Всичко за гел лаковете - тема 57

• 40 696
  • 763
  •   2
Отговори
# 525
По принцип е така,но дори и със смесване на брандове може да се постигне ефекта…стига да ги уцелиш 😀
Пускам стар маникюр колкото да се разпиша 😌

# 526
След 22 дни маникюр, днес си направих нов. Старият не беше мръднал освен израстналото.

# 527
  • София
Официално новият ми любим цвят! Това отгоре е топ с частици 😍

# 528
  • Бургас
Кой е цветът? Много ми харесва!

# 529
  • София
Това е камуфлажна база на Коди 02. Ако не се лъжа се водеха за френски маникюр.

https://www.mynails.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%8 … AYASAAEgIxuvD_BwE

# 530
  • Бургас
Много хубав цвят наистина, моята база на Коди май е същия цвят, но е Natural rubber base, а на Петенце е Cover base. Някой знае ли каква е разликата?
https://makeup.bg/product/845949/#/option/1646007/

# 531
  • София
Съни, това е каучукова база, докато моята е просто цветна база. Аз цветните бази ги ползвам за цвят, нямам им доверие... основната база, която ползвам отдолу, е каучукова,но безцветна.

# 532
Съни, това е каучукова база, докато моята е просто цветна база. Аз цветните бази ги ползвам за цвят, нямам им доверие... основната база, която ползвам отдолу, е каучукова,но безцветна.
То май винаги се слага подложка обикновена или каучукова безцветна база и тогава се прави изравняването с цветна. Но пък спестява време и продукти. Особено ако си фен на изчистените модели или френски.

# 533
Момичета привет!
Влизам с въпрос относно маслата против онихолиза- някой дали знае, дали има значение, ако сами си смесим базово масло с чаено дърво в сравнение с например the one podo или nailfix на Комилфо?.. една година чаках да ми се оправят ноктите, тъкмо започнах пак да се лакирам, този път сменяйки подхода (без ел. пила, отдолу слагам подложка от заздравител Микросел и белеща база, поддържам ги много къси) се надявах да са по-различни нещата, уви, след няколко лакирания- нокътят пак започна да се отлепя.. тъпо и упорито не ми се иска да де отказвам, търся някакви варианти, защото аз до сега ползвах масло, което аз си смесвам, та се чудя купешките, дали ще имат по-различен ефект. Ще се радвам да чуя вашето мнение.
Прилагам снимка как грозно ги орязах днес, като ги видя да се отлепват и ..

# 534
  • Пловдив
Няма значение купешки или направени масла. Подоложката, при която ходя си ми казва какво и по колко да смеся само.

# 535
Благодаря за споделения опит.
Съгласна съм, но Вие все пак имате съвет за конкретни съставки и количество.. а аз си смесвам само базово- каквото имам + чаено- количество по мое усмотрение 🤔

# 536
The 13th, какви лакове ползваш? Тази онихолиза може и да е от алергична реакция към продуктите. Каквото и масло да ползваш в такъв случай, няма да помогне особено, защото онихолизата пак ще се появи при започване с лакирането.

# 537
То наистина друго не остава.. само белещата се база е китайска- ползвам по принцип тази на Кани, (имам и Борн Прети). Иначе база специално си бях взела Scotch базата на PNB, тя е hemma free) за подложка, другите са - Коди, Клареса, Hi hybrid, Siller.. но за по-бързо и лесно, а и да елиминирам риск от препиляване с пилата, реших с белещите бази. Хм.. тогава може би остава вариант да пробвам без белещата.. с другите, които имам и ако и тогава пак стигам до тук..

# 538
Моят съвет е разкарай всичко китайско и вземи цяла система HEMA free. Семилак има такива цветове, база и топ. Пробвай няколко маникюра само с продукти HEMA free и виж дали ще имаш подобрение.
Иначе специално разработено масло против онихолиза със сигурност е по-добър вариант от всякакви домашни смески. Но ако не елиминираш причинителя, все тая с какво масло мажеш.

# 539
А hema free на Semilac по-добър вариант ли е от руските/украински също, които се водят хипоалергенни?..

Общи условия

Активация на акаунт