Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 302
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
Аз,като майката Simple Smile не одобрих задачата с бабите.Такова вживяване и връщане.Та никой от участниците не интонираше правилно,кому беше нужно.Точно там актьорите изостанаха.
Също и аз не харесвам барманките.
Бабата - жури много се вживяваше и се вземаше на сериозно. Някои двойки ги пусна веднага, други ги връща прекалено много пъти. Размести се класирането, а всички еднакво фалшиво пяха.

# 421
Моите топ три са Актьорите, Барманките и Фармацевтите. Предпочитам ги пред отбор Донълд Дък. Надявам се да отпаднат майката и дъщерята, но сгодените са твърде бавни, нямат никакъв живец, а са млади хора. Твърде неориентирани, незнаещи и все питат и се мотат.
Бабите бяха сладки, но “журито” наистина се беше взела много сериозно и искаше да изпеят песните като за конкурс. Замислям се дали бих се записала с половинката ми за предаването и дали отстрани ще изглеждаме като Женените или ще сме като вече отпадналите Гаджета и се отказвам..(не съм истеричка, но съм бивша спортистка и мразя да губя, но съм страшен непукист и не знам как ще изглежда през екран).
Чакам с нетърпение днешния епизод, защото финалът е много близо и искам да видя какво ще е това съкровище и къде ще го търсят.

# 422
  • София
Ох, майката е толкова проста и неприятна женичка... Как никой друг не недоволстваше при пеенето на песните, само тя даваше зор и се имаше за нещо повече, искаше по-бързо да я пуснат от задачата. Доста нелепо беше да се присмиват на хората, които питат, че говорели мьеко, при положение, че те са прекалено зле и в говор, и в мисъл.

Продължавам да си харесвам колегите. Ванката сигурно е набор на майката простакеса, но е премерен и доста неща знае, надявам се да стигнат максимално напред. Другите, които харесвам, са фармацевтите. Барманките са ми на кантар, не са за спечелване, но са ми симпатични, актьорите също. Другите са ми пълен -.

Това, че не са дали някои как са ги върнали, не значи, че не са ги. Може би не са реагирали като майката и е нямало защо да ги снимат.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 16:50 от « Ѕmile »

# 423
  • София

Това, че не са дали някои как са ги върнали, не значи, че не са ги. Може би не са реагирали като майката и е нямало защо да ги снимат.

Е ,не е точно така.Актьорите и Барманките дойдоха почти заедно,доста след тях Колегите.
В крайна сметка от тези трите двойки последни пуснаха Актьорите.Тук им беше забавянето.
Дори реших,че бабата има тайна мисия за това Simple Smile

# 424
Не си мислете, че бабите и жури самосиндикално са решавали кого колко пъти и за какво да върнат. Всичко им е подсказано. Аз фаворити нямам. Гледам ей така, за спорта. Все ми е тая кой ще спечели. Малко по-симпатични са ми актьорите от всички останали, а в това число изобщо не влизат майка и щерка, защото те са ми напълно неприятни.

# 425
  • София
Само който е ходил в казарма може да оцени (и с доза хумор и с кофтите спомени) - това, дето започва със сутрешната тръба...
Хубава вечер, банда!

Бетеер - колесен; Емтелбе - с вериги (може и да видим)

# 426
Днешният епизод започва готино… физзарядка😁

# 427
  • София
А имаше и военно обучение - в средното образование, 20 дена полу-казарма (моята беше в Рибарица), а сетне казарма - Гара Пирин (лош спомен в живота ми с двама кандидат-висшисти от целия набор, аз - единият.)
Дори сега не гледам с шеговито око на тия години...

Извинявам се за реминисценциите. Дамите не знам как ще стрелят - това чудо (АК 47 или май по-нов) "рита" и ще има сетне да болят рамене; особено в единична стрелба.

# 428
  • Другата България
Омуртаг е лесно, май там е родното място на Ал. Александров.

Чакам да видя майката на терен.

# 429
  • София
Simple Smile Ха-ха, артелчикът и готвачите в Школата поне са запомнили снимките на предаването с това, че този ден не са белили картофи, колкото обичайно... Simple Smile

# 430
Ох, Ванката вчера не успяха да го уморят по стълбите, днес втори опит. Браво на него, прекрасно се справи и не се отказа. Браво и на майката. Ненужна ми е тази игра, особено пък да се минава трасето толкова пъти.
Посмях се с танка и скафандрите. Барманките също много добре се справиха с трасето, браво и на тях.

# 431
  • Другата България
Училището “Филип Кутев“ не е ли в Котел?

Браво на Ванката, и на актьорите.
Единият от полицаите пък...първо казва в Омуртаг, после, след като попита, “ааааа, в Котел, нали“. Blush

# 432
Откакто ги няма пищящите двойки… все едно гледаме друго предаване. Толкова е приятно вече.

# 433
  • София
Абе, ако човек никога не е похващал струнен инструмент (без лък), май просто трябва да разчита на зрителната си памет: къде се натиска по грифа, коя струна се удря... Може би, тук ще се поизравнят двойките, докато си изсвирят потпурата.

# 434
  • Другата България
Браво на Тони, много бързо се справи с музикалната задача.

Общи условия

Активация на акаунт