Любители на котки - Тема 200

• 24 602
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
Ха-ха, наистина прилича на оная маска на Анонимните! Анимо или Немо?
Иначе живна и е жилав, върви подире ми, мяука. Има много да наваксва с храната.

# 136
Ако "осиновителката" го е пуснала, чипирането няма да свърши много работа на улицата. До колкото си спомням имаше и нещо с тия чипове, че не всички ветове могат да ги четат. Rolling Eyes

# 137
Що да не е Арамис или Атос?Нали е мускетар 😂

# 138
Линош е с ново име Линка белята. Знам, че се променят, но определено са ѝ влезли бръмбари в главата. През целия си съзнателен живот не помня да съм казвала толкова често НЕ. Знам, че през нощта са активни, ама Линош включва турбото и е леле мале. Кака нищо не разбира, спи, обаче ние се дебнем постоянно каква простотия ще сътвори. Най - новото е да се качва на секцията отгоре, ама там вдигахме забранени неща и като взе да ги мята отгоре снощи, малко ми оставаше да ми опъне нервите до край. За да се качи там се изисква голям скок, от там където скача горе е над метър и 60, диване, харесва ѝ да наблюдава отгоре какво се случва, ама на мен не ми харесва. Кака нали е дълга като се качи на леглото, успява да я свали, ама аз пък хич, уффф що не съм пораснала...  Със сигурност знам, че ще обира праха, че аз рядко го правя признавам, трябва стълба затова.
Ей я накипрена най - горе.

В хола се катери и по - високо, но там умишлено направихме етажерки, на различни височини, точно с тази цел да си се катери, така го замислих още преди да си я вземем. Майстора ни се смееше на щуротиите като му рисувах кое как го искам щото ще имаме коте, ама идея няма колко практично е всичко за Линош. Да обаче това в стаята не беше предвидено и до тези дни беше недостижимо, ама... ще се правят нови промени и подредби няма как, здраве да е!

# 139
  • София
И Чита се качва така, но ние сложихме от двете страни големи кутии и сега не може да се качва Simple Smile Опасни са котетата, когато им е скучно, обикновено към 3 през ноща.

# 140
  • Между гори и планини
На майка ми едната котка се качва върху мебелите. Сложено ѝ е постлано панерче и спи там. Аз не бих се ядосвала, бих освободила място. Котките обичат да са високо.
Бебе Чери. Беше страшен таласъм, нощем бягаше и се чуваха копитата на стотици коне. Бягаше и с боен вик. Елхата нея година припадна ритуално няколко пъти. Голямо диване беше, а какъв добър кот стана 🥰

# 141
Нашият Сив красив е особено възмутен, че му взехме стаята за да настаним бебешора и снощи вилнял от яд. Беше отворил гардероба и съборил дрехите от рафтовете на земята. Не съскат по бебето обаче бягат от него. За сметка на това доберманката ходи да го бута с муцуната, то се търкаля и врещи. Цирк пълен сме. Simple Smile
Арамис, съкратено Арчо. Избрах му име. Сега остава и собственик да му намеря. Ако не стане, ще ходи в приюта.

# 142
  • на брега на морето
Арамис си е намерил със собствени сили собственик, какъв приют? Освен това мускетарят Арамис е описван с очи, напомнящи котешки. Тъй че... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 143
  • Между гори и планини
Аз не мога да си представя да взема коте, да го обгрижвам, лекувам и накрая да се разделим, да го дам на друг. Ами , че то като го заобичам като дете, как да се разделим? За това вземам само това което ще остане у дома.
Арамис е сладур, може пък да му е писано да е с вас 🥰

# 144
Мишето наблюдава какво става на двора

# 145
Аз просто го спасих да не умре. Дожаля ми. Лежеше на тротоара, откъде се взе не знам. Първо казах нека някой друг направи добро. Една жена го видя, донесе му кашон, подхвърли му малко баничка (!!!) и си замина. Едно съседско момиче занесе кашона на по-закътано място. Не зная как заспиват другите хора, подминавайки подобно нещо. Аз не мога. Но трябва да има и здравословен егоизъм, три животни в апартамент стигат. Ако имах двор, с удоволствие щях да го задържа. Ще видим. Ние сега сме на село (тук има двор но идваме рядко), синът ми прати клипче как малкият яде пауч сам. Пращам поздрави от есенния балкан! Simple Smile

# 146
Много сладък Арамис, 😻 дано си има късмет душичката! Оххх и Зара е много хубава!
Доня, не се ядосвам, че се катери Линошка, а че ми отваря работа да се чудя кое къде да крия и прибирам. След снощния екшън след 1ч.да мята отгоре неща когато града е притихнал, направо акъла ми взе. Хвърли ги долу, после скача и гризе (в случая стари тетрадки на кака, които според нея ще ѝ трябват и ги пазим, да ама не и от Линош 😂) Беше ми ясно, че ще превземе всичко в нас, но сега е в някаква по - дива фаза, ама нищо де здрава да е, пък аз го мисля днес кое къде да се прибира.
Сега се е опнала на хамака, кротка като агънце.😁

Dara888, днес се сетих за поръчката ти с бурканите, след като ми объркали една доставка, вместо с около 20тина пауча се оказах с цял кашон голям (вместо по 3 броя от вид, сложили по 5, а имаше и един вид  10) и стек бенто. 😂 Майка беше с мен и се втрещи колко чудо съм взела, ама нищо де поне знам, че си ги яде, само дето ме удари в джоба повечко, ама карай другия месец няма да взимам нищо.

# 147
И ние сме на вилата. Днес се появи нова котка, но още е срамежлива и стои надалеч.
Много е пухеста, като онази порода норвежка горска.

А Арамис е много сладък. Дано си намери стопани.
Линошче явно обича да си играе, нашата Оли също много й хареса да се катери и да събаря. "Не" не признава. Тази седмица не е счупила нищо, но миналата една чаша и една чиния. Беля. А как ремонтира щорите. Абстрахирайте се от прозорците, сега копаят около нас и е една прах, все едно не са мити преди месец. Чакам да приключат и дано има още топли дни.

# 148
  • София
Много сладък Арамис Simple Smile
Дано има късмет.

Разнасям един буркан сушени сърца в чантата и го рекламирам Joy
И пак трябва да поръчвам на моите диванета.

# 149
Тея сушени сърца са страшна краста. Бени винаги ми е бил много тих, ама за сърчицата се дере с пълно гърло, приказва, преговаря. Професионален просяк е станал Joy

Общи условия

Активация на акаунт