Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 302
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
  • Другата България
Не гледах днес, но ви изчетох.
Емо, честит празник /още е 23:59/ докато пиша. Blush
Не съм доволна, че са спечелили полицаите, но каквото - такова.
Радвам се за барманките, че продължават стабилно да са в топ 3.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 01:07 от Merri_An

# 406
  • София
Много добър епизод.
Динамичен, добре разказан, с интересни и полезни задачи, а заедно с нашите пътешественици посетихме и значими места по пътя към 'Свети Четиридесет мъченици' в Търново.

С изключение на флаговете сякаш фармацевтите се справяха най-бързо със задачите, но на тях им липсват твърде много основни знания и няма как да спечелят след като за 90% от нещата питат. Полицаите се ориентират много бързо и знаят доста. От останалите в момента двойки честно казано не виждам реална конкуренция за тях. Имаха такава в лицето на Женените, защото и те много бързо се оправяха по пътя, но те вече са извън играта.
Колегата и Майката знаят не малко неща, но все да се подсигурят, да питат и така губят време. Актьорите са ми най-симпатични, но доста ги надцених. Нищо, дано пък ме опровергаят. Барманките са приятната изненада, но ще е истинско чудо ако финишират в топ 3.

Гостиловските баби бяха много свежи. Майката се изложи с това кисело поведение, защото била върната няколко пъти. Ами не връщаха само тях. Ами вкарай малко ентусиазъм пък ако всичко друго ти липсва. Така де.

В Трявна, Марина победителката от сезон 1 на шоуто ли ги чакаше със задачата с надписа 'Бягството'

Днес според мен сгодените ще отпаднат. Твърде дълго време се на дъното и губят все повече увереност. Много малко знания имат, а не виждам и особено голям спортен хъс.

# 407
Да, Марина, победителката от първи сезон ги чакаше в Трявна (изписаха го на екрана) . Познаха я дъщерята и барманките.

И аз съм малко разочарована от актьорите. Защо се затрудниха на песента? Нямат ли часове по пеене?

# 408
  • София
Много ми хареса епизодът. Прекрасни места обиколиха, обичам Трявна. И задачите бяха интересни.
Барманките ми харесват все повече. Имат страхотно чувство за хумор и самоирония. Фармацевтите ме дразнят. Инфантилно поведение на големи хора. Полицаите същата работа.
За майката нямам думи. То вулгарна, невъзпитана, груба. И с тези глупави сексуални намеци постоянно. Явно ѝ се иска нещо, ама няма с кого. Да си намери, че не се търпи.

# 409
Много ми хареса епизода снощи.
Твърдо симпатизирам на актьорите.

Много ми хареса епизодът. Прекрасни места обиколиха, обичам Трявна. И задачите бяха интересни.
Барманките ми харесват все повече. Имат страхотно чувство за хумор и самоирония. Фармацевтите ме дразнят. Инфантилно поведение на големи хора. Полицаите същата работа.

Съгласна съм с всичко. Това им харесвам и аз на барманките. Самоиронията. Само прекалено впития клин на Тони по тия свети места не ми се струва изобщо подходящ. Сигурно за удобство го е облякла, ама .. Вики, да не се сърдите, това си е мое мнение, разбира се.

# 410
Полицаите освен, че са от този район, показаха много знания и заслужено спечелиха. Актьорите нещо зациклиха, но вярвам, че това е финала. Колегите са другите най-вероятни

Оплюването на почти всички двойки, защото не знаели нещо, а подкрепата за барманките, които не знаят дори самарското знаме, да не говорим неща от предните епизоди е скандално.… освен видното подсказване нямат първо място. Готова съм да се обзаложа, че няма и да имат

# 411
И аз не разбирам прехласването по барманките. Харесвам фармацевтите аз, може да не знаят всичко, но играят лежерно и се забавляват, пък сигурно и са понаучили нещо. Тук не знам защо всички така ги зачеркнаха, сигурно защото не са чели много книги. Радват се на което и място да завършат, даже вчера предпочитаха второто, защото искаха да са с групата, а не по хотели.
Аз съм малко тип Илиана и ако участвах, сигурно щях да се тръшкам, ако губим, та може би затова много ми допада тяхната игра, би ми се искало така да я изиграя и аз - с кеф и без много напрежение.

# 412
  • София
Всеки може да хареса когото си иска, предполагам Joy
И аз не мога да си представя, че някой харесва Илияна, която унижаваше по брутален начин мъжа си пред всички зрители, ама ей го Joy

# 413
  • Другата България
За мен е по-скандално някой за пореден път да се опитва да коментира чуждите избори и предпочитания, само защото не кореспондират с личните му.
Ама на, свят голям, хора и предпочитания всякакви.

# 414
Ох, и тук ще си обяснявам кого и какво трябва да харесваме, ще се чудим как някой може да харесва този, след като аз харесвам онзи Joy

Предаването е супер, всеки си има фаворити и двойки, които не са му особено симпатични - съвсем нормално. Хайде да не чудим ама как може, ама защо.

# 415
Бре, много сте докачливи в тази тема…

Пишем си просто, не приемайте всичко толкова навътре. Разбира се, че всеки може да харесва когото си иска, както и всеки може да напише, че му е чудно, защо това е така. Никой не е окачествил избора ви на фаворити като лош, неподходящ или каквото и да било, че да подскачате така.

# 416
  • Другата България
Като лош не го окачиствиха, да.
Окачествиха го като скандален.
Та да се въздържаме от коментари на чуждите избори предлагам.

# 417
  • София
Аз,като майката Simple Smile не одобрих задачата с бабите.Такова вживяване и връщане.Та никой от участниците не интонираше правилно,кому беше нужно.Точно там актьорите изостанаха.
Също и аз не харесвам барманките.

# 418
На мен актьорите още са ми фаворити, но напоследък са колебливи в представянето си. Дано успеят да задържат топ 3.

За мен един от най-големите плюсове на барманките е, че не се взимат насериозно и осъзнават, че имат още много да учат, да попиват опит. Свежи са ми, и те са ми в топ 3.

И фармацевтите са симпатяги, приемат задачите на майтап, но от време на време това им играе и лоша шега.

Според мен днес ще отпаднат Сгодените.

# 419
Чудо ще е сгодените да се спасят. Те са постоянно последни, но не си и дават зор сякаш. За съжаление се очертава майката да я търпим още (което имам съмнение че е умишлено).

Общи условия

Активация на акаунт