Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 585
  • 974
  •   1
Отговори
# 555
Свикнали сме промото да е подвеждащо. Не виждам друга причина в него да включат как Силвия се оплаква, че няма сили, че е болна и кашля, че за първи път пада от варелите. Освен трасе, което основно ни показаха, има и баланс - драконите. Силвия е по-лека. То една Мани би Стоян на тия дракони, та Силвия ли няма да може... Така си мисля...

# 556
  • Stockholm
Абсолютно така е. Направо да пускаме спойлера за седмицата JoyJoyJoy

Раду побеждава, Павел се спасява, Миряна губи в Битката на Изолатора и си заминава вкъщи. Раду печели храна-тристепенно меню. Павката ще го гледа Joy
Силвия печели Капитанската битка. Взема Мартин за заложник и знамето на Храбрите.
След номинационните битки номинирани са Стан и Малвина от Храбрите. Мартин и някой от Силните.
На елиминационната битка Мартин печели срещу Стан.

# 557
  • София
По спомени от лятото бях мернал снимки на тези конструкции където са мишените на прашките и ако помня добре, бяха си три.
За липсващото знаме, мисля че просто са някъде наоколо и не са ги хванали в кадър.
Битка Мартин-Стан не помня откъде изобщо се взе като инфо. Мисля че не е базирано на реален спойлер (а е малко като това че Добрин отстранявал Павел, което още циркулира във ФБ групите. Това за Павел между другото аз съм виновен, защото го пуснах тук като майтап, че Павел е зелен, и въпреки че отбелязах поста си като свободни съчинения пък то взе се мултиплицира и заживя собствен живот Joy )
За Виктория и аз мисля че отпада на капитанска, но същото си мисля и за Малвина. Мисля че и тя ще падне така. Според графика, поне още два капитана трябва да изгърмят така за да останат накрая 8 (плюс Раду).
А за крадене на капитан сега не го вярвам това, защото в момента са 7:7 и няма логика да правят 8:6, пък и все пак трябваше във промото да го кажат (макар че с тази продукция всичко е възможно).

# 558
Да не искате да кажете ,че Марто става Зелен? Rolling Eyes

# 559
  • Stockholm
Промото е подвеждащо, както винаги, което показва ясно, че Силвия е победител. Съвсем възможно е да вземе знаме и капитан. При това е време да разцепят коалицията на Мартин и Добри, а също и да подсилят жените. Мартин липсва на снимката на Червените и не, това не е понеже той е снимал  Joy Ако Мартин е заложник при Зелените, съответно е и първият бушон. От своя страна при загуба Червените единодушно пращат Стан. И аз не знам откъде се взе дуелът Стан Мартин, но не е и невъзможен.

# 560
  • София
Да не искате да кажете ,че Марто става Зелен? Rolling Eyes
Ако във ФБ го напишат тамошните "спойлерджии", значи ще се сбъдне, ама може би някой друг път JoyJoyJoy

# 561
Точно вчера в другата тема си пожелах М.и Д.да бъдат разделени в отделни племена ,за да стане по-интересно.Ще  има да чета злоради коментари ...😂

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 19:22 от Lili Roze 748420

# 562
  • Stockholm
Ах, Дианчето, минути след тукашните гадания  е написала във Фейсбук JoyJoyJoy

# 563
Битка Мартин-Стан не помня откъде изобщо се взе като инфо. Мисля че не е базирано на реален спойлер...
Знаех си, че го бях видяла някъде и че е реален спойлер, а не фейсбук приумица. 😉😎

silisto, 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 564
Битка Мартин-Стан не помня откъде изобщо се взе като инфо. Мисля че не е базирано на реален спойлер...
Знаех си, че го бях видяла някъде и че е реален спойлер, а не фейсбук приумица. 😉😎

silisto, 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Стан може сам да му се даде … нали много го харесва и уважава Simple Smile

# 565
  • Stockholm
Сега въпросът е къде е Микяй при положение, че Стан е още налице според снимката, но Мартин, Микяй и Знамето липсват Joy

# 566
Кога е кастинг битката на Пенелова?Това май е най-интересното,което предстои до края,другото и без това си го знаем отдавна...

# 567
Имаше спойлер, че Силвия я отстранява Раду от Изолатора. Последна битка. Така, че тя няма как да спечели днес.

Друг спойлер гласи, че освен Мартин и Добрин ще ходи на Елиминация преди обединението. Ще ги разбутат малко явно.
Но съм категорична, че повече кражба на Капитан няма да има.

# 568
Виктория отива преди Силвия там. Така, че - няма да е днес отпадането и.

Имаше спойлер, че Силвия я отстранява Раду от Изолатора. Последна битка. Така, че тя няма как да спечели днес.

Друг спойлер гласи, че освен Мартин и Добрин ще ходи на Елиминация преди обединението. Ще ги разбутат малко явно.
Но съм категорична, че повече кражба на Капитан няма да има.

# 569
  • Stockholm
Значи предложението за храна до края на сезона е дадено не на Раду, а на спечелилия капитанската битка, Силвия според прогнозите.

Общи условия

Активация на акаунт