Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 582
  • 974
  •   1
Отговори
# 570
а може,Мартин да бие,да вземе храната и Силвия и тя за това да е в изолатора !!!!Изгонена от чевените !!!!

# 571
видя се че ралица гледа към зелените като ги праща на съвет
както и ''Актьорът Димо Алексиев е задържан да шофира след употреба на алкохол. Пробата му с дрегер е отчела 1,49 промила, съобщиха от Софийската районна прокуратура.''
нищо чудно да имаме нов или нови водещи следващия сезон след пореден запой на димо

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 02:16 от Sallazar

# 572
видя се че ралица гледа към зелените като ги праща на съвет
както и ''Актьорът Димо Алексиев е задържан да шофира след употреба на алкохол. Пробата му с дрегер е отчела 1,49 промила, съобщиха от Софийската районна прокуратура.''
нищо чудно да имаме нов или нови водещи следващия сезон след пореден запой на димо
Аут оф топик, ама се чудя от какъв зор прокуратурата ще линчува публично Димо. Да не е първият или последният? Винаги ми е смешно, като кажат "Ама защо се е качил пиян да кара?". Ами като си пиян на кирка, нима можеш да разсъждаваш трезво? Wink Рядко някой пиян си признава. Все е пил по едно малко. Грижа за тях и безопасността на околните трябва да проявяват именно присъстващите на процеса на наквасване, които да приберат ключа или да се обадят на такси, фирма за превоз на наквасени, близки и т.н. Мисля, че продукцията ще загуби от отсъствието му на терен.

# 573
  • На морето!
Понеже не мога да прочета 10 страници за ИВ и няколко за пияния Димо, моля да ми кажете дали се появи спойлер за гривните или да не търся?

# 574
За Гривните имам само този скрийншот ...Друго не съм срещала

# 575
Чух от няколко места за Бистра, но не мога да потвърдя нищо. Аз лично ѝ симпатизирам.

# 576

Въх, Беркето как е добутал до топ 5? Open Mouth Той е най-зле от всички, които останаха. Пък и няма кой да го пази.

# 577

Въх, Беркето как е добутал до топ 5? Open Mouth Той е най-зле от всички, които останаха. Пък и няма кой да го пази.
Единствен вариант, за който се сещам е, че е някак е минавал между капките,не е избиран за игри и така се е промъкнал до топ 5. Или е участвал в игра "Реши матурите за 12 клас". Или всички останали са отпаднали по медицински причини. Та той толкова некадърно е стоял на малкото игри, в които е участвал, че не виждам кого би могъл да победи.

# 578
Само женички от зелените ли ще пращат в изолатора? Сакън някой да не победи Раду!

# 579
Пак ще поспамя темата :потребителят/ката Диана от фейса нее писала никога нещо повече ,отколкото Мери е писала тук.Просто той/тя четеше и пренасяше там .Може снощният потребител ,който влезе да се заяжда в тази тема да е същият.Единственният ,който даваше малко повече инфо от тук беше Emil Trifonov.

Меrri_An някаква информация няма ли за седмицата?

# 580
Никой нищо правилно почти не каза за тая седмица. Дайте някакво инфо. Виктория ли отива в изолатора тая седмица. От номинационна ли пада? Кой я праща?

# 581
  • Stockholm
Много пъти беше писано, че за тази седмица няма спойлер от единствения достоверен източник Мери. Всичко останало са догадки.

# 582
Аз имам усещането, че тази седмица ще са номинирани Деси и Малвина и Малви ще си тръгне. Пък другата седмица като се върне и Деси с грошове ще пратят Виктория на елиминация.

# 583
  • Stockholm
Хайде, Вики, Раду те чака Joy
Пак беше неподходящо облечена за такава битка Neutral Face

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 21:33 от silsto

# 584
  • Буркина Фасо
напълно подходящо беше облечена.  така се ходи на битки.

Общи условия

Активация на акаунт