Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 35 153
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, досега не съм кандидатствала за фонда и имам едно самофинансирано инвитро с 3 неуспешни трансфера ( 4 ембриона) - това незнам за колко опита се брои и дали може и по този критерий да кандидатваме

При мен проблемът е тубарен фактор, но снимката ми е отпреди 1.5 година и тогава едната тръба не пропусна а другата пропусна частично под силно налягане. според вас на базата на това дали ще ни одобрят от фонда?

# 346
Здравейте, днес получих заповедта за първи път кандидатстваме. Пише, че са определени до 6000 лв при трансфер на свежи ембриони и до 600 лв при трансфер на размразени ембриони. Това означава че трябва да се направи трансфер на свежи ембриони ли?

# 347
Според мен това лекаря трябва да го реши. Ако прецени, че тялото Ви е преуморено за свеж трансфер, не мисля че ще го предприеме някой лекар. Ще изчака и ще направят просто замразен транфер. Те отпускат средства за да покрият всяка хипотетична точка, но не и на всяка цена да се и ползват средствата за свеж/замразен траснфер. Аз първия път имах само свеж трансфер, забременях и до там. Вече клиниката и фонда се оправят с използвани и неизползвани пари.

Здравейте, днес получих заповедта за първи път кандидатстваме. Пише, че са определени до 6000 лв при трансфер на свежи ембриони и до 600 лв при трансфер на размразени ембриони. Това означава че трябва да се направи трансфер на свежи ембриони ли?

# 348
До колкото знам ако не се препоръчва свеж трансфер, вместо него се покрива замразяване.
И после имате 600лв за замразен.

# 349
Здравейте, тези от вас, които са заявили лично получаване, може ли да ми кажете някой се обажда, за да каже, че заповедта е готова или как ви съобщават, че е готова?

# 350
Никой не ви се обажда, отивате на място в работно време и си я взимате. Успех на всички Simple Smile

# 351
Сайта е обновен, да знаете Simple Smile

# 352
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте на всички и успех! Flowers Four Leaf Clover
Понеже пише, че готовите заповеди са от 78343 до 78893, а ние сме буквално 78894, някой има ли идея дали ще получим и нашата заповед до края на месеца? Притеснявам се, защото като подадохме молбата ни казаха, че края на март – началото на април ще сме готови. На дълъг протокол съм и трябва на 4-5 април да започнем стимулация, иначе оставаме чак за май Disappointed Relieved

# 353
Здравейте , може ли попитам дали на някой са му отказвали финансиране. В отговора писмото пише, че е необходими да се представят допълнителни документи за хистология, с които ние не разполагаме поради грешка на клиниката . И сега искат след месец да кандидатстваме отново , но да посочат друга причина, като доктора е сигурен, че и този път ще ни одобрят.
Има ли смисъл да се чака според вас и дали ще ни одобрят след като вече имаме един отказ от днес.

# 354
Понеже пише, че готовите заповеди са от 78343 до 78893, а ние сме буквално 78894, някой има ли идея дали ще получим и нашата заповед до края на месеца? Притеснявам се, защото като подадохме молбата ни казаха, че края на март – началото на април ще сме готови. На дълъг протокол съм и трябва на 4-5 април да започнем стимулация, иначе оставаме чак за май Disappointed Relieved
За съжаление оставате за заседанието за април, тоест към края на април ще имате заповед. Това разбирам аз от текста. Какво ви пише като статус, когато проверявате по входящ номер?

# 355
Llx, ако отговаряте на изискванията и имате всички необходими документи при следващото кандидатстване, не би трябвало да получите отказ за финансиране.

theDark, сз също смятам, че вашата заповед не е готова сега. За съжаление винаги някой номер ще е първия от оставащите за следващото заседание.

# 356
За съжаление мисля, че оставате за априлското заседание... На коя дата подадохте документи?

# 357
  • Sofia, Bulgaria
Ох, много тъпо... Дано все пак извадим някакъв късмет, защото това ни е 6-и опит вече Disappointed

стеллито Пише само „прието заявление“

Berni98 Подадохме документите на 12.03, но казаха че до края на месеца – началото на другия ще са готови.

# 358
  • София
Ох, много тъпо... Дано все пак извадим някакъв късмет, защото това ни е 6-и опит вече Disappointed

стеллито Пише само „прието заявление“

Berni98 Подадохме документите на 12.03, но казаха че до края на месеца – началото на другия ще са готови.
Няма как, за съжаление. Който ще получи този месец, вече е със статус, че е издадена заповед. Наведнъж качват в системата.

# 359
TheDark1 оставате за заседанието за април, тоест края на април, за съжаление. Интересно защо са ви казали до края на март, аз като подавах на 4.03 в клиниката ми обясниха, че понеже месеца е започнал има голяма вероятност да останем за априлското заседание. Аз съм от последните номера, които получават този месец и моята днес ще е в офиса на Еконт за вземане, така че надали ще разпращат повече.

Общи условия

Активация на акаунт