Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 311
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • Другата България
Уф, двете двойки били предпоследните Grinning
Отдъхнах си Blush
И аз.
Въпреки, че харесвах и сгодените.
Жалко за тях.

# 451
Браво на тези момичета. Даже казаха, че не го заслужават. Радвам се, че се спасиха, както и моите фаворити Актьорите.

# 452
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Епизода не ми беше интересен, но Барманките и Актьорите продължават значи всичко е ок.
Жалко за Сгодените, приятно ме изненадват Колегите, не очаквах, че майка и щерка така
ще прогресират, но браво и на тях справиха се добре. Първото място на Полицаите вече
не се търпи, все те първи, ми скучно е така.

# 453
Я. Ще има игра за връщане на двойка

# 454
Женените явно се завръщат и ще слушаме пак викове и крясъци.

# 455
Да връщат женените да дадат малко отпор на полицаите и да генерираме пак повечко коментари в темата 😆

# 456
  • Другата България
Викииииии, защо не казваш, че ще връщат двойка, м?
Твърдо съм за сгодените да се върнат, но току виж върнат женените.
Неееее......

Добре де, тогава защо си раздадоха парчетата от картата? И женените, и сгодените?
Ако се върнат какво, ще си ги искат обратно ли?

# 457
Това ме изненада!

# 458
[Оооооооооо не

ИстеричкЪтЪ

# 459
  • София
Ех, Илианче, ами трудно ви издържаме "острани" пред телевизора (надявам се носите и на шега). Дано и на вас играта ви подейства като огледало (от една друга тема във форума) и отдадете малко повече толерантност и спокойствие на партньора.

ПП. Предполагам, че ще се завърне само една от отпадналите двойки. Ама да видим и това. Вече го рекох: малко тегав епизод заради задачите, че бяха и поредни бавещи всички. (Но, нищо де, сигурно 30-40 г водка повече съм изпил с вас в съботната вечер.)
На групата, до идния петък, със здраве на всички!

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 22:30 от EmBrother

# 460
Аз съм за женените, много по-интересна беше играта с тях.
Колежката също крещи и не се държи особено добре с Ванката в някои момента, а даже не му е жена Grinning

Убиха ме направо с тия криви кръсчета в шевиците, чак не мога да повярвам как успяха да ги направят такива - грамадни, едно с едно няма еднакво Joy

# 461
Неееее......

Добре де, тогава защо си раздадоха парчетата от картата? И женените, и сгодените?

Всички имаме достъп до парчетата, но ги отпечатваме на хартия. Просто някои имат и оригинални и неоригинални

# 462
  • на село
Който и да се върне ми е все тази, само да не е врясливата госпожа с 1000 думи в минута. Главата ме заболява само като я чуя, че то не млъква Angry

Освен нея, никой не ме дразни, във всяка двойка намирам нещо забавно, но имам кофти чувството, че ще са те, завърналите се Confused.

# 463
  • Другата България
Неееее......

Всички имаме достъп до парчетата, но ги отпечатваме на хартия. Просто някои имат и оригинални и неоригинални
А, това беше важна информация, ние се чудехме как ще стане с тези парчета.
Благодаря.

# 464
Тъкмо беше станало приятно и спокойно и сега пак ще трябва да слушаме Барбитата и Илиана от Женените 😁

Общи условия

Активация на акаунт