Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 345
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
В последно време чета електронни книги.
Ами, като не виждам корицата и въобще не помня авторите Blush
Всъщност знам авторите само на повечето класики, а българската литература от ученическите години все повече ги бъркам.
А този, новия автор (нещо за броене на дните беше) си признавам чистосърдечно, че не съм го и чувала. Нито него, нито произведението.

# 346
Ама направо е гнусна тази майката. Гади ми се от нея. То пера в ... то други гадости. Противна жена.

И аз не харесвам майката, но ми идват прекално такива изказвания за нея!

# 347
Харесаха ми епизодите този уикенд, направили са така че да е непредсказуемо и да няма изявени фаворити. Може и нагласяне да има, все пак е ТВ шоу, но въпреки това е единственото реалити което бих гледала.

Задачата с пауните не беше нито образователна, нито интересна за гледане, нито зрителите можеха да "участват" от дивана.

А кога е финала и колко отбора ще има? Знае ли се това? И за тези парчета от картата имате ли някакво инфо как ще се случат нещата.

# 348
В последно време чета електронни книги.
Ами, като не виждам корицата и въобще не помня авторите Blush
Всъщност знам авторите само на повечето класики, а българската литература от ученическите години все повече ги бъркам.
А този, новия автор (нещо за броене на дните беше) си признавам чистосърдечно, че не съм го и чувала. Нито него, нито произведението.
"Аз още броя дните", ако наистина обичате да четете ви я препоръчвам!
Късно се включвам в темата, но предаването следя по минута от самото начало. Фаворити са ми фармцевтите и барманките, нямам търпение майка и дъщеря да си ходят.

# 349
Вики от Барманките - би ли казала, ако още четеш, майката наистина ли е такъв дразнител на живо?
Гледам, че тази седмица вече ще са по нашия край - казаха, че са в Трявна, а и аз видях, че са във военни камиони, което означава, че ще са и във Велико Търново.

# 350
Съботния епизод особено много ми хареса, защото точно това лято бяхме по част от местата - Кърджали, Лисиците, меандрите и Завоя на Арда... въобще в онзи регион. Наистина, много добри пътища, дори между малките селца, кравичките по пътя, живописната природа... много ми хареса.
С епизода сякаш се върнах отново там и си припомнях местата, на които и аз бях наскоро Grinning

Всеки път, като гледам, ми се иска да метна малко багаж в колата и да потеглим из Бг. Даже оня ден виках на ММ да се записваме за участие Grinning

# 351
Аз мисля, че във снощния епизод за пръв път видях Краси Радков останал без думи🤣🤣 /когато майката извади перуката от гащите си/. Наистина може да е по - обрана, защото често простотията й идва в повече, но явно си е такава. Далеч съм от мисълта, че ги избират по обноски и култура. Трябва да има и такива образи.
Аз хич не се учудвам на взаимоотношенията на близначките. Сигурна съм, че голям процент близнаци си общуват по тоя начин. Нареждат се яко, после се обичат.
Между другото не знам кои от вас са гледали първия сезон, но тогавашните победители яко се нареждаха и все се караха. С това съм ги запомнила.
Полицаите за мен са си тарикатчета в реалния живот. Така ги усещам. 😁
След като напуснаха и скъпите близначки останаха все симпатични двойки. Ако може никой да не отпада вече. 😁

# 352
  • София
Еее, най-накрая, разгеле, близначките отпаднаха. Отварям шампанското. Не се траеха от епизод 1.
Надявам се в скоро време да си заминат и фармацевтите. Не знам как победиха, късмет, че всяка една друга двойка срещна затруднение. Имената на грабливите птици за полицаите бяха най-сложни и не случайно се забавиха близо 1 час, иначе щяха да спечелят за пореден път.
Епизодът беше далеч по-приятен от петъчния с Гърцията, но като цяло ми е скучно. Твърде малко дават от двойките, не можем да ги опознаем, не дават общуването им. А и не са добре монтирани кадрите с това коя двойка къде и защо се бавят по пътя. Хаотично ми е. Не е добре разказано/показано.

# 353
  • на село
А на мен предаването  ми харесва точно защото дават основно игрите.
Въобще не ми се задълбава в общуване помежду им, дрязги, разправии и интриги, в стил ББ.
Достатъчно други предавания има с такава насоченост- то не са гривни, игри и за капак и ББ. Пълно е с простотия.

# 354
На мен ми хареса защото дават много красиви кътчета от България!
Някой от тях не съм чувала и виждала и сега се амбицирах да ги посетя.

# 355
Съгласна с горните две мнения.
Гледам основно заради кътчетата, които посещават, отгатваме загадките заедно с тях, набелязваме обекти за посещение, радваме се да видим места, на които сме ходили...

На втори план са ми взаимоотношенията в двойките и ми е достатъчно това, което показват от тях.

# 356
  • Другата България
Присъединявам се и аз към горните мнения.
Това е единственото риалити, което гледам заради местата в България, на които съм била вече, и на които искам да бъда.

Какво е това с Вики и майката, което явно съм пропуснала?
За какво я е имитирала?

# 357
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Абсолютно, шоуто ни "отвежда" и показва толкова красиви неща от България. С отпадането на едни от фаворитите на по-ранен етап се показа, че не всичко е толкова опорочено и режисирано до степен да отблъсне зрителя, както е при другите две водещи шоута. Задачите са леко скучни на моменти, но атмосферата е приятна, разведряваща, "пътуваш" из Бг. За мен ще е много жалко и разочароващо ако няма нов сезон, след като толкова пошли, нагласени и натоварващи шоута имат по много сезони защо не и това. Бригадата и Бягството са ми глътка свеж въздух и позитивизъм, всичко друго ми е под тях. Соринотсори.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 19:50 от Jess!

# 358
Вики имитира много добре майката как говори. 😃
Много добро чувство за хумор има Вики. Все повече ми харесват барманките. Те и актьорите са ми фаворити.

# 359
  • Другата България
Вики имитира много добре майката как говори. 😃
Много добро чувство за хумор има Вики. Все повече ми харесват барманките. Те и актьорите са ми фаворити.
Ама кога това, на коя задача?
Да знам кое да си върна, да не превъртам целия епизод.

Общи условия

Активация на акаунт