Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 522
  • 974
  •   1
Отговори
# 675
Скрит текст:
Обявиха преди 10 минути, че Ергенът все пак ще се снима през януари в Шри Ланка - знаем ли вече кой печели? Grinning

По новините казаха, че изцяло нов сезон ни очаква - освен ергенът, дамите също ще имали възможност за избор. Наум ще го води пак.
Някой, който е гледал чужди сезони, досеща ли се какво е това?
Иначе Ники Николов би бил супер продуцент. Без да броя съм сигурна, че най-много риалити двойки са на неговата сметка (успешни или краткосрочни).
Честно да ти кажа, според мен и Тупарката би се справил, при това доста успешно.
Колко сезонИ вече такова развлекателно ШООЛ предлага на аудиторията, защо да не се пробва с още едно?
Тъкмо има нужда и от нов водещ, ще тества Наум за мястото на Димо наесен.
Пък и може да измисли някаква игра с варели на ергенките, инвентар да искаш, предполагам и в Шри Ланка им се намират. JoyJoyJoy

Малко инфо за следващата седмица.
Зелени са на резиденция.
На капитанска Добрин печели срещу Калоян.
От изолатора си тръгва Виктория.
На първата номинационна битка печелят зелени, на втората - червените.
На битката за спасение се спасява Анджела, Малвина отпада.
На елиминация отива Магдалена и побеждава Силвия.

Дианче, ти си! Joy

Нали Анжела и Малвина са секунданти, какво спасение?

# 676
Кога ще ги пускат всички тези нови предавания? Щом няма обявен кастинг все още, Love Island остава за есента предполагам
Спекулираше се, че Ергенът ще е "на живо", а другото логически предполагам есента.
Все пак информацията не е от сигурен източник, макар че от месец знам, че Ергенът ще е с Ники Николов и сега се потвърждава, та може и да е вярно

# 677
Нали Анжела и Малвина са секунданти, какво спасение?
Явно ще има по двама номинирани от племе, както и предположихме. За кратко време трябва да отпаднат доста хора.

# 678
Когато Данчето беше замлъкнала и всички във ФБ й се молеха на колене 😀 , да им каже какво следва, качих линк към тази тема , за да черпят вода направо от извора. И тутакси ми беше изтрит коментара от оня мазния администратор на групата, който само точи лиги по снимките на състезателките.

# 679
  • софия
Аз не съм сигурна, че искам пишещите във фейса да ни налазят темата. И честно казано, ми е все тая дали преписват от тук. Важното е да не се изсипва онази гняз, която е там.
 Някой нещо да знае, кога Алекс излиза от гривните?
 На мен ми се стори, че краката, които дадоха бяха на Тренера.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 10:52 от СлаБе

# 680
Кога ще ги пускат всички тези нови предавания? Щом няма обявен кастинг все още, Love Island остава за есента предполагам
Спекулираше се, че Ергенът ще е "на живо", а другото логически предполагам есента.
Все пак информацията не е от сигурен източник, макар че от месец знам, че Ергенът ще е с Ники Николов и сега се потвърждава, та може и да е вярно
Всички обсъждат как жената на Наум ходи на почивки в Турция, Гърция и сега Шри Ланка покрай мъжа си, но не се замисляте за жената на Ники Николов - 3 месеца на Филипините, 3 месеца в Шри Ланка... Simple Smile
Радо Тушев да не взима това за отслабващите?

# 681
  • Другата България
Ергенът не беше ли на Тушев?
Да, знам, че са всички вкупом, но нещо такова ми се върти.....

# 682
Не е спойлер - очаквам Деси да придърпа Гешев.

Хари Потърчо с вълшебната пръчица едва ли ѝ е толкова присърце.

# 683
  • Другата България
Чакайте да ви покажа какво ми изпратиха снощи.
Минутки след моя пост тук. Тоест, след моята “партенка“.

JoyJoyJoy
Горкият Никита.......

# 684
Мери, много ме кефиш!
Продължавай с партенките...

# 685
Точно този имах предвид в предишния си пост. Той администрира групата във ФБ и обича да трие, което не му изнася. Иначе качва снимки на участничките по бански, които взима от инстаграм. И вече е осведомен и не се моли на дианка да дава спойлери 😄

# 686
Диана чете точно тук и се прави на много осведомена там.На мен ми е писала ,откъде се осведомява. Коментира веднага щом Мери пусне нещо.Когато администраторът там пита защо няма спойлери за тази седмица,Диана мълча като гроб ,нищо не знаеше освен това как някога си Мартин ще елиминира Стан и ,че Силвия ще иде и тя в изолатора.Ето още от нея

И естествено ,че е с фалшив профил във ФБ .Диано ,защо си приписваш чужди заслуги  ,добре че Мери направи партенка ,да те видим как ще се оправяш.

# 687
Кои са информаторите на Merri_An е интересно Grinning

И къде е Ковид с неговите готини спойлери-задачки? Точно той беше споменал, че ще има играч, преминал през всички цветове май.

Много хора имат спойлери за ИВ, но си мълчат този път. Предполагам, че това се случва, защото този сезон се очертава да е най-негледаният досега.

Но с Мартинчо и Добринчо - това е положението.

# 688
  • Другата България
Joy
Ама аз бях сигурна, че “коментира и тук“, разгеле признала си е.
Въпреки, че пак се връщаме на другото - само преди дни отричаше напълно да има нещо общо с БГ мама и “ония там“, сега вече се сетила да си признае! Joy
Ще си позволя да цитирам трола - много време им отделихме.
Аз довечера няма да мога да следя, защото ще работя, но напишете тук кой пленяват и каква е реакцията на хоратакоитонепреписватоттук.

На Мери информаторите нямат нищо общо с БГ мама, това вече е сериозно, не е партенка. Blush
Имаха в първи сезон, оттогава /и след като ги баннаха оттук/ отношенията ни са на друго ниво.
Колкото и да е интересно, аз умея да си пазя източниците. Blush

# 689
  • Stockholm
Аз снощи не се сдържах и писах в групата им. Общо отговорите бяха, че нямало значение откъде преписва, важното е, че ги информира Joy Изобщо не съм дискутирала с тях, няма смисъл.  Самата Дианче също отговори, нагличко, но си признава, че мишкува тук, което ми беше и целта.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 16:50 от silsto

Общи условия

Активация на акаунт