73 СУ - гимназиална степен - тема №4

• 3 556
  • 50
  •   1
Отговори
# 30
Госпожа Богданова е пенсионирана от 2022г. Беше прекрасен преподавател.

# 31
Не мога да разбера защо в сайта на 73 су няма списък на учителите ?

# 32
Искам да попитам някой има ли информация г-дин Ангелов, г-дин Геренов и г-жа Костова на кои класове преподават

# 33
  • София
Искам да попитам някой има ли информация г-дин Ангелов, г-дин Геренов и г-жа Костова на кои класове преподават

Г-жа Костова е на десети клас, но може и други класове да взима.

# 34
  • София

г-н Геренов в момента преподава на 12 клас. ( ние сме 12 и със сигурна, до 10 клас беше Ангелов, после за учудване и на двамата учители ги размениха, иначе както си ги поемат от 9 клас, така си ги изкарват до 12 клас)
г-н Ангелов на 11 клас.

# 35

Г-жа Костова е на десети клас, но може и други класове да взима.

Мисля, че преподава в 7 клас

# 36
  • Sofia
На 7-ми клас преподава г-жа Ирибозова. Г-жа Костова води и два от осмите класове. И тримата учители по БЕЛ преподават в различни випуски (т.е. не само на 12, само на 11 и т.н.).

# 37
Г-жа Ирибозова преди беше единствен преподавател по БЕЛ в 8 клас. Мисля, че от тази година вече е в прогимназията. От тази година явно г-жа Костова преподава в 8 клас. Преди 2-3 години мисля, че г-жа Костова взе един от седмите класове извънредно. Относно г-дин Ангелов, мисля, че преподава в 9 и 11 клас. Г-жа Костова е на два от осмите класове и 10 клас, а г-н Геренов е само на 12 клас.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 11:55 от Doncho03

# 38
Някой може ли да напише класното ръководство на класовете от гимназията ?

# 39
  • София
Какво е това ?! Някаква инструкция за класовете ли ?

# 40
  • София

Имате предвид името на учителя, който е класен на съответната паралелка и така за 4-випуска по 4 паралелки?

# 41
  • София
Някаква статистика ли правите!?

# 42
  • София
Аз мога, но не виждам причина.

# 43

Имате предвид името на учителя, който е класен на съответната паралелка и така за 4-випуска по 4 паралелки?
Да

# 44
Привет!
Някой дали знае кой ще поеме 8 в по немски? Разбрах,че госпожа Янкова( класната им ) е бременна?

Общи условия

Активация на акаунт