Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 356
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
  • София
На мен пък ми хареса епизода. Въобще цялото предаване ме кефи. Едно от малкото, които гледам с удоволствие. И няма как да ми залипсва истеричката от женените.
Много се смях на барманките, в етапа с борбата.

# 286
  • София
Изгледах и аз последния епизод и се чудя... хората по принцип толкова груби и невъзпитани ли са, или такива са ги вкарали тук? Като се почне от едната мозъчна клетка, разделена между близначките и се мине покрай майка и дъщеря... За мен е редно да спрат да заемат място на по-лицеприятни участници.

Колкото до игрите - надявам се да имат още сезони и да ги развият.

# 287
предаването по принцип е приятно и смятам, че идеята е да е разтоварващо. достатъчно игри на воля и коя е тая песен има, в които има много гавра и скука.

илиана няма нужда да се връща (тамън съм пуснала първите епизоди и се изнервям наново: 'бебе аз го знаех, 'давай бебе' .

даже майката да си ходи и ще се ядва. след това и близначките и съвсем ще стане неангажиращо предаване.

задачите наистина трябва да са по-интересни и идейни. снощи защо не отидоха към перперикон, кърджали не разбрах. дали ще се връщат не се знае. както казах беше неминуемо минаването на границата, за да се покажем и ние, че правим състезания в 2 страни, защото в началото имаше и оплаквания, че видите ли другите версии на предаването било в множество страни.

въжетата иде-дойде, няма как да не отидат на плажа имаше малко връзка. нямаше как да не мине и без маслини в гърция, ама една купа маслини да изядеш е малко много. труд и техника класа беше безсмислен

при играта с борбата на мен ми се стори, че памела не я хвърляше въобще. добра им беше стратегията, ще няма да се силят много с нея като жена. Но ми стана жалко за ванката, все пак е на възраст.

дано днеска е по-интересно, защото не мога да гледам стари епизоди, много пищи тая женената

# 288
Завоят на Арда е при Маджарово, по пътя за село Бориславци. Видяхме белоглавите лешояди там.

# 289
  • на село
Актьорите хванаха пътя за селата, които гледат са точно за Маджарово и меандрите на Арда, стискам им палци.

# 290
И на живо ли е толкова красиво? 😍
Завоят на Арда е при Маджарово, по пътя за село Бориславци. Видяхме белоглавите лешояди там.

# 291
  • Другата България
Тези двете са втори???
Какво се замотаха барманките?

И колегите се замотаха.....

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 20:23 от Merri_An

# 292
  • София
Хайде пак (за някои от всичките) гатанка с букви, повече от азбуката (почти - според мама). Че и птици, различни от канарче и врабец трябва да измислят...

ПП. Мама и щерка ме разбиха - те знаели, бе!

# 293
Приказно е! Необятен простор, тишина, чист въздух. В обедната жега се чуваха само крясъците на няколко лешояда, които прелитаха над скалите. Насреща са златните скали на Маджарово. Там казват, че където копнеш, може да намериш злато. Не знам дали е така, но огрени от слънцето, скалите изглеждат наистина златисти.
Скрит текст:

# 294
  • София
Вече и порода измислиха: "Волен орел"!!!

# 295
  • на село
Красиво е по тези места, над Маджарово е и Дивата ферма на Бети и Ники, от Фермата, който е гледал. Ходили сме и там, за един РД на малката, за да язди, Ники и води коня Grinning

# 296
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Майка и щерка ме изненадоха положително, както и фармацевтите. Барманките също се оправиха сравнително бързо, но колегите тотално се оплетоха. Актьорите не губя надежда да наваксат, полицаите седят, мътят и се чудят.

# 297
  • Другата България
Аз на тази дива ферма ѝ се каня от...сезона на Бети и Ники, и така и не съм стигнала до там.
Ама много ми е далече!
Но сега като гледам каква красота е, още повече имам стимул.

# 298
Тия двете дивачки, ще се изтрепят! И техния оператор го съжалявам от сърце... Да ти крещи някой постоянно и то в затвореното пространство на колата, сигурно е ад!

# 299
колегите ще си ходят. няма как да наваксат от кърджали до целта

Общи условия

Активация на акаунт