д-р Персенска - Болница Надежда

• 666
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте! Искам да изразя мнението си за един "професионалист" д-р Персенска. На 40 год. съм,  и от дълго време правим опити за бебе с мъжът ми. Накратко.....след като нещата не се случваха ришихме да отидем в Турция за инвитро. Там след направени изслевания се октрива генетичен проблем при него от където се разбира защо емрионите ни не са нормални и до трансфер и бременност не се стига. Един от вариантите при нас е донорска сперма. Донорството в Турция е забранено, и поради този факт отидохме при д-р Персенска в Надежда. Дааа...чухме, че помагала на двойки, но не знаехме, че имало критерии и подбор за тях. Няма да коментирам отвратителното отношение и грубост на лекарката. Това, че като разбра възрастта и къде сме ходили преди това ни отписа тотално и се подразни на нашия избор за лечение в чужбина. Няма да коментирам, че не погледна нито едно изследване, заключение и т.н. Просто заключи, че от жените на 40 не стават за нищо - яйцеклетките са боклук вече и Донорски ембрион е решението при нас. Искам да посъветвам жените с подобни проблеми. В България сигурно има добри репродуктивни специалисти - не отричам! В Турция  не отидох, защото е модерно, както твърди Персенска, а защото имах проблем и нямах време!!! Познавам много двойки, които са хвърлили време, пари и нерви и са били банкомати в нашите клиники - затова прибегнах до Турция! В Турция не правят всичко за пари, работят и търсят решение за проблемите на хората - поради, което и успяват в повечето случаи да им помогнат. В Турция работят екипно и имат обща цел и не отписват жените на 40....а напротив успяват именно с тях. Пазете се от доктори като Персенска!!!! Тя отдавна е амортизирала и само пари са и в главата! Не купувайте и не развивайте бизнеса и с добавки без съдържание, които предлага за подобряване на "мухлясалите" ви яйцеклетки. Доверете се на специалисти които няма да ви лъжат! Чудеса се случват постоянно! За жалост не  в България и НЕ с нашите доктори!!!

# 1
Благодарение на Персенска имам дете. Но в последно време от много време чувам за отвратително отношение към жени над 35.
Моя съвет махай се от нея. Не е единствения репродуктивен специалист в България.

# 2
Благодарение на Персенска имам дете. Но в последно време от много време чувам за отвратително отношение към жени над 35.
Моя съвет махай се от нея. Не е единствения репродуктивен специалист в България.

И под 35, за да няма дискриминация. Grinning

# 3
  • София
Ако не стане след 1-2 опита сменяте клиника или най-малкото доктор. Ако на новото място карат като на старото т.е. не правят нещо различно директно към Турция или сменяте пак клиниката. За съжаление и ние изгубихме доста години по нашите клиники и бяхме точно банкомат. Дори до трансфер не стигахме. В Турция от първия път стана.
Отидете в щерев. Там знам, че работят с донорски материал.

# 4
  • София
Мои близки правиха няколко години опити при Персенска, все неуспешни. Накрая смениха, отидоха при друг лекар, който им сподели, че всичко, което е правено до момента, е било безсмислено. Оперираха я, за да отстранят един от проблемите и от първия опит забременя. Оказва се, че Надежда не ви дава надежда, но е машина за бързи пари на гръб на дългоочаквани мечти.

# 5
Да се обобщава така на едро е глупаво и най- малко неуважение към хората които правят някакви процедури в Надежда.

# 6
  • София
Да се обобщава така на едро е глупаво и най- малко неуважение към хората които правят някакви процедури в Надежда.
Колко човека трябва да ви кажат едно и също за да приемете фактите? И аз имам позната с нагло държане от Персенска и се е ангажирала чак след като са й дали пари в плик. Ние бяхме при нейн колега в съседната или през една стая. Еми аз без да съм специалист му откривах грешки. А резултатите бяха по плачевни и от Щерев. Та не знам кой е глупав, дали не са тези дето им се връзват още на тия от надежда.

# 7
Еми аз пък познавам много хора, включително и аз с деца благодарение на клиника Надежда. Ох, то щото Щерев са цъфнали.

# 8
Аз бях в Надежда преди 5 години някъде и реално не бях при нея, но един път трябваше да ме прегледа. Беше супер груба, първо изгони мъжа ми, второ в процеса на вдигане на кушетката ми наръга и ултразвука. Абе не останах с добро впечатление

# 9
Искам само да добавя тук и моят горчив опит с Персенска, за да предпазя други жени от тази ужасна жена. Не знам дали е дискриминация, но и аз бях на 35..след 1вия неуспешен опит при нея(първи в щерев и пак разочарование от доктор) ми заяви най-грубо, че ,,  ембриолозите тук са написали с големи букви, че яйцеклетките ти са много лоши и ви казвам, няма смисъл да си губите времето в опити, решението ви са донорски яйцеклетки". ,,Често идват с мъжки фактор, който бързо става женски фактор" При моя отговор, че няма шанс, на 35г съм, млада съм все още и няма шанс да не се боря, тя каза ,,Имате още два опита, само ще си изгуби те времето и вече ще си на възраст, където става още по-трудно" Разплаках се, мм ме успокояваше и тя изкоментира,,Ее така пък като се хванете за едно нещо което съм казала..."

Минаха две години, но все още помня дословно думите й и болката, която изпитах

Персенска е мафия. За добавки, за донорските програми. Без извинение, заради начина по-който се отнесе с мен, тя е безчувствен изрод.

Две години по-късно...в момента съм на 37, гушкам бебчо, заченат спонтанно миналата година или една година след срещата ми с тази т.нар. ,,докторка"

Ако някоя бъдеща мама има нужда от повече подробности, пишете ми на лично, с радост ще разкажа повече!

Не се отказвайте, вярвайте, мечтайте! Стискам палци на всички тръгнали по този път!

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 09:48 от InYan238

# 10
На 31г. отидох при Персенска за второ мнение, бях пациент на Щерев преди това. С преждевременно изчерпан яйчников резерв, по 1-2 антрални фоликула в яйчник, хормони като на жена в предменопауза. Изслуша ме, каза ми “ами ти си знаеш положението”, прегледа ме за не повече от 2 минути, изписа ми рецепта за ХЗТ и ми каза да се запиша в донорската им програма, защото отнема време. На въпроса ми какъв е все пак шанса да се случат нещата с наш материал отговори “като да удариш шестица от тотото два пъти, по-малко от 1%”. Прегледът ми общо трая не повече от 10 минути. Няма да обяснявам колко плаках, тези думи в такъв момент, в който човек се мъчи да се хване за каквато и да било надежда, меко казано ме смазаха. Не се върнах за втори преглед, продължих да търся варианти при други специалисти и сега невъзможната шестица от тотото е на 11 месеца, естествено забременяване. Бягайте с 300 от прегорели специалисти, дори да са помогнали на много други такова отношение е недопустимо. А жалката им кампания да плашат хората с Турция и да обясняват как тук е по-добре..сами си правете изводите от какво е продиктувана.

Общи условия

Активация на акаунт