Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 299
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
За възрастта на майката се хващам за нейните думи, че преди 40 години е държала автомат или е ходила на полигон. Приемам, че това е било в горните класове на гимназията, когато имаше часове по военно обучение, ходеше се на военно обучение на лагер или пък курсанти от близките военни училища идваха да ни учат как да боравим с автомат. Така излиза, че майката е между 55 - 58 години.

# 481
  • София
Е и на 55 да е? Сега ако си на 20, разбирам, че всички 40+ ти се струваме фусили 🤣. И аз бях така, но хората на тези години не са изкукали.

# 482
  • София
Аз съм потресена как не можеха масово да се справят с бродирането. И да не си го правил, Х се изобразява елементарно.

# 483
На 58 хората работят, в масовия случай не са с деменция и не си забравят името.

За бродирането си го обяснявам с това, че не са виждали панама, не знаят къде и как да боцнат. Замислих се, че вероятно повечето не са виждали такава бродерия на живо. В училище не знам практикува ли се все още, в повечето домове ги няма някогашните карета, с които ние сме расли. Но и на мен ми беше странно, не би трябвало да е толкова трудно да се ориентираш.

# 484
Аз не хейтя полицаите, нямам обяснение защо не ги харесвам, просто не ми допадат 🙂

Майката и дъщерята за много неща ( тук включвам и дъщерята, не само майката)  - в началото ми бяха забавни и доста комедийни , но хвърлянето в библиотеката както казах мен ме пречупи.

Майката не е много възрастна, Ванката също не беше в по-добра позиция на това изпитание.

Не знам , майка ми е е била библиотекар през по - голямата част от професионалната си кариера и ние с брат ми сме расли в библиотека един вид. За мен държанието на възрастен човек към книга по този начин е лична обида и ако бях аз там щях да я хвана за тениската и да я изхвърля. Никой от по-младите участници не се държа толкова грозно.

# 485
  • София
Тя не само в библиотеката се държи грозно. Мен ме потресе, че не е влизала в библиотека. За 20 годишните по-го разбирам, защото има всичко он-лайн и не им се е налагало най-вероятно.

# 486
За деменция не говоря изобщо. Просто има неща, които ги учиш като млад, помниш ги до време, не ги ползваш, избледняват и дават място на нови знания, които ще ползваш по-често.

А след като за военно обучение пиша като свидетел и участник (да, трябваше да стане ясно, че пиша така), значи съм много далеч от 20 и съм много по-близо до възрастта на майката.

На мен и за Ванката ми беше жал на полигона, дори страх да не му стане нещо.

Полицаите показват чувство за превъзходство, което е дразнещото в поведениято им. Ако трябва да съм точна, само Радостин от двамата ме дразни, но цялата двойка го отнася.

# 487
Относно следващият епизод - на мен ми харесва, че ще има шанс да се завърне една двойка.
 Не мисля, че е нечестно от гледна точка на отпочиналост, за мен колкото повече  си участвал си по-рутиниран и по-скоро това дава предимство

# 488
Аз съм на 40 и не помня доста неща, които съм учила в училище. Майка ми е на 60+ и помни доста повече. Да, възрастта е фактор определено, но и други предпоставки има конкретно в помненето. Просто това с възрастта прозвуча сякаш жената е престаряла.

Аз още вчера казах за трасето, не ми допадна. Браво и на майката и на Ванката, че го минаха. Поне от това, което ни показаха, защото при майката не беше много показаното.

За поведението й съм съгласна. Често се държи меко казано неуместно.

# 489
Според мен, ако има връщане, би било справедливо да върнат някоя от по-скорошно отпадналите двойки, а не някоя, която е отпаднала в самото начало. 

# 490
  • София
Може само за една серия да върнат някоя двойка. Ние не знаем каква е идеята на промото. Нали знаете, че са доста подвеждащи.

# 491
  • София
Да, трасето би ме озорило доста с болежките ми.
Ванката е симпатяга. Аз мисля, че не са само колеги двамата.

# 492
Е и на 55 да е? Сега ако си на 20, разбирам, че всички 40+ ти се струваме фусили 🤣. И аз бях така, но хората на тези години не са изкукали.
Кое от двете?
Фусили
Скрит текст:
Фосили
Скрит текст:

Моля ви се, това с "бродерията" е жалка работа! Да не можеш един конец да забодеш на хикс... Не са им дали да шият сърце на операционната. Направо нямам достоверно обяснение за това.

Не искам да връщат никого! Изобщо, що за приумица е това да връщат отпаднали участници? Ми хубаво, вчера пуснах тото. Днес, ако не ми излязат числата, да ми върнат фиша да си поправя 4-5 от тях. Тъпо решение!

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 13:09 от DiaMia

# 493
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Никои не хейти Полицаите, аз също ги харесвам, но всеки път те на първо място става скучно и предвидимо (за мен). Всеки потребител си има отбори фаворите и това, че не се харесват на всички не е хейт.
За да стане някакъв по-интересен развой искам Женените обратно в играта.
Майката е по-възрастна от повечето участници на 20+/28+, затова жената заслужава адмирации, че не се дава на отбори можещи да и бъдат деца, а не че е престаряла.

# 494
  • София
Полицаите явно дразнят и участниците вътре. Нали барманките се шегуваха, че са облечени в червено, понеже са в цикъл. Може би са капризни и претенциозни. На мен ми харесва това, че знаят много неща. Изненадаха ме напоследък. В началото не ги харесвах. Радостин май знае повече, може би и с това дразни. Малко мамини синчета изглеждат.

Общи условия

Активация на акаунт