Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 534
  • 974
  •   1
Отговори
# 615
Островът на стоте гривни
За тримата мъже на финала преди месец писах аз. Засякохме се на една бензиностанция с участник от играта и го сподели на моя приятелка. Друго не е могъл да каже.

# 616
Значи онази снимка на Бистра с абокат на ръката започвам да я приемам като спойлер,че е отпаднала по медицински причини.
 При това положение се надявам да видя на финал Миро. От останалите мъже нека да са Венци и Гогов.Митов ми е в резервите.

# 617
На снимката Бистра не беше ли с грим ? Ако е от болницата във Филипините не вярвам да се е гримирала за кадъра.

# 618
Може да е от тук снимката, по време на последващо лечение

# 619
Аз мисля, че на снимката е показана интравенозна терапия, имаше нещо за витамини в хаштаг, ако не се лъжа. Не мисля, че има нещо общо с Островът

# 620
Снимката мисля, че е от България ,защото текстът гласеше  нещо от рода ,че още се възстановява след предаването.

# 621
Берке не се прибрал веднага, а след отпадането си направил свое околосветско. Така каза Биляна в Надкаст. Ако е така то включването Август от самолета може да е след това пътуване, съответно и да не е на финал.

# 622
Днес Виктория ли ще номинират на съвета?

# 623
За ИВ за тази седмица няма спойлери. Ще гледаме днес с интерес.
За другата знае ли се нещо?

# 624
За Гривните

Може да е шегичка, не знам.но много ми се иска Миро да е продължил сам и да е финалист.

# 625
Обявиха преди 10 минути, че Ергенът все пак ще се снима през януари в Шри Ланка - знаем ли вече кой печели? Grinning

# 626
  • софия
Обявиха преди 10 минути, че Ергенът все пак ще се снима през януари в Шри Ланка - знаем ли вече кой печели? Grinning
Мен повече ме интересува продуцентите същите ли са, ако някой има инфо да каже, моля.

# 627
Мен повече ме интересува продуцентите същите ли са, ако някой има инфо да каже, моля.

Развързали са кесията. Grinning

# 628
  • Stockholm
Да, понеже в Шри Ланка е голяма скъпотия Joy

# 629
Да, понеже в Шри Ланка е голяма скъпотия Joy

Там не, но да се стигне до там- не е като до Турция или Гърция извън сезон.

Общи условия

Активация на акаунт