73 СУ - гимназиална степен - тема №4

• 4 406
  • 56
  •   1
Отговори
# 45
Цитат на: Milkanita чlink=topic=1702533.msg49253256#msg49253256 date=1738582249
Привет!
Някой дали знае кой ще поеме 8 в по немски? Разбрах,че госпожа Янкова( класната им ) е бременна?
Тя ще успее ли да изкара 8в до юни ? Ако не успее, сигурно някой учител от гимназията ще ги поеме до края на годината, който сигурно ще продължи с тях и догодина. Преди години на В  беше г-жа Ралица Георгиева, но не знам дали тя е още в 73. Ще видим !

# 46
  • София
Привет!
Някой дали знае кой ще поеме 8 в по немски? Разбрах,че госпожа Янкова( класната им ) е бременна?
Тя ще успее ли да изкара 8в до юни ? Ако не успее, сигурно някой учител от гимназията ще ги поеме до края на годината, който сигурно ще продължи с тях и догодина. Преди години на В  беше г-жа Ралица Георгиева, но не знам дали тя е още в 73. Ще видим !
Да, Ралица Георгиева все още преподава, при нас беше класен на 8- ми, но после я качиха и на 9ти клас и 10-ти

# 47
  • Sofia
Доколкото знам, ще има заместник - опитен учител. Даже може би вече са с него.

# 48
  • София
Хайде сега да похвалим децата от 12 клас. Има вече резулатати от изпита за DSD2. Повечето са го взели с С1 ( поне в класа на сина ми). Браво на децата.
За повече точност, само Ganis, ако има статистика и желае, може да ни каже повече Simple Smile.

# 49
Хайде сега да похвалим децата от 12 клас. Има вече резулатати от изпита за DSD2. Повечето са го взели с С1 ( поне в класа на сина ми). Браво на децата.
За повече точност, само Ganis, ако има статистика и желае, може да ни каже повече Simple Smile.
Браво на зрелостниците ! Нека всяка година резултатите да стават все по-хубави и по-хубави !
Относно 8в - Някой знае ли кой ще поеме класът на г-жа Янкова ?

# 50
  • София, Лагера
Честито, Пух! Hug Браво на хлапетата и на сина ти!

# 51
Г-жа Каримова на кои класове преподава ?

# 52
Привет!
Да, Ралица Георгиева все още преподава, при нас беше класен на 8- ми, но после я качиха и на 9ти клас и 10-ти
Ако не се лъжа г-жа Георгиева не се ли премести в НПМГ ?

# 53
Катя Маринова се казва госпожата. Не съм я виждала и не знам нищо за нея, освен, че е възрастна. Дъщеря ми не е никак щастлива, но тя много си харесваше Янкова. Казва, че новата госпожа преподава объркано, несистематизирано, мисълта й се отвлича в различни посоки и е трудно да се проследи… на първия (и единствен засега) тест при нея успя да изкара 3, а досега не беше имала по-малко от 5…

# 54
Катя Маринова се казва госпожата. Не съм я виждала и не знам нищо за нея, освен, че е възрастна. Дъщеря ми не е никак щастлива, но тя много си харесваше Янкова. Казва, че новата госпожа преподава объркано, несистематизирано, мисълта й се отвлича в различни посоки и е трудно да се проследи… на първия (и единствен засега) тест при нея успя да изкара 3, а досега не беше имала по-малко от 5…

Нов учител е ! Надявах се някой от опитните учители като Цая Йолова или Ралица Георгиева да бяха поели класът, но те имат много класове !

# 55
Кой преподава НЕ на 9в клас ? Мислех си, че г-жа Петкова е поела целия випуск, но 9в са с друга учителка.

# 56
Има ли някаква вероятност 73 отново да започне практиката си да има по 5 паралелки в гимназията ? Странно ми е защо я приключиха тази практика !

Общи условия

Активация на акаунт