Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 353
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
  • на село
Точно- колегите яко се омотаха.

Мери и аз съм така  със северозападна Бг, мн ми се ходи, има толкова хубави места и все не остава време.

# 301
Ето го и този път, който показаха за момент... Впрочем, настилката на пътищата в този край, е отлична! Асфалта е гладък, няма дупки, няма кръпки.

# 302
  • Другата България
Чак нереално ми се струва това стоене на разследващите полицаи на едно място, всички ги подминаха, задминаха, осем букви и не могат толкова време да разиграят комбинациите с тях.
Точно- колегите яко се омотаха.

Мери и аз съм така  със северозападна Бг, мн ми се ходи, има толкова хубави места и все не остава време.
Може да си стиснем ръцете - ти ме развеждаш по твоя край, аз по моя.

# 303
И “Мошеников” е добро.
Вече и порода измислиха: "Волен орел"!!!

# 304
  • на село
Ох, с глас се смея как барманките имитират Роси Joy

Дадено Мери Hug

# 305
Ето от тук, дето са оставили колите, до моста е 40-50 минути през гората.
Тази жена е от Лисиците и всеки ден седи там в гората до моста, с хладилна чанта със студени напитки и вода, и е единственото спасение когато стигнете до моста с изплезени от жегата езици.

# 306
  • Другата България
“Мошеников“ е много добро.

Ехаааа, този мост изглежда внушително, голяма красота!

# 307
Сега пускам и гледам първи са майка и дъщеря Weary

# 308
  • на село
С. Сусам Grinning общ. Минерални бани само където е Хасковско, а не Кърджалийско.
Мостът на Лисиците в края на лятото изглеждаше така

Водата съвсем липсва.

# 309
При това масово объркване съвсем не е ясно кой ще е последен.

# 310
Само ви прочетох, после ще търся да гледам.
Нелиса, в онзи край по спомен имаше села с много интересни имена. Сусам го помня, минавахме през него.
На друг завой на Арда съм била, при Стар читак. Помтя там тесни пътища, но с хубав асфалт и много крави. Едни такива красиви Simple Smile На Маджарово ли има нова площадка изградена?

За моста някой каза, че не е нищо особено, просто мост. За някой може и така да е. Аз не се бях качвала на толкова дълъг пост преди това. При нас има един съвсем къс. На Лицисите за мен си беше преживяване. Не съм запомнила като особено тежък пътя от мястото, където паркирахме, до самия мост, а не съм от най-активните туристи. В другия край на моста, откъм селото, имаше доста жени, продаваха млечни продукти, терлици, билки. И с радост говореха, разказваха, дори и нищо да не си купиш. В селото малко се разходихме, обясниха ни откъде да си налеем вода.

# 311
Имам чувството, че някоя двойка ще се забатачи и колегите пак ще отърват кожата Unamused

# 312
Имам чувството, че някоя двойка ще се забатачи и колегите пак ще отърват кожата Unamused

Много се надявам да тръгнат към слънчоглед, майката и да се набутат

Ако някой мен ме спре да ме пита така и ми говори толкова остро , да не кажа селендурски, направо не помагам. Не може ли малко да омекоти. Близначките крещят на себе си , ама по-меко питат хората

# 313
  • на село
И накрая ще са в чалготека в Димитровград,  а Хасково май ще подминат!
Моят мъж има колега от Сусам, ще му кажа в понеделник да го пита дали са разбрали, че са били в тяхно село Grinning

# 314
  • Другата България
“СусамОВО“, “Пауни - мауни“, “Щрауси“......майката просто е уникаТна.
Но ще се измъкнат.

Надеждата ми колегите да се спасят са близначките.
Въпросът е кои се объркаха повече от двете двойки.

Общи условия

Активация на акаунт