BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 692
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 255
Не трябва ли Косара да я изхвърлят след такива закани
Миналата седмица същите каканижеше
Усети ли несигурност и се почва с обявяването на семейна война срещу виновния

п.с. сега видях и артистичния инстаграм на въпросната - има една татуировка с имена - Nikola, Kristiqn, това е най-грозната и зле изписана татуировка, която съм виждала в живота си. Дори войнишките от 70-те години са по-стилни

# 256
Оффф, Косара става все по-противна с всеки следващ епизод. В национален ефир обяснява как брат ѝ бил с дъска с пирони човек, който го бил предал… Баща ѝ щял да счупи зъбите на Марио, просто съм изумена какъв човек изглеждаше, а какъв се оказа тази Косара. Дълбае дъното вече и нямам търпение да я изкарат.

На играта с кантара не видях Беба колко тежи, чд ми беше интересно. Изобщо не я дадоха май, както и в предната, където трябваше да крещят.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 09:27 от Rimmona

# 257
Косара удря ново дъно с всеки епизод. Аз пък очаквах да е точно такава, каквато се показва, но мислих, че ще е малко по-прикрита все пак. Иначе е добро обобщение на българите, които гласуват за партии, на които цялата им кампания е призиви за връщане на народен съд, търсене на физическа саморазправа и закани с всеки, който смее да има различно мнение и като цяло третиране на живота като че ли животът е социална мрежа, където всеки различен от теб заслужава да бъде изтрит, блокиран и т.н. от съществуването си. Тя е неспособна да общува с хора, които имат дори най-малкото различно мнение от нейното. Толкова е крайна, че може да предпочита  бъркани яйца и в нейните очи е тотално оправдано да отправя закани за смърт към всеки, който предпочита яйца на очи.

# 258
  • Буркина Фасо
Отивайте в нова плей да гласувате Петър да номинира Косара :Д
няма смисъл. продукцията знае кого ще номинира и изгони. Smiley

# 259
  • София
Петър става все по-отвратителен. Въобще всички са тотал щета.
Теодора и Виктор са идеални един за друг. Двамата правят едно IQ. И продължавам да твърдя, че явно оня навън е женен и спонсор. И сега как да го изтърве жената.

# 260
И те се сърдят, че ги наричат глутница. А постъпката им точно такава - като глутница се нахвърлиха на най-хрисимото куче. Марио не мисля, че е интелигентен, но и не мисля, че е глупак. Просто е наивен и добър човек. Не умее да се изразява /от това което виждам/ и затова остава неразбран. Голяма грешка е направил, че още първите дни е разказал за майка си - това ще има да го използват до края на престоя му в къщата и постоянно да му го навират. За мен тези хора не са извисени - дъно са.
А Петър - страх ме хваща само като го погледна. Като от психотрилър му е излъчването. Не съм доволна, че той е "нашето" лице там.

# 261
  • USA
Петър визуално напомня на маймунче, а и има много странен и силно изразен акцент/диалект. В началото дори помислих, че не е отраснал в България. Някой знае ли откъде е родом? Иначе си стана голяма смешка, глутницата вие и вика "Ти на кого викаш глутница???"

Цялата история с Марио стана доста неприятна. От самото начало си знаех, че това прекомерно споделяне ще му изиграе лоша шега. Такива неща не се споделят на всеки и дори се изненадвам, че до сега живота не го е научил на това.

# 262
Косара удря ново дъно с всеки епизод. Аз пък очаквах да е точно такава, каквато се показва, но мислих, че ще е малко по-прикрита все пак. Иначе е добро обобщение на българите, които гласуват за партии, на които цялата им кампания е призиви за връщане на народен съд, търсене на физическа саморазправа и закани с всеки, който смее да има различно мнение и като цяло третиране на живота като че ли животът е социална мрежа, където всеки различен от теб заслужава да бъде изтрит, блокиран и т.н. от съществуването си. Тя е неспособна да общува с хора, които имат дори най-малкото различно мнение от нейното. Толкова е крайна, че може да предпочита  бъркани яйца и в нейните очи е тотално оправдано да отправя закани за смърт към всеки, който предпочита яйца на очи.

Абсолютно, още като чух на визитката ѝ как казва, че е против 'евроатлантическите ценности' с тоя глас на 65-годишна пушачка веднага ми придоби образа на типичния хейтър-комплексар-уонаби бияч, защитаващ правото на по-силния да смаже по-слабия просто защото може, с които е пълно фб пространството на едни определени партии. И тя с всеки епизод затвърждава тоя образ. Крайно противна, страховита и изцеждаща, енергиен вампир, който не знам как някой би търпял доброволно в обкръжението си.

# 263
Сетих се на кого ми прилича Петър. Имаше един страхотен български филм по Хайтов - "Краят на песента", където Ицхак Финци имаше абсолютно същата физиономия - налудничав поглед, все отворена уста и същото непрекъснато намилане. Не случайно някой по-горе каза, че събужда страх, вгледайте се в погледа. 😱
Отвратителен персонаж.

# 264
тия не могат да му стъпят и на малкия пръст на Марио и  затова толкова ги дразни. След всичко преживяно успява да е човечен, а дори и да я играе тази игра и да е хитър.

Иначе то няма как да няма дефицити и проблеми с тоя живот, ама останалите са много по-зле. От такъв човек лошо не можеш да видиш, дори и да мислиш, че те провокира и дразни, всъщност е за добро

# 265
Малииии не си представям Косара като излезе от къщата на колко човека ще отмъщава с дъска с пирони дето не я харесват! Не се ли прави психо тест на тез дето се бутат да влязат в къщата?

# 266
Не гледам ББ от миналата седмица заради редовните закъснения и съответно късния час, но ви чета и тази сутрин се смях дълго и продължително с коментарите ви от снощи! Joy
Престанах да гледам по телевизията епизодите по същата причина. Ненавиждам Игри на волята и 45 минутното закъснение и този път не мога да го преглътна, просто изключих телевизора. Ако имам време, ще изгледам на запис епизодите, но такъв непрофесионализъм от Нова тв не съм очаквала.

# 267
  • София
Петър визуално напомня на маймунче, а и има много странен и силно изразен акцент/диалект. В началото дори помислих, че не е отраснал в България. Някой знае ли откъде е родом?
От Враца е, но май живее в Италия... Събрали са ги от чужбина,  а кастинга е бутафорен...

# 268
Е как, нали на Тенерифе е барман. С такова чувство на превъзходство е към останалите, а не се е видял отстрани каква карикатура е.
ББ започна с номерцата. Теда и Виктор да се изпокарат не може такава идилия. Малко беше шоОто с Криста, Марио, Кошмара..

# 269
  • София
Италия или Испания беше, да, но пак си е внос...

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 11:51 от elix

Общи условия

Активация на акаунт