BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 687
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 270
Престанах да гледам по телевизията епизодите по същата причина. Ненавиждам Игри на волята и 45 минутното закъснение и този път не мога да го преглътна, просто изключих телевизора. Ако имам време, ще изгледам на запис епизодите, но такъв непрофесионализъм от Нова тв не съм очаквала.
Същият "непрофесионализъм" го има и в БТВ. Снощи "Островът на стоте гривни" завърши в 22.25 и следващото предаване закъсня, не започна в 22.00, както е по програма. И това се случва всеки ден. Понякога закъсняват с над половин час.

Не забравяйте, че това са външни продукции и от тях се изисква да пратят запис с времетраене без реклами (стандартът е 45 мин на час,  70 мин на час и половина, 90 мин. на два часа и т.н.). Но рекламните блокове на НОВА между 20 и 23 ч. са вече по 12 мин. Забелязвам го, защото виждам колко превъртам, когато гледам със закъснение. При пролетния сезон бяха по 8 мин някъде, на всяко рекламно прекъсване. Сега са по 12 мин. на всеки блок.   По БТВ прекъсванията в "Островът на стоте гривни" са около 7 мин на блок.  В "Биг Брадър" блоковете снощи бяха също около 7-8 мин. Явно има много желаещи да рекламират в "Игри на волята". Аз гледам и трите споменати предавания, така че на мен не ми пука кое колко е дълго. А и всичко гледам със закъснение, за да не чакам по време на реклами, просто си ги превъртам.

# 271
Ами като останат без зрители, да видим как ще бъдат 12 минути рекламните блокове. И най-интересното предаване с прекъсване няколко пъти с по 12 минути ще ми втръсне. И тогава ще плеснат с ръце великите телевизии, разчитащи на реклами. Ще ми излъчват по три часа в прайм тайма формати с концепция като на Бързи, смели, сръчни от детските ми години, а на съседния канал ще имам Нетфликс или Макс, и куп други платформи. Не са в час определено.

# 272
Не знам. Почти всеки, който има интерактивна телевизия превърта рекламите.  Аз си пускам Игри на волята не по-рано от 20.30 (а те започват в 19.55) и като дойде ред за реклами... скипвам 12 мин. напред. Пълен абсурд реклами да ми губят времето. Понякога гледам "Островът на стоте гривни" премиерно, също си го пускам с половин час закъснение и после прескачам рекламите.

И дето казваш "Бързи, смели, сръчни" ... значи не си гледала обстойно. Половината от предаването е разговори, социална игра. В средната част на епизода са игрите на арената. В началото и в края - не.

# 273
Слушала съм им разговорите - скука вселенска за пред камерите. Не може никой да ме накара да гледам подобен формат. Да не говорим, че се напрягам непрекъснато и умирам от ужас някой да не се пребие. Жалко, че нямам интерактивна телевизия, но имам Гугъл  тв и компютър, така че компенсирам до някаква степен.

# 274
Пребиват се постоянно. Игрите не ги обезопасяват добре, това е ужасно. По принцип харесвам всякакви реалити формати, така че.. мен не ме бърка.  Убеден съм, че ако Биг Брадър беше от 20.00, щеше да има също дълги рекламни блокове и щяха да го точат дълго. Но така са се позиционирали в един сезон с още няколко предавания... Щом е само 2 месеца Брадъра, трябваше да го пуснат през зимния сезон (от средата на декември до средата на януари), от 20.00 ч., щеше да изтрепе рибата. Хем да са по-дълги епизоди.

# 275
  • somewhere over the rainbow
Ами като останат без зрители, да видим как ще бъдат 12 минути рекламните блокове. И най-интересното предаване с прекъсване няколко пъти с по 12 минути ще ми втръсне. И тогава ще плеснат с ръце великите телевизии, разчитащи на реклами. Ще ми излъчват по три часа в прайм тайма формати с концепция като на Бързи, смели, сръчни от детските ми години, а на съседния канал ще имам Нетфликс или Макс, и куп други платформи. Не са в час определено.
Няма да останат без зрители, не ги мисли. Имат си цели екипи, които ги мислят тия работи. Щом го правят, значи е в техен плюс, бОли ги дали на мен, теб, 100 или 1000 човека ни харесва.
Аз например съм заклет фен и на ИВ и не ми дреме кое кога ще свърши, за да започне другото. От 8 до 12 съм на Нова.

# 276
При над 100 гласували в анкетата, най-антипатичен съквартирант за зрителите е:

Косара: 34.4%
Георги: 16.1%
Кристи: 11%
Петър: 10.6%
Виктор: 5.5%

Всички други имат незначителен процент.
И аз така.

# 277
  • Planet Earth 🌏
Нямам търпение за епизода тази вечер. Искам да видя Виктор, който е меко казано ЛЕПКА как ще успее да страни от Теодора Joy 100% ще е фейл мисията, но поне ще се посмеем.

# 278
Веселка я нямаше през по-голямата част от предаването..

# 279
Хора, как така ще бият с дъска с пирони?!
Аз се хващам директно за думите. Ако ми приложат това наказание, съм си пътник. За пръв път чувам подобно нещо.

Марио спечели симпатиите на мнозинството.

Петър е доста тъпо парче.

Косара ми е още странна, мисля, че само си говори. Точно пинчер.

Ивон ми е приятна, не съм сигурна дали не е поза цялата тази нейна лежерност.

Раду е най-симпатичен засега.

Другите рядко ми излизат от миманса.

# 280
  • Sunshine state
А Биг Брадър защо изобщо попита Марио дали някой го е заплашвал като уж вижда всичко и Косара абсолютно отявлено не за първи път си позволява да заплашва?? Защо изобщо го толерират това? На тая мърла някой трябва да й покаже ъгъла и да си седи там.
Аз гледам Игрите, но всичко пускам на запис, заради часовата разлика и си превъртам рекламите. Тази година определено ми прави впечатление колко са дълги като превъртам.

# 281
  • София
Не знам дали чухте снощи Теодора. Тя не харесвала скучни мъже. Трябвало мъжът да е луд, да пребие някой, ей така. Иначе скука. Направо не знам какво да кажа.

# 282
  • Sunshine state
С две думи иска някой да й пооправи зле направените скули и джуки, та да е с него - бий ме, обичам те е работата. После защо имало агресивни типове. Ей нА. Толкова й е акълът на нея.

# 283
Ами, както каза Кристи при Елена, Теодора много си е паднала по Виктор. Единственият проблем бил, че не иска да се загаджва в риалити формат пред очите на всички. Очевидно житейската ѝ философия е – Бий ме, обичам те!
П.П. Хах, еднакво мислим с Pupitka

# 284
Е Теодора защо е направила така визитката си, ако не иска да се "загаджва" във формата? И противно на много хора, тя на мен не ми се струва красива жена, много далеч е от представата ми за такава. Прилича ми на надуваема секс кукла, от това, което показва и акълът и е толкова.

Общи условия

Активация на акаунт