Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 295
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
И в двата епизода тази седмица ще излъчват битката между отпадналите двойки.Simple Smile

# 526
И аз затова идвах да мрънкам.
Какво толкова ще правят!?

# 527
  • София
Наистина ли две серии, ужас! Надявах се само днес да са старите.

# 528
Явно ще е състезание в състезанието. Същият регламент като в нормалните етапи.

Илияна колко е щастлива 😂

# 529
  • София
Хайде, наздраве (с познатите ни херои)!
Simple Smile Нищо де, това е за да сравним колко по-добри са тия, дето останаха - с отпадналите вече. И - онези, които не харесваме - да ни напомнят, че трябва да приемаме, че има и по-лошо (неприемливо). Simple Smile

Ето, отново в библиотеките. Илианчето пак ме кара да се задавя като се развика. Безценно! (Че някои - все пак - отпаднаха...)

# 530
Ако щете вярвайте, четях нещо и направо подскочих от виковете "ГурковоГурковоГурково" щракщракщрак! 🤯😵‍💫 След това спрелите гадженца, дето са на забавен каданс и близначки-простачки, врещящи като луди. Аз съм до тук. Приятно ви гледане. Вредни не ми плащат, сори.

# 531
  • София
А магарешко поло наистина се практикува в Хималайските страни.

# 532
  • на село
Днес ги четох, ще са в Гурково, Ст. Загора, Хасково и края в с. Добрич.
А утре- в селото на Пурко, EmBrother Grinning , това ще е в Странджа, нали искаше по този край Grinning

# 533
  • София
Много символична игра: след час и нещо играем с Люксембург, с които от 2017-а имаме 3 равни (без победа).
Не знам кой ще е в ролята на магарето. И кой - съпругата? Simple Smile
Нели, дано и черно прАсе изнамерят - там пък него да гонят.

# 534
Време е да си припомним всички образи… “Гурково… Гурковоооо!” 😁

Стискам палци на сгодените, музикантите или   братята.

# 535
На мен ми е интересно да видя повече от братята, въпреки че се поизложиха. И в началото задачата беше в жабката. Как без условие...

# 536
  • на село
И мен ме учидиха, решиха и тръгнаха след някой и след време се сетиха, че може да имат указания, хич не мислят.
Това за братята.

# 537
  • София
За жалост, мисля, че това вече си е национална тенденция: хукваш нанякъде, нагрубяваш някого, набиваш друг, не мислиш изобщо. И сетне... решението било в жабката.

# 538
Братята - не ориентирани, жената от женените - кряскаща, както и близначките , гадженцата - баааавни.
Много се смях как гаджето язди магарето.

Стискам палци на сгодените.

# 539
  • София
А като чувам, че ще стрелят и целят до натрупване на точки - преди да продължат..., разбирам защо тази серия игри е в 2 вечери.

Някои пътуват към Казанлък??? Боже! Ами и в Нови Сад и в Солун също има зоопаркове. Преди играта за завръщане - малко взехме да гледаме по-успешни навигации. И ние се връщаме в играта.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 20:44 от EmBrother

Общи условия

Активация на акаунт