Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 344
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
Няма оттърване от колегите Weary

# 331
Предпочитах да си ходят майката и дъщерята. Близначките са млади, направо са малки, но майката, която е поне 40+ е ужас.
Искам да спечелят актьорите или барманките.

Нямаше как предаване на Слави да мине без чалга, както и вчера "България на три морета" Joy

# 332
Поне 40+? Тя изглежда на 60...

# 333
Поне има 55, щерката изглежда на 25
Допълнение, профилите им в книгата нямат години на раждане, но надежда е започнала май унито в свищов 2011

Много интересно, че майката и щерката уж нали нямат животи. Сега ако първия ден са последни какво става, минус 1 и просто допълнит.задача.
Не ми се струва честно, дали си с 3 или 0 все тая

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 23:09 от popai_00

# 334
Доста простовата е майката, но пък точно в днешния епизод много се смях с нея. И близначките не ме дразнеха. Изобщо, сякаш и аз не искам повече да отпадат двойки, много добре са се сдушили всички.

# 335
Моите хора, актьорите дръпнаха отново, като очаквам петък и събота да са отново първи 😏 Остава и сгодените да живнат. Най-вероятно това ще е първата и единствена победа на фармацевтите

Не знам дали ви направи впечатление, но барманките след като прочетоха две или три от задачите и първосигнално отговаряха Димитровград, което случайно или не беше финала на етапа 🧐
И в предни епизоди ми се струва, че взеха “спонтанни” решения да обърнат колата в нищото, защото объркали пътя. Дано греша. И други двойки имаше, бъркат брутално мястото на следващата задача, сега ми идва пример с полицаите и с. Ягода старозагорско…. Дано не е така, но почти всичко по ТВ се наглася вече…

# 336
Смеха на Евгени Димитров се чува още, когато майката се ланзи на Краси Радков.
Обаче как си беше навряла перуката в гащите.. пера отзад, коса отпред. И това в един епизод. А, и катинар на сутиена. Просто нямам думи!

# 337
  • София
Чак ми се струва, че дъщерята я е срам от майка ѝ.

# 338
  • София
Смеха на Евгени Димитров се чува още, когато майката се ланзи на Краси Радков.
Обаче как си беше навряла перуката в гащите.. пера отзад, коса отпред. И това в един епизод. А, и катинар на сутиена. Просто нямам думи!
И аз споделям подозрението на съфорумка, че майката пие редовно, може и по пътя да обръща по някое патронче. И простотията блика без задръжки.

# 339
  • София
Доста простовата е майката, но пък точно в днешния епизод много се смях с нея. И близначките не ме дразнеха. Изобщо, сякаш и аз не искам повече да отпадат двойки, много добре са се сдушили всички.
И аз съм така.Как й хрумна да си сложи пауновото перо като опашка Simple Smile А катинарът на сутиена?
Станах и фен след репликата към дъщеря си –"Тихо,работя с пари!",докато се взираше да види кой аджеба е на 20 левовата банкнота.
Защо не ги оставят всички и да имат някаква точкова система и накрая да излъчат победител.
Така няма да се тревожа като снощи първо да пусна края,че да не би да са отпаднали актьорчетата ми.
Как спокойно си гледах после...

# 340
Интересен епизод, най-вече защото задачите имаха специфики и позволяваха размествания. Единствено не ми хареса и прескочих задачата с чалгата и ми беше неуместна. Ок, в Димитровград бяха и като цяло съм ок всеки да слуша каквото си иска, но ми беше в повече. Ако беше да изпълнят песен по избор, или караоке щеше да е много по-адекватно.

Полицаите имаха ужасен късмет с птиците и ако колегите не бяха омазали пътя, щяха да са последни след първата задача. Все пак, доста добре наваксаха до четвърти. Фармацевтите взеха най-после победа и направиха добър епизод. Още по-силен ден имаха актьорите, които от последни станаха втори и доближиха постижението на Радо и Илиана от по-рано, макар и с по-малко двойки. Надявам се да се придвижват без проблеми до финала. Барманките имаха колебания, но накрая останаха в топ 3, което вече е белег за постоянство. Майката и дъщерята шокиращо поведоха за две задачи и накрая пак 5-ти. Любо и Памела не отлепят много от дъното, а колегите се отърваха на късмет.

Близначките съм доста доволен, че си заминаха и няма грам да ми липсват.

Последно, много се смях на имитацията на Вики от барманките на майката. Ако чете, топ беше Laughing

# 341
  • София
Не смятах да следя и това предаване, но се загледах, хареса ми и наваксах с всички серии. Малко задачките в последните епизоди не са особено интересни, а и ходенето до Гърция беше абсолютно излишно. То и голямото ходене - само пресякоха границата де факто и видяха фара.
Може би съм с непопулярно мнение, но никак не харесвам сгодените - тези хора не знаят абсолютно нищо, нищичко по нито един въпрос. Като цяло участниците са с доста бедна обща култура, но останалите двойки все поназнайват по нещо, макар и рядко. Дори непоносимите близначки и отвратителната майка се включват с някакви знания тук-таме, само тези - нищо.
Най-разочароващ ми беше епизодът с книгите, болшинството не знаеха дори и авторите, които се изучават в гимназията. Много тъжно!

# 342
Сега изгледах епизода, хареса ми. Пауните са много красиви, но кресливи. Единствено не ми хареса чалгата, не понасям тази музика. По-добре да беше песен по избор, щеше да е много по-забавно, а и да си проличи музикалната култура и вкус на двойките.
Майката определено се забавлява много и дори се е подготвила за това. Предполагам, че вечер е душата на компанията. Понякога преиграва доста пред камерата.

# 343
  • София
О, имитацията на Вики беше топ, два пъти сме си я връщали, много се смяхме Joy

# 344
  • Пловдив
Харесвам актьорите, барманките и колегите. Противно на общото мнение тук, полицаите не ми допадат. Има нещо скрито в тях.
Първоначално и аз доста остро осъдих незнанието на елементарни за мен книги и автори. Но аз обичам да чета. Мъжът ми не е от тези хора - романи не чете. Но това не го прави по-малко интелигентен от мен. И макар полицаите да знаеха повечето автори, пак не можах да ги харесам 😂

Общи условия

Активация на акаунт