Всичко за гел лаковете - тема 57

• 40 703
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
Имам няколко цвята от гела в бутилка на PNB. Не е лош, но определоно предпочитам тези на Коди и Комилфо. Издържат перфектно по 4 седмици. Докато този на PNB  на 2 седмици и нещо вече се е очукал и има няколко отслоявания.

# 511
Абсолютно същия е и моя опит с PNB. Трябва да намеря време да разчистя още и пак ще пусна за подаряване някои неща.

# 512
Базите на Коди нямат проблем с топа на Гелиш. Но и да има - премахването на лепкавия слой винаги е решение.

# 513
Имам няколко цвята от гела в бутилка на PNB. Не е лош, но определоно предпочитам тези на Коди и Комилфо. Издържат перфектно по 4 седмици. Докато този на PNB  на 2 седмици и нещо вече се е очукал и има няколко отслоявания.
На Коди кой е? Ще ги поръчвам от мейкъп, така че съм малко ограничена с гела. По принцип на мен гел ми трябва, само ако счупя нокът. За удължаване го ползвам. За поправка и като цяло си ползвам каучукови бази. На този на pnb пише, че е твърд гел. Може би затова се очуква така. Няма и да е подходящ за моите нокти. Те не се разбират с твърди гелове.

# 514
Build it up gel е този в бутилка.
Но за удължаване на нокти по-удачен вариант е гел в бурканче, защото е по-гъст и съответно по-лесен за работа. Този в бутилка се ползва главно за укрепване на естествени нокти.
Всички гелове от този тип са твърди. Просто на PNB е по-лошо качество.

Вземи си гел в бурканче на Клареса от мейкъп. Има и в малки разфасовки, има и някакъв нов, който го водят каучуков.

# 515
И аз ползвам build it up и съм доволна, прави ноктите по-твърди. От някакво време насам обаче доста често ми се чупиха ноктите, а и гледам, че са станали тънки, та затова така и така съм в 9ти месец, ще слагам само заздравител за нокти някакво време да се пооправят.

# 516
Здравейте, не съм писала мноооого отдавна.
Ще се радвам,ако вече има пробвали така навлезлите брандове DNKA, LUKUM и т.н.
Интересно ми е и от къде ги купувате?

# 517
DNKA имам две бази, купих ги от Елена Арт.
Едната е тъмно вишнева рефлекторна, другата е тъмно синя.
Изглеждат като да са от една серия, но вишневата рефлекторна база е доста по-гъста и лесна за работа от тъмно синята. Тъмно синята се изпича малко по-трудно и в изравняващ слой не се изпече. Та нея я броя повече като лак.
Като трайност вишневата рефлекторна ми издържа месец. Със синята правих дъщеря ми, и на нея й издържа, но отдолу беше с гел в бутилка.

# 518
Правили са ми гел лак с цветна база с блестящи частици на Локум. Издържа 4 седмици без проблем.

Здравейте, не съм писала мноооого отдавна.
Ще се радвам,ако вече има пробвали така навлезлите брандове DNKA, LUKUM и т.н.
Интересно ми е и от къде ги купувате?

# 519
DNKA от Елена арт. Много съм доволна от цвят и течен акригел.

# 520
Момичета, беше пускана преди време една снимка с дължината на всеки нокът спрямо останалите. Не я намирам, някой може ли да я пусне пак

# 521
Май не беше точно същата снимка, но това е принципът. По-широките нокти са с 1-2 мм по-дълги, за да се компенсира визуално ширината.
Ако показалец, среден и безименен са с еднаква ширина, тогава се правят с еднаква дължина.

# 522
Много благодаря, Есмералда

# 523
Ще си поръчам за тест,много харесах една потал база на DNKA. За момента издирва качествена база и топ.
Ровя навсякъде където знам и накрая ще заложа на най-старите ми любимци - Сикретли.
Имам проблем от известно време- отлепване в свободния край, отдавам го на меки нокти и лоша спойка между материала. Предполагам, че причината е безцветната база, която използвам е някаква Полска (в момента дори не мога да се сетя за марката). Отгоре нанасям каучуковата база на Claresa или използвам полигел в бутилка, понякога и гел в бутилка на DIDIER, но и двата материала се отлепват. Вероятно трябва да сменя базата и да заложа на по-малко твърд материал отгоре.

# 524
Доколкото знам е най-добре за обработване на ноктите да са в една система. После вече цветовете може и друга.
Имам предвид праймер, база и тн.
Не че е проблем и отделни, но самите продукти са създадени да работят заедно.

Общи условия

Активация на акаунт