Как обичат мъжете?

• 55 683
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Далечният изток
Да, само такива "избираме". Нали така казахте, че в богати не се влюбваме, а ги избираме заради кинтите?!

# 1 261
Тук мъжете имам чувството, че са оперирани от чувства.
Те не се влюбват, нямат емоции, любовта не съществува.
Като оператори на биологична единица.
Всичко механично и делово.

# 1 262
Хората, които мислят по-рационално, никога няма да разберат тези,  мислещи и действащи емоционално, важи и обратното. Дълга връзка не означава щастлива връзка, къса връзка не означава провал.

# 1 263
  • Обран бостан ;)
Да, само такива "избираме". Нали така казахте, че в богати не се влюбваме, а ги избираме заради кинтите?!

Ама няма лошо - избирайте ги, харчете им парите и оставете нас, по-нормалните мъже да си живеем както си искаме.

Ако мислите, че им завиждам - не. Ей Джони Деп, милионер, талантлив артист, избраха го и се насди на пачи яйца. Wink

# 1 264
  • Далечният изток
Предлагам да четем с разбиране!
Ако не ти се удава, няма смисъл...

# 1 265
Тук мъжете имам чувството, че са оперирани от чувства.
Те не се влюбват, нямат емоции, любовта не съществува.
Или просто не се влюбват на всеки три години.
Ние с жена ми бяхме на 19 и 16 съответно. Да чукна на дърво.
Няма да казвам колко години сме заедно, но някои от вас не са даже на тази възраст.

# 1 266
Не знам как се хванахте за тези 3 години. Излезте от калъпа. Бегбеде и неговите 3 години любов са просто художествена измислица. А той не е добър автор. Simple Smile
Била съм влюбена досега 3 пъти в живота си, което е прераствало във връзка. Несподелените любови не се броят. 2 пъти по 2 години и 1 над 13 години. АМи, не ми се изтърка любовта. Разпадна се дългата щото той забрави да показва обичта си. Инерцията и мързела съсипват любовта в отношенията. Оправдания от рода – ама то такова ний сме от 8080 години за мен са единствено мързел и липса на интерес. Мен как не ми се изтърква показването на любов, когато обичам, не знам.
Ей затова – живец си трябва.
И в любовта, и в живота, и в работа.
Иначе, идват оправданията – ама битовизми, ама от дълги години сме, ама децата, колата, шефа, държавата.
Че вий за какво живеете тогава, ако сте се предали като хора. Simple Smile

# 1 267
  • Обран бостан ;)
Предлагам да четем с разбиране!
Ако не ти се удава, няма смисъл...

Някой и друг аргумент от ваша страна също няма да е излишен и би направил спора по-продуктивен.

# 1 268
Теб нали не те гоним да ти бъркаме в портфейла.
Какъв аргумент сега. Пляскаш с ръце и се кефиш, че жена ти не е златотърсачка. Wink

# 1 269

Според това, което съм чел  е нормално мъжът да е осигурен откъм жилище и финансова стабилност, а жената да няма друго, освен собственото си тяло за да е с него.

От друга страна, ако жената е осигурена с жилище и добра заплата, мъжът трявбва да има повече от нея, за да е с нея.
То заради мъжа е по-добре да има повече, за да не го мъчат комплекси.
А това е само за парите. Кой прави повече е отделен въпрос, който не коментираш.
И в реала почти не съм виждала жена само с тяло и дрехите на гърба си, повечето и жилища имат, и работа и пак тук ги чета като родят мъжа започва да я гони и да плаши, че ще вземе детето, все едно някога наистина се е случвало мъж да вземе бебе и да го гледа сам.

А-а, заради мъжа било, за негово добро, как можах да не се досетя? Това е щото ме мъчат комплекси Wink
Абе мъчат ме, но пък има добри хора (жени), които се грижат да ми облекчават мъките. Те знаят кое е добро за мен и единственото, което е необходимо, е да се съгласявам Simple Smile Simple Smile
Някоя от вас по-горе нещо споменаваше клишетата в главата.
Ама що така все чуждите клишета в чуждите (мъжки) глави се набиват в очи в сий форум? Вероятно някакво случайно стечение на обстоятелствата ще да е. Няма друго обяснение при такава ерудирана Wink аудитория.

# 1 270
Еми обикновено в наши дни е така. Жената си има и имот, и кола, и мъжът също. Ако искат нещо общо, си купуват общо, но всеки си има по нещо. Затова са ми и странни разни твърдения, как видиш ли жената да не вземела нещо от мъжа, за какво и е като тя си има.

# 1 271
Няма рецепти, според мен, но настоявам, че като не обичаш човек каквато и стабилност да има про други признаци, не може да се изтърпи. Това и от двете страни, а и не трябва да се търпи. Мисля, че всеки от нас би се чувствал ужасно ако разбере, че просто го търпят.
Много сте пък суетни - искам да ме обичат, искам ми казват, че съм красива, искам да съм желана и единствена, искам да ми правят жестове и подаръци... всичко това от какво е - за мен е от суета. Не е от недоимък явно - казвате, че си имате и професии, и имоти и всичко, и нямате нужда от помощ ни в домакинство, ни с гуми на колата - само да ви казват, че сте красиви и да ви желаят. Не го разбирам много. Аз си вярвам, че съм готин пич и нямам нужда някой да ми го казва, за да го вярвам, нито ще спра да го вярвам ако няма кой да ми го каже днес.
После мъжете сме били имали комплекси.

И ето, ти сега живееш сама, нали така - не си търпяла стария (или той теб) и сега съвсем без? Разбирам да срещнеш нов, по-готин от стария и заради него да го зарежеш, ама така да пуснеш питомното, за да гониш дивото...

А понякога подобни жени си стоят и защото тръпката и емоцията (а често и сексът) си ги намират другаде.
Познавам няколко такива, мъжете им не подозират.
Та аз в твоята ситуация не бих била толкова убедена - никога не е късно да станеш за резил.
В нищо не съм казал, че съм убеден - наистина, няма как да знам какво прави жена ми. Няма да й е трудно, ако рече.
То и на мен няма да ми е трудно, ако река. През годините съм имал разни привличания със случайни жени, но не съм си позволявал да стигна до нещо повече от закачка, флирт, кафе, майтап, най-много хващане за лакътя примерно (не сексуално). Защото като почнеш, току-виж вземе да ти хареса, вземеш да си кажеш абе я да зарежа старата и да ида да живея с новата, че е по-вълнуваща и как беше - пали ми кръвта.
Ама някой нали трябва да гледа дома и децата през туй време, докато майката/бащата тръгнали да търсят любовта и новите изживявания.

# 1 272
За хората, които са по рационални, мислещи, не се увличат дълго от емоции, и живеят в компромисни бракове и връзки, вероятно любовта приключва докъм 5- та година.

# 1 273
Да, жената иска да се чувства красива и желана и не мисля, че  това е суета. Мъжът предполагам също иска да бъде обичан. Явно има хора, които могат и без това, но за други това са чисто и просто бизнес отношения с елементи на съвместно съжителство, или иначе казано две работни места.

# 1 274
  • София

А-а, заради мъжа било, за негово добро, как можах да не се досетя? Това е щото ме мъчат комплекси Wink
Абе мъчат ме, но пък има добри хора (жени), които се грижат да ми облекчават мъките. Те знаят кое е добро за мен и единственото, което е необходимо, е да се съгласявам Simple Smile Simple Smile
Някоя от вас по-горе нещо споменаваше клишетата в главата.
Ама що така все чуждите клишета в чуждите (мъжки) глави се набиват в очи в сий форум? Вероятно някакво случайно стечение на обстоятелствата ще да е. Няма друго обяснение при такава ерудирана Wink аудитория.
Социолог съм, говоря по принцип, всеки пол си има природа, може да не се отнася до всеки човек, естествено. Имам много близък приятел, който печели в пъти по-малко от жена си и гледа децата. Щастливи са, той няма никакви проблеми.

Много сте пък суетни - искам да ме обичат, искам ми казват, че съм красива, искам да съм желана и единствена, искам да ми правят жестове и подаръци... всичко това от какво е - за мен е от суета. Не е от недоимък явно - казвате, че си имате и професии, и имоти и всичко, и нямате нужда от помощ ни в домакинство, ни с гуми на колата - само да ви казват, че сте красиви и да ви желаят. Не го разбирам много. Аз си вярвам, че съм готин пич и нямам нужда някой да ми го казва, за да го вярвам, нито ще спра да го вярвам ако няма кой да ми го каже днес.
После мъжете сме били имали комплекси.

И ето, ти сега живееш сама, нали така - не си търпяла стария (или той теб) и сега съвсем без? Разбирам да срещнеш нов, по-готин от стария и заради него да го зарежеш, ама така да пуснеш питомното, за да гониш дивото...

Говорех за хора, не мъже и жени. Нима ти искаш да те търпят вместо да те обичат и да ти се възхищават?!

И  с коментарите към мен ме разсмиваш, но щом те вълнува: 
Бившият ми съпруг беше съвършено красив, умен и образован. След първите няколко години стана ясно, че това не е любов и имаме тежко несходство в характерите, затова го помолих си тръгне. Любовта не е конкурс и ако някога реша да живея с мъж отново, в което се съмнявам, той може да не е толкова съвършен, но пък да се обичаме наистина. Питомно, диво, нищо не гоня, аз съм жена. И си имах всичко преди да се омъжа, както и сега. Ако добавям хора в живота си то е, за да го правят по-добър. Хубаво и да е взаимно Wink

Иначе живея със сина си. Скоро става на 17. Като си хване пътя пак не виждам много поводи да си събирам мръсните чорапи с мъж. Все пак има и други варианти на отношения, когато няма да се раждат деца.

Общи условия

Активация на акаунт