КОЛЕДА 2024/2025

• 107 319
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 1 020
  • In transit
Joy joy, стават спекулос с тези форми. С такива ги правих тази година.

Фортуна, мисля, че ще се получат добре копчетата с кайсиево сладко. С малини са много вкусни, също.

# 1 021
  • София
Аз с такива формички правя меденките.
Бадемово брашно използвах за ричарелите и шоко нуса.
Бисквитките Сахер станаха уникални! Сложих сода на върха на лъжицата, защото ги правих преди Мики да отговори. Не се обезформиха. Вчера ги слепих.

# 1 022
  • София
Искам да благодаря на всички, които за поредна година направихте  темата уютна и уханна.
На всички сладките ви са прекрасни, знаейки с колко любов са приготвени.

От ляво на дясно....
Копчетата на Мики  Blush, другата година ще ги направя с оригиналните продукти, а не с налични.
Сладките с фъстъчено масло, няма да повторя, прекалено какаови ми идват.
Бисквити Спекулос, любими за кафето.
Кисинджър сладките, ще присъстват винаги в Коледния списък.
Мини щолени, за първи път ги правя и съжалявам, че чак сега се реших.
Меденките на Джули, те са първите с който се "запалих" по коледните сладки.
Ричарели, невероятни, но затова пък лесни и бързи.
Капучиновите звезди на Габи, изискват повече време, но си заслужават.
Желая незабравима Коледа с любимите ви хора.

# 1 023
Mikkey, благодаря за отговора!

А да попитам дали трябва да мажа формити-печат от снимка за да не залепва?

# 1 024
Ние сме само до тук Grinning

# 1 025
  • In transit
Mikkey, благодаря за отговора!

А да попитам дали трябва да мажа формити-печат от снимка за да не залепва?
Дано не е късно...аз съвсем леко набрашнявам тестото, докато го разточвам и не ми залепват формите.

Дриада, много красива къщичка! Heart Eyes

# 1 026
Мини щолени

Бисквити Сахер

Браунис бисквитки, портокалови с шоколад, Алфахорес и Baci di dama

# 1 027
  • Под сянката на разлистените кактуси
И аз затварям манифактурата, мислех да правя още 2 вида, но време не остана

От ляво на дясно: алфахорес, Schoko-nuss kugeln, портокалови с шоколадови парченца, сахерки, на Мики копчетата с шам фастък във вид на елхички, винени локумки, меденки на Джемма, шоколадови с лешник

# 1 028
  • В светлината на слънцето
Още не съм приключила, но му се вижда краят. Трябва да украся меденките и утре едни портокалово-джинджифилови мъфини да направя, и ще съм готова. Показвам малко готова продукция в силно насипен вид.
Меденките на Джули с печати и със захарен фондан и принт

Двуцветни спирали

Фъстъчените сладки с фъстъчено масло и сладките Сахер с кайсиево сладко. Значииии, фъстъчените са връх, пак да кажа. И са супер лесни, а тестото е удоволствие за моделиране. Сахер-а още не съм пробвала, че сега го слепих, но подозирам, че ще е умопомрачителен.

Пак меденки на Джули със захарен фондан и принт.

Базелски сладкиш, полят с домашна вишновка. Мноооого е хубав този сладкиш, много. Има го на първа страница. А какъв аромат…

Португалските сладки с тъмна бира от последните страници.

И финално, още един мега ароматен сладкиш - Ирландски чаен хляб. И него го има на първа страница.

# 1 029
  • BG
А рецептата за фъстъчени сладки ще може ли? На предните страници имаше една, в която се слагаше пълнеж от фъстъчено масло, тя ли е?

# 1 030
  • В светлината на слънцето
А рецептата за фъстъчени сладки ще може ли? На предните страници имаше една, в която се слагаше пълнеж от фъстъчено масло, тя ли е?

Точно тя.

# 1 031
  • Czech Republic
Ах колко красиви сладки виждам от последните страници, но направо едва ви прочитам хора, много сте бъбриви и експедитивни. ❤️ Както и друг път съм споменавала, около Коледа ми е най-натоватено в работа и нямам почти никакво време. Пък и кое по-напред да направя.
Така че днес,  успях да поукрася още малко меденки (в традиционните ни цветове). И с това затварям тази година работилничката.
Много още бях планирала, но до Коледа успях само няколко вида сладки. 

Желая на всички спокойни, уютни и изпълнени с радост и удовлетворение празници. ❤️

# 1 032
  • Sofia
Невероятни сте, мили момичета и момче!

# 1 033
  • Русе
Финал преди Рождество Христово. Остана да слепя меденките. Весели празници на всички! Flowers Evergreen Tree Champagne
Аз излизам в коледна ваканция и отивам по близо до Дядо Коледа. Smiley

# 1 034
  • София
lulumba, преди доста години бях правила базелските медени сладки, много ги харесах, но бяха ужасно, но ужасно твърди... при теб така ли е... по спомени се заливаха със захарен сироп?
Уважавам на всички труда, но на Наталина украсата на меденките е неповторима.

Общи условия

Активация на акаунт