Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 353
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
На друг завой на Арда съм била, при Стар читак. Помня там тесни пътища, но с хубав асфалт и много крави. Едни такива красиви Simple Smile
😀 Явно всички се впечатляваме от тях!

# 316
  • Другата България
Близначките са последни, за момента.
Много искам майката и дъщерята да се забавят, да са поне трети, как първо място, нееее......
Не, че фармацевтите заслужават да са първи.

# 317
  • на село
Актьорите напреднаха, май са втори и съм доволна Grinning
Финал- Пеньо Пенев.

Колегите се изгубиха някъде по трасето.

# 318
Колегите не ги дават вече въобще

# 319
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Актьорите направиха шоу, ами страхотни момчета са. Очертава се готина тройка, майка и щерка и в кръчмата ще се вихрят. Искам да видя полицаите какво ще изпеят, те са си леки дръвцета та да друснат нещо за поотпускане.
Май близначките в крайна сметка ще са чао.

# 320
Заслужиха си тази победа фармацевтите. Без особено напрежение и докато се забавляваха стигнаха първи финала. Пренавиването и гоненето на победа, не винаги води до успех. Може и да имат огромни пропуски в знанията, но в другите елементи на играта успяват да компенсират.

# 321
Ама направо е гнусна тази майката. Гади ми се от нея. То пера в ... то други гадости. Противна жена.

# 322
на момичето му прощавам всичко, дори и говора. и става все по-симпатично

# 323
  • София
Ето тук, ако участвах, и отпадам. Толкова далеч от мен е тази музика. Нито една песен не знам.
За съжаление, няма да се разделим с майката и дъщерята. Явно с близначките.

# 324
Аз ако съм, след тия резили, ще се откажа от тая майка чрез Държавен вестник! То па бива, бива... ама това чудо е за лудницата.

# 325
  • София
Браво, колега! (И Аглея.) И аз не знам нито една.
А близначките май пристигат на следващия ден. Simple Smile

# 326
една задача, в която близначките не можеха да крещят...евала

малко не ми се вярва, че не им помагат с текстовете, айдеее

# 327
  • Другата България
В конкретния епизод да, заслужиха си победата /фармацевтите/, защото някак спонтанно им се получи, без напрежение. Именно, забавляваха се.
Но аз като цяло говоря, не е запомнящо се представянето им като цяло.
Очаквано, близначките ще си ходят.
Казано честно, аз предпочитах да останат, за сметка на майката и дъщерята.

# 328
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много забавен епизод, и аз щях да пея или белия мерцедес или за кръчмата Joy.
Близначките са емоционални, карат се една с друга, но свикнах с тях и ще ми е кофти като вече ги няма. Майката е шумна, невъзпитана, общата и култура куца, но на моменти има нужда от човек като нея да поразведрява атмосферата. Честно казано не искам да отпадат повече отбори, а така да се състезават до края. Отбелязвам, че барманките засега са много постоянни в представянето си (пу, пу, дано не ги урочасам).

# 329
  • Другата България
И самия продуцент присъства в Димитровград на снимките, и на песните /без танците/:

Общи условия

Активация на акаунт