Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 330
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Вики имитира много добре майката как говори. 😃
Много добро чувство за хумор има Вики. Все повече ми харесват барманките. Те и актьорите са ми фаворити.
Ама кога това, на коя задача?
Да знам кое да си върна, да не превъртам целия епизод.
А, сега, де. 🤔 Бяха в колата, майката и дъщерята пред тях се движеха.
Съжалявам, не помня точно момента. Sad

# 361
Някъде в началото май беше.

# 362
На 20:42 минута (от последния епизод), там където майката и дъщерята стигнаха на паркинга, на който оставиха колите, за да тръгнат към моста на Лисиците, и веднага след тях са Вики и Тони в колата си говорят, и ги имитират.

# 363
  • Другата България
JoyJoyJoy
Намерих го, всъщност точно е преди мама и щерка да стигнат моста, много сполучлива имитация, още се хиля.
Благодаря.

# 364
Ама направо е гнусна тази майката. Гади ми се от нея. То пера в ... то други гадости. Противна жена.

И аз не харесвам майката, но ми идват прекално такива изказвания за нея!

Прекалено е поведението на въпросната жена. Прекалено за зряла жена, от която на моменти се срамува собствената й  дъщеря. Не знам дали е такава наистина или камерите вадят това поведение от нея, но определено е гадно за гледане.

Близначките и Музикантите след отпадането.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 19:52 от Ани (AHИ)

# 365
Скрит текст:

Ама направо е гнусна тази майката. Гади ми се от нея. То пера в ... то други гадости. Противна жена.

И аз не харесвам майката, но ми идват прекално такива изказвания за нея!

Вашият изказ в цитирания от мен пост е достойна конкуренция на поведението на майката.

# 366
  • Враца
Актьорите и Барманките са моите фаворити с напредването на предаването.
Харесват ми като поведение, като хладнокръвие, като знания и съобразителност.

Актьорите все повече ми заприличват на двамата главни герои от Таласъми ООД.
Пресиян е малкият зелен таласъм, който подскача, вика и надъхва големия син таласъм Wink
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=monsters+inc

# 367
Актьорите и Барманките са моите фаворити с напредването на предаването.
Харесват ми като поведение, като хладнокръвие, като знания и съобразителност.

Актьорите все повече ми заприличват на двамата главни герои от Таласъми ООД.
Пресиян е малкият зелен таласъм, който подскача, вика и надъхва големия син таласъм Wink
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=monsters+inc

Леле, направо започнах да си ги представям Майк и Съли с гласовете на Пресиян и Теодор. Много точно сравнение.

# 368
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Майката приятно ме изненада, че не само веднага се сети за Шипка ами знаеше и защо паметника е построен на този връх.
Тия 1000 стъпала нагоре надолу ще им разкажат играта.
Колко синьо е небето от върха, уникална красота и гледки.

# 369
Тези стъпала нагоре, надолу няколко пъти, направо могат да утрепят някого.

Снощи гледах Гривните, на едното момиче нещо му стана от усилията и го закараха в болница. Не трябва да има такива изпитания, в които се рискува здравето, живота на участниците.

# 370
  • София
Фитнесът отпочна! Но да си призная - и аз не ги знам всички (казани до сега) знамена. Като ги видя - може да прихвана, ама някак ми се вижда доста тегава задачката. В комбинация с упражнението за крака и отслабване.
Хайде, хубава вечер, банда!

(ПП. Ние си имаме и рожденник тази вечер у дома, та може да не съм пълноценен. Но пък като пийнем, сигурно по-добре ще оценя някои стремления на участниците Simple Smile)

Задачата с готвенето ме кефи. Ще видим какви манджи ще забъркат и дали ще се ядат.
А колегите направо са в ступор. Откриха гоооо!

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 20:37 от EmBrother

# 371
(ПП. Ние си имаме и рожденник тази вечер у дома, та може да не съм пълноценен. Но пък като пийнем, сигурно по-добре ще оценя някои стремления на участниците Simple Smile)
Наздраве!

Скарана съм с флаговете, повечето трудно бих ги познала от първи път. А на стълбите това лято се озъбих и ако трябва да ги качвам и слизам няколко пъти, щях да умра.

Жалко за барманките, поне днес не е фатално, ако останат последни.

Задачата с готвенето е забавна, освен че включва базови готварски умения и креативност.

# 372
  • София
Ха, панирана коприва не съм ял. Това наистина ли се прави, или е измишльотина на мама/щерка?
Барманките - браво! омлетче (стига с тая каша от коприва със/без сирене и яйце).

# 373
Ее що не ги върнаха , като им е пресолено.  Явно са любимки на предаването Grinning

# 374
Панираната коприва е голяма вкусотия. ММ си пада по месцето, но панираната коприва му е от любимите.
Няма ли кой да му направи на Краси и салата от свежа коприва, това каква вкусотия е... С варено яйце и трошено сирене в нея.
Дояде ми се коприва, като го гледам този епизод. Laughing

ПС EmBrother, ако решиш да пробваш, в техния тиган изглеждаше като омлет. Трябва да са отделни парчетата,  сместа за пане да е по-гъста, може да се сложат малко галети за хрупкавост. Панират се връхни клонки от копривата, до златисто.

Каша от коприва не видях някой до сега да направи. Все бъркана с яйца и сирене правят, в различни варианти, че е най-бързо.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 21:06 от Diorela

Общи условия

Активация на акаунт