Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 526
  • 974
  •   1
Отговори
# 645
  • Stockholm
На Изолатора е през седмица, така че се връзва. Другата седмица Виктория си заминава. Продължават си Раду и Павката. По-следващата седмица идва Силвия. Павката отпада. Раду побеждава Силвия и отива в Обединеното племе.

# 646
  • София
Точно на мястото ще си е Ники Николов при Ергенките JoyJoyJoy
Видя се, че приключенски реалити не може да прави, дано поне там му потръгне. Саме, че новата концепция да не стане нещо от рода на "Фермер си търси жена" JoyJoyJoy

# 647
Може да има и двама номинирани от племе на съвет последната седмица. Един да отпадне на битката за спасение и един на елиминационна. Илиян и онзи с чорапите нали така отпаднаха.

# 648
  • Stockholm
Според мен Борисенко отпада на капитанска. Силвия от елиминационна. Пелипенко ми е под въпрос.
Но другото племе ми е по-неясно. Мартин бие Стан на елиминационна. Добрин отива на елиминационна, но срещу кого? Вероятно срещу Малвина, понеже тя е единствената , която отпада след Стан.
Може Добрин да не е ходил на елиминационна, а на Капитанска и там да е бил Борисенко. А Малвина да е отпаднала от Капитанска.

# 649
Писах и в основната тема, че видях стори в Инстаграм на една група за Телевизионни сериали и риалитита и там пишеше за финал на "Игри на волята" на 13.12, 20 ч. Досега каквото и да са написали, винаги е било точно.

# 650
Утре Денислава ли побеждава?🤔Ако Деси е заложила на нея и е спечелила, кой да е взела🤔
Едит: на оная снимка на Храбрите кой липсваше?

# 651
  • София
"Оная" снимка на червените беше от преди играта в сряда, така че не може вече да я ползвате за референция JoyJoyJoy

# 652
  • Stockholm
Липсваше Мартин. Ако е взела Мартин, вече ми се изяснява как Мартин е бил Стан на елиминационна и защо е ходил Добрин на елиминационна.

Едит
Дидо пише, че снимката не е актуална вече Joy Но трябва да е луда да не вземе Мартин, тя май се имаше с него.

# 653
Продукцията да допусне да раздели Мартин и Добрин…😮😁това, докато го видя, не го вярвам😁

# 654
Ама Мартин трябва да бъде наказан, защото не взе храната, която толкова усърдно му предлагаха.

# 655
  • Stockholm
И Блатото също му го напомниха на Мартин.
Въпросната Пелипенко явно се задържа малко повече под крилото на Калоян. Силвето харесва Калоян, Калоян харесва Пелипенко. Резултатът- Силвето на Изолатора Joy

# 656
Да, да, очаквам възмездието на продукцията и за Мартин, и за Силвия. И двамата взеха свои решения, а не такива, каквито сценарият изискваше. А продукцията не харесва това! 😎
Видяхме го Павел. Помним и Крум.

# 657
  • София
Много логично би било именно Хари Потър да се окаже при зелените.
Това би придало още по-голяма тежест на една стара подсказка за него (която тогава така и не стигна до публично достояние): "Той цвета си мени, нрава не".
Също така не е в стила на тази продукция да остави безоблачно плаване на победителя си до финала (фейлът от сезон 2 няма вече да го повторят) . И освен всичко, трябва да се поразбутат малко и червените, защото след бруталното харакири при зелената коалиция би станало прекалено безинтересно единия отбор да бие винаги

# 658
  • Другата България
Скрит текст:
Обявиха преди 10 минути, че Ергенът все пак ще се снима през януари в Шри Ланка - знаем ли вече кой печели? Grinning

По новините казаха, че изцяло нов сезон ни очаква - освен ергенът, дамите също ще имали възможност за избор. Наум ще го води пак.
Някой, който е гледал чужди сезони, досеща ли се какво е това?
Иначе Ники Николов би бил супер продуцент. Без да броя съм сигурна, че най-много риалити двойки са на неговата сметка (успешни или краткосрочни).
Честно да ти кажа, според мен и Тупарката би се справил, при това доста успешно.
Колко сезонИ вече такова развлекателно ШООЛ предлага на аудиторията, защо да не се пробва с още едно?
Тъкмо има нужда и от нов водещ, ще тества Наум за мястото на Димо наесен.
Пък и може да измисли някаква игра с варели на ергенките, инвентар да искаш, предполагам и в Шри Ланка им се намират. JoyJoyJoy

Малко инфо за следващата седмица.
Зелени са на резиденция.
На капитанска Добрин печели срещу Калоян.
От изолатора си тръгва Виктория.
На първата номинационна битка печелят зелени, на втората - червените.
На битката за спасение се спасява Анджела, Малвина отпада.
На елиминация отива Магдалена и побеждава Силвия.

Дианче, ти си! Joy

# 659
Зелени и Борисенко на резиденция❤🫶аз съм доволна😁

Общи условия

Активация на акаунт