Лакове за нокти - 171

• 39 962
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • На изток от Ада
За разреждане на брокат дали мога да използвам разредителя на Перфект, ще свърши ли работа? Или за брокати трябва специален продукт? Сякаш някъде бях чела, че брокатите са в специална основа, по-плътна, а не просто в безцветен лак, т.е. че не става с обикновен разредител...🤔
Детето ми отворило един глитър точно от въпросната серия на ГР, а той и като нов беше относително "лигав"...😉
ще стане

# 406
Разреждала съм. Точно брокатите рядко ги ползвам и съответно ми се задържат с години шишенцата, та се и сгъстяват. С един и същ разредител разреждам всичко - лак, брокат, топа на Сеш също.

# 407
  • на дъното
Вече на Коледна вълна,нооо супер,супер неудобна четка на лака Wet n Wild 😮‍💨

# 408
Неудобна четка, но лакът е много красив, както е нанесен.
Ползвай четка от друг лак в такъв случай, навремето съм го правила, но сега нямам нужда, че ползвам само една-две марки, а четките им са добри.

# 409
Благодаря, момичета!🙂
Новият ми маникюр е с TwentyOne номер 178💚, на снимки излиза като черен, но всъщност е доста тъмен блещукащ зелен нюанс:

След качването във форума вероятно ще изглежда съвсем черен.😆

# 410
  • На изток от Ада
При мен си е зелен!

# 411
Аз идвам с въпрос - има ли такова нещо като матиращ заздравител/база/основа?
Трябва ми, защото реших да си сложа каучукова база и отгоре да си се лакирам с обикновени лакове. Обаче базата е много гладка и блестяща и преди основния цвят ми трябва да е леко матова, за да не ми се разлива лака и да прозира.

# 412
много хубаво и покривно синьо на Бел 62 и пастел 348

# 413

Номер 33
Много прилича на OPI Midnight in Moscow.

# 414
  • София
А на безименния кой е?
Аз нещо рядко се лакирам, а и лака не ми държи много, докато реша да снимам той вече има забележки, та затова само се радвам на вашите красоти Hug

# 415
Аз затова гледам да снимам веднага, че после не винаги става за снимка. 😆

# 416
А на безименния кой е?
Аз нещо рядко се лакирам, а и лака не ми държи много, докато реша да снимам той вече има забележки, та затова само се радвам на вашите красоти Hug

пясъчните на тренд ит ъп Simple Smile - сребърния

# 417
21 cosmetics 113 + BEL 77

# 418
  • Измир
Блъд, аз ползвам тази при нужда. Обикновено, когато се лакирам с не дотам покривни лакове.

# 419
  • Варна
Блъд, аз ползвам тази на Cuccio

Изсъхва полуматова, с нея примерно неоните на Чайна ми се нанасят по-лесно и равномерно. Поръчвам я от Англия.

Общи условия

Активация на акаунт