Лакове за нокти - 171

• 39 930
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Delia sweet pepper NR02 на 3 пласта.

# 526
Честита Нова Година, мацки! Бъдете здрави, обичани и цветни! Purple Heart

От мен отново до болка познатия Aura 123 classy red:

# 527
  • Sofia
Тази линия на Делиа sweet pepper много ми харесва как стои като показвате Heart Eyes
Страшно ме е яд, че не си купих, когато ги имаше..
Щастлива и богата лаково разнообразна година, дами!

# 528
  • Измир
За много години момичета!
Бях лъскава тази нова година, така че трябваше да сложа класически новогодишен огнен червен лак дори и да е позакъснял 😀

Не намирам номер.

# 529
  • Варна
Сиена, още ги има delia sweet pepper в notino, че даже и почти постоянно има кодове за намаление за тях.

# 530
  • Sofia
Ооо, благодаря, Тина, ще погледна.
Бях си наложила вето на нотино, че много пари ми гълта Smile Обаче явно ще го вдигам. Ама леко леко ще го повдигам, като кадъна през перде ще надничам.
Изкарах последните 2 седмици без лак, сега ще си правя ноктите и се чудя с какъв цвят да дебютирам в новата година. Ако стане прилично, ще ви снимам.

Да питам – в кое Фантастико е това?! В нашето май не съм забелязала да има други лакове, освен голдън роуз...

Тези двата топ лака на Wibo ми хванаха окото във Фантастико. Може да измисля новогодишна маникюр с тях. Номер 1 и 2 са.

# 531
# 532
За много години, момичета!

За новата седмица и първи за новата година - Picture polish eventide, не можах да го снимам като хората, просто са неуловими тези частици.

# 533
В това на Г.М. Димитров има щанд на марката, но тези конкретни лакове не съм гледала дали ги има.

# 534
Сиена, Фантастико в Перник Simple Smile

# 535
  • София

Здравейте 🙂
Някой има ли този цвят диня? От миналата година съм в търсене на такъв и все не попадам на това което искам.
Ако имате може ли реална снимка на нокти с него?
Благодаря 🤗❤️
Ето го при мен

И след три седмици с гел, днес си се лакирах аз Heart Eyes Opi Significant other color

# 536
Тези  sweet pepper непокривни ли са? Имам 04 lavender, но не му е дошъл редът още, та да знам какво да очаквам.

# 537
  • На изток от Ада
Тези  sweet pepper непокривни ли са? Имам 04 lavender, но не му е дошъл редът още, та да знам какво да очаквам.
добре са

# 538
  • София
Доста покривни,но и трудно се сваля поне при мен😀

# 539
Essie Lady Like

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 22:03 от •mimoza•

Общи условия

Активация на акаунт