БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 17 (Между два сезона)

• 22 833
  • 480
  •   1
Отговори
# 90
Не знам защо си решила, че ти се карам, но това си е твоя работа. Не е проблем мнението ти за кич, но го пишеш сега, одеве написа, че били евтинджос, а били наредени, като еди си какви ... не съм казала, че ти си говорила за леглото на Емели, спокойно, не се пали толкова!
Лятна кухня имат и не говоря за беседката, от която Наска говореше в реалитито. Неведнъж са я показвали - вътре с кухня, дървена маса и пейки мисля, телевизор. Wink Постройката зад Наска Wink Веднъж беше качила стори, че трябва да я разчисти, че беше натрупана с натурии, а друг път Даниел щеше да гледа мач с приятелите си там и се оплакваше, че тв е спряла нещо.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 16:59 от krystall

# 91
Да, сетих се. Май имат нещо такова, но от сторитата им не личи да го ползват това помещение.

# 92
Да, сетих се. Май имат нещо такова, но от сторитата им не личи да го ползват това помещение.

Много пъти са показвали, че там канят гости. Имат голяма маса и е хубаво мястото.

# 93
  • София-Лагера
Витрините къртят мрака,безвкусица и кич.
Аз не съм милионерка и моите обувки са прибрани в шкаф с плъзкащи врати.
Наска няма вкус,това е ясно.
Емилия е била при Кобилкина защото и е ПЛАТЕНО.Докато при Наска това е обкръжението й.
Правете разлика м/у работа и изкарване на пари и приятелки.
И двете ми деца са имали собсвени стаи,и нито едното не е спало на кушетка за гости.За мен това е пренебрегване спрямо Еме.
Наска не пращи от ум,не знам  какво се учудвате.

# 94
Аха,значи щом е за пари,може всичко,тъй ли? И с какво е по-различна от другите?
  В моите очи,ако пък е заради пари, е още по-нисък левъл.

# 95
  • София
Кобилкина плаща на Емилия за реклама? Да бе да Grinning
Най- много да са я пуснали безплатно.

# 96
  • София-Лагера
На теб винаги ли ти е била приятна работата?
Седиш,траеш,че млякото и хляба са с пари.
Айде да не се правим на толкова извисени и морални.

# 97
За мен е помярско да рекламираш какво ли не , камо ли нещо , което в далеч от теб. Емилия си рекламира с името , не и организира мероприятията .

# 98
Те всичките са като онлайн битак, рекламират всичко, а ползват съвсем друго..пример Наска с детската количка на Даниел

# 99
На теб винаги ли ти е била приятна работата?
Седиш,траеш,че млякото и хляба са с пари.
Айде да не се правим на толкова извисени и морални.
   Ооо, нито съм извисена,нито морална,поне нямам такива претенции.Но имам уважение към себе си.Не ти е работа,но така съм си подложила,че всяка сутрин отивам с желание на работа.Слава Богу,не ми се налага да се притеснявам за хляба и млякото,други цели имам.
   Седиш и траеш,когато си неуверен,неможещи и незнаещ.А и Емилия не трепери за хляба и млякото,със сигурност изкарва повече от това.Нали така твърдите, все пак си позволи нова кола.
  Казвам своето мнение,според моите възприятия.Нито очаквам ти да си като мен,нито искам аз да съм като теб.

# 100

Ето нещо приятно.
Емели е болна, а Петър и Емилия са се погрижили да я направят щастлива.
Усеща се като семейство, а не като скарана двойка.

# 101
В този момент да,така е.

# 102
Петър наистина полага грижи за Емели. Харесва ми, че Емилия не го показва. Според мен това си е стратегия, защото нея постоянно я питат за него, така тя задържа интереса си. В подкаста този месец казва, че последната им раздяла била януари, а тук всяка седмица ги разделят.

Усетила е, че на хората им е по-интересно, ако има драма в живота й и им дава материал да спекулират и да се чудят.

# 103
Емилия не показва Петър много много, защото той не желае. Тя го е казвала.
Петър наистина полага грижи за Емели. Харесва ми, че Емилия не го показва. Според мен това си е стратегия, защото нея постоянно я питат за него, така тя задържа интереса си. В подкаста този месец казва, че последната им раздяла била януари, а тук всяка седмица ги разделят.

Усетила е, че на хората им е по-интересно, ако има драма в живота й и им дава материал да спекулират и да се чудят.

# 104
Емилия винаги е казвала, че Петър много угажда на Емели.

Общи условия

Активация на акаунт