Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 295
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Спрях да гледам предаването и сега влязох да прочета кой е отпаднал, при което научих за завръщането. Стискам палци на Женените, реално тяхното отпадане ми прекъсна интереса. Ще гледам другата седмица задължително.

# 511
Е, така е - кръговрат... Едни ще се върнете да гледате, други ще спрем да гледаме заради тях. Laughing

# 512
  • София
И за мен е нечестно връщането на отпаднали и не съм фен на идеята. Но явно и продукцията е решила, че на полицаите им е нужна малко конкуренция.

# 513
Не искам никой да се връща, не обичам такива промени.
И аз от нехаресващите полицаите, справят се отлично, но са ми прекалено студени и стерилни някак, няма живец в тях.

# 514
Ако правилно помня и в първия сезон имаше връщане. Може би и в световния формат е така?
А полицаите след няколкото първи места много си повярваха. Преди това с нищо не се открояваха, даже доста глупотевини наръсиха. Всички други са наясно с плюсовете и минусите си и гледат да не се взимат много насериозно. Майката е отделна категория, тип no comment 🙊

# 515
  • София
Доволна съм, че отпаднаха сгодените, съвсем справедливо и резонно си беше - нищо не знаеха и се представяха слабо. Често вземаха грешни решения като това в последния епизод - да бродира мъжът. И изобщо този кръстат бод се оказа неочаквано трудно занятие. Като знам колко е просто, даже не мога да си представя с колко завързани ръце трябва да си, че да не можеш да ушиеш 20-30 кръстчета. : Вдяването на конец - второто по сложност упражнение в цялото предаване. Joy  
Не ми хареса и как Памела си просеше продукти от хората.
Аз нямам фаворити или любими двойки. Полицаите не са ми симпатични /нямам реално обяснение защо/, но не мога да отрека, че Радостин знае доста и са основни претенденти в играта. Ванката има най-много знания от всички, но е доста неуверен. Много мило беше как двамата се развълнуваха накрая в църквата.
Фармацевтите са ми симпатични с това, че не приемат всичко на живот и на смърт, имат чувство за хумор, забавляват се и са много усмихнати, въпреки че не знаят много. По едно време те ми бяха фаворити, само заради гореизброеното, но на епизода в библиотеката много се издразних как Иван се опитваше да разсъждава за книгата на Георги Бърдаров каква била. Бил сигурен, че е някакъв лигав любовен роман. Не е престъпление да не знаеш нещо, но да говориш глупости е тъпо. Актьорите са една идея по-добре от тях като познания.
Барманките са свестни момичета, имат доста пропуски, но могат да наваксат при желание. Майката е непоносима, но не мога да й отрека, че също знае някои неща.

Интересно е, че следващата седмица ще дадат възможност на една от отпадналите двойки да се върне. Да, не е честно, но го има във всяко риалити, та явно съм претръпнала вече. Надявам се да са женените, защото бяха едни от най-силните, въпреки че не ми се слушат пак крясъци. Но явно Илияна си е такава.

А имаше и военно обучение - в средното образование, 20 дена полу-казарма (моята беше в Рибарица)

Извинявам се за реминисценциите. Дамите не знам как ще стрелят - това чудо (АК 47 или май по-нов) "рита" и ще има сетне да болят рамене; особено в единична стрелба.
Ех, къде само ме върна... Едно време разглобявахме и сглобявахме Калашник за норматив. Нашето военно беше в Говедарци. Simple Smile

# 516
Твърдо против съм връщането на двойка в този етап на играта, когато повечето са отпаднали, а са останали шест двойки. Връщането трябваше да стане по-рано, когато двойките все още в игра са повече. Изключително нечестно спрямо останалите в играта. А и най-честно би било за връщане да се борят двойки от последните отпаднали, т.е. сгодените, близначките и ... не помня кой отпадна преди тях. Иначе, в интерес на истината най бих искала да видя в игра първата отпаднала двойка - братята. Все си мисля, че те щяха да бъдат добра двойка, но имаха малшанс още в началото. Но на този етап, който и да се завърне е нечестно.

# 517
И сега се връщат братята и печелят формата 😁

# 518
Хич не харесвам женената, но е най - логично те да се върнат. Определено бяха силна двойка. Доста по - силна от сгодени, блезначки и прочие.

Аз в последно време съм разочарована от актьорите. Сякаш в началото се справяха много по - добре. А сега... очаквам скоро да отпаднат. А ги харесвам.

Къде виждате, че Габи храни Ванката? Аз не съм забелязала. Иначе са симпатяги.

# 519
Хич не харесвам женената, но е най - логично те да се върнат. Определено бяха силна двойка. Доста по - силна от сгодени, блезначки и прочие.

Аз в последно време съм разочарована от актьорите. Сякаш в началото се справяха много по - добре. А сега... очаквам скоро да отпаднат. А ги харесвам.

Къде виждате, че Габи храни Ванката? Аз не съм забелязала. Иначе са симпатяги.

Нормално, всяка двойка е силна в определена област и географски район. Полицаите също никакви ги нямаше първите 6 епизода, женените пък казаха, че са били на повечето места на които мачкаха в началото. Така, че абсолютно нормално. Очаквам колегите да “избухнат” скоро

# 520
Реално полицаите сега са първи,защото бяха в тяхната околия. Актьорите и барманките и те бяха що годе добре в северозапада

# 521
Аз смятам, че ще е по-динамично, ако не са им дестинациите задължително в близкия регион. Това много им подсказва. Те като чуят условието и търсят по картата къде наблизо може да е. Надявам се да разширят малко движението насам-натам и ще е по-непредвидимо. Така няма да са зависими от дребни изоставания и да пристигат 1 след друг. Все пак трябва да се вдигне нивото в последните етапи.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 15:25 от swim

# 522
То ако дестинациите не са в близкия регион това означава голямо пътуване. Те и без това не пътуват малко.

А каква е наградата? Пак ли е екскурзия до избрана дестинация?

# 523
Довечера лично аз ще стискам палци на братята. Почти нищо не видяхме от тях, а имаха потенциал да са силна двойка. Ясно е, че не е много равнопоставено, ама във всички реалити формати връщат участници. Нека има малко интрига, както се казва. Дано не са близначките или женените. Буквално ме хваща уртикарията от тях. Абсолютен потрес са.

# 524
И двата епизода ли ще са посветени на битки между отпадналите участници, или само този днес?

Общи условия

Активация на акаунт