Всичко за гел лаковете - тема 57

• 40 702
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
При мен точно тази , показана от Miracle@3  изведнъж спря да работи. Т.е един маникюр си направих без проблем и на следващия път изобщо не се включи, нито зарежда, нищо. Преди година съм я купувала, ама ми е втора пила, т.е повече от 5-6 пъти едва ли съм ся ползвала.
Онази за 5 евро през Испания която поръчвахме, ако помните, излезе по-държалива, още я ползвам.
Явно наистина е до късмет. Аз съм я поръчвала април 24 г. и от тогава я ползвам на всеки 2-3 седмици. Мисля че само 2 пъти съм я зареждала (ако не се лъжа може и само 1 път да е било). Но си е истински 45 RPM, защото преди нея бях с 35 RPM и разликата беше осезаема за мен.
С ацетона ноктите ми ставаха ужасно чупливи и меки, а гел не ми издържаше повече от 7-10 дни. Като се върна назад във времето дори при маникюристка като съм ходила е било така. С накисването винаги имах по някой счупен нокът и се лющеха, а с пила ставаше хем по-бързо, хем по-добро за ноктите ми.
За мен също беше много страшно в началото, но вече 2 години се правя сама вкъщи и е най-хубавата ми инвестиция.

# 481
И при мен е така, ноктите ми са по-добре като гела се сваля с пила, а не се накисва. Моите са супер тънки и чупливи. Спомням си преди 2 год. как в един салон ми развиха теория, че пилата е вредна и било по-добре да се сваля лака с ацетон. Не повторих при тях.

# 482
То пилата е.. новото. Както и подложка с гел или база..
аз като дойдох в София и обиколих няколко салона, остави цената, ми те не правеха подложка, не правеха изравняване.. цъкат ми там една обикновена база и цвят и топ.. че даже ми вика аз не рисувам ( показах й някакъв супер елементарен маникюр като този, който ще прикача). Предложи ми да ми сложи ваденки и аз викам ок. И малко след това казах на моя, че повече няма да се разправям и да обикалям салони. То работата им е нелепа. На базово ниво всеедно отпреди години. Ваденка и аз мога да си лепна.
Разбира се, няма да ми е перфектен маникюра, ама се справям сравнително добре и ми доставя удоволствие сама да се правя, особено като си виждам прогрес. Най-ми е гадно оформянето, дразни ме пиленето на ноктите, а с ел. Пила свалянето на материал ми е още странно, ама малко по малко.. 
. Ей такъв исках, тя ми каза, че не рисува.

# 483
Здравейте, момичета! Включвам се в темата с един въпрос и се извинявам ако е вече задаван. Исках да ви попитам какви пили използвате за сваляне на гел лак, от които да сте доволни и да се работи лесно с тях. Прегледах препоръчаните в началото, но исках да видя в българските сайтове дали няма хубави такива, за да не чакам от Алиекспрес. Трябва ми някой по-бюджетен вариант (до 100лв.), бих си взела и втора употреба стига да е хубава. Споделете вашите какви са и ако си спомняте откъде сте ги купили. Благодаря предварително!😊

От скоро в Тему и Шийн продават същите пили като от Али. Тази е моята:
и в двата сайта върви около 40 лв. Много съм доволна.

А с накрайниците от комплекта ли си я ползвате или си поръчахте други?

# 484
Електронните пили идват с един пакет накрайници, но на мен не са ми удобни. Поръчах си отделни за свалена на материал и за кожички.

# 485

Подраних този път с поддръжката. Две седмици минаха и се отчупи едно ръбче. Имаше и тук там отслояване, странна работа...

# 486
Много красиви ръце имаш ! И маникюра е прекрасен.

# 487
Здравейте, момичета! Включвам се в темата с един въпрос и се извинявам ако е вече задаван. Исках да ви попитам какви пили използвате за сваляне на гел лак, от които да сте доволни и да се работи лесно с тях. Прегледах препоръчаните в началото, но исках да видя в българските сайтове дали няма хубави такива, за да не чакам от Алиекспрес. Трябва ми някой по-бюджетен вариант (до 100лв.), бих си взела и втора употреба стига да е хубава. Споделете вашите какви са и ако си спомняте откъде сте ги купили. Благодаря предварително!😊

От скоро в Тему и Шийн продават същите пили като от Али. Тази е моята:
и в двата сайта върви около 40 лв. Много съм доволна.
Същата пила си поръчах юни месец. Тъкмо я включих и изгоря.. Върнаха ми парите и си поръчах пак същата и до ден днешен си работи и съм доволна от нея.

# 488
И аз съм със същата пила от година и нещо. Правя си ноктите на две седмици макс. Зареждала съм я два пъти.  За сега работи перфектно, бих си взела пак същата за резерна.
Накрайниците от комплекта не стават, поръчах от зъболекарският сайт.

# 489
И аз поръчвам накрайници отделно. Препоръки са давали момичетата из темите и съм се доверявала напълно.
Наскоро минах от жълта на синя насечка и усещам разликата, а и вече съм си свикнала.
Аз ако ви покажа маникюри от салони…. Снимала съм си последните преди са почна сама и като си пусна снимките направо не вярвам, че съм го позволявала… 😀

Това са само част, останалите са с разливания, изкривени нокти, дупки тип пропуснат топ и тн 😀 Мисля че никога не са ми правили изравняване с база, а само слагаха по 2-3 слоя гел, в зависимост от покривността му.
Много добре си спомням как около 2рата седмица винаги като се къпех, се закачаха кичурите коса около кутикула, там където бяха разливанията 😀😀😀

# 490
Леле ... особено вторият маникюр е брутален. И това го е правил човек с изкаран курс ... Cry
Първият пък прилича на един от първите ми опити с гел лак през 2020 г.

Това е моят последен маникюр, сниман почти седмица след направата му, затова и кутикулите не са в най-добър вид. Ползвах гел в бутилка на PNB с блестящи частици.

# 491
Здравейте,

Някой ползва ли печати? Можете ли да ми препоръчате подходящ продукт за печати върху гел лак?

# 492
Здравейте,

Някой ползва ли печати? Можете ли да ми препоръчате подходящ продукт за печати върху гел лак?
Има гел лакове за печати.

# 493
Топ лак без лепкав слой само се пече и е готов, нали?
Не се изтрива с нещо отгоре.

# 494

Общи условия

Активация на акаунт