Искам да кажа…(224) през НОЕМВРИ 2024

• 37 897
  • 891
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Роди, днес само подготвихме материала и съда Simple Smile  Утре сутрин изпиваме кафето на плажа и се заемаме с бидонЯ.

# 136
  • Euskal Herria
Роди, децата си купуват каквото си харесат. Те са големи, всеки си има свой вкус и виждане. За внука - с част от парите му купуват книжка, играчка, а останалото му внасят в сметка.

# 137
  • на Мелмак
Добро утро, девойки!
Нещо навик ми стана да се събуждам около 4ч Sunglasses
Но пък не съм като пребита. Което е странно, може би е от ЕГН - то, казват, че възрастните спят бързо Joy
Днес мислех, че ще правя сок от дюли, но ще раборя. Колежката ми е писала, че не е добре по нощите. И утре е ден.
Роди, делегирала съм отговорността за НГ на приятелка, но тя още не се е справила.
Да видим дали ще ходим някъде или ще сме си в Банско Grinning
Хубав да е денят ви!

# 138
  • при моите деца .....
Добро утро!
Събуждам се преди алармата....
Вече седя с второто кафе....
Днес съм от по-късно, но станах рано по навик, пък и да будя Митето...
Днес чакам ММ.
Вечерта ще излизаме със свекървата и свекъра, имат годишнина от сватбата.
Далеко ми е да мисля за нова година....
Хубав ден!

# 139
Добро утро!
Отворих вратата на терасата- голяма грешка.
Хубав ден!

# 140
  • при моите деца .....
Ха-ха, Мари,
А аз тази седмица реших (и изпълнявам) всеки ден да съм с пола.....
Само купувам и не нося....
Та реших да го променя....

# 141
Боби, аз купувам не само поли, но пак не нося. Обаче обичам да си имам, да трупам, за....като ми се наложи....

# 142
  • Бургас
Аз пък нямам нито един панталон. Ако ми се наложи взимам клин от детето.
Довечера съм на две родителски срещи

# 143
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Hug

Даже не мога да се сетя кога последно съм носила пола. Thinking За сметка на това щерката е голям фен и носи много, стига да е подходящо времето, че сега си е студено. Аз си ходя все с дънки...

Боби, честита годишнина на свекитата и весело изкарване довечера! Hug

Помня, че на този ден през 2013 г. разбрах, че съм бременна. Heart Eyes И винаги ми е хубав денят, пожелавам такъв да е за всички! Hug

# 144
  • Бургас
Ооо,аз помня и двете дати. Помня как се вълнувах да кажа на мъжа ми. Първият път де,вторият само ме погледна и нямаше нужда да му казвам нищо Simple Smile

# 145
Добро утро!

Рокли нося много, поли не толкова, панталони поимвам, а дънки не обичам. То и за офиса не ми е много подходящо, де.

Не ми се работи...

Спокоен ден, банда!

# 146
Добро утро.
Много е студено днес.
Всичко имам и всичко си нося.
Нова година може и да сме вкъщи, ще е първата на свекърва ми сама.
Хубав ден.

# 147
Ние на НГ ще сме на Павел баня. Основно заради спа-то, самият празник не ми е зор.

# 148
  • гр.София
Добро утро!
Отпуската свърши, от днес съм на работа. Починаха си, заредих батериите🙂 за пореден път останах много доволна от хотела, само дето се пукаше по шевовете😅
Синът и снахата / бъдещата/ще ни дойдат за Коледа на гости, нова година нямам идея.
Лаленце, добре завърнала се!
Хубав ден момичета🤗

# 149
  • София
Добро утро!

Много студено, брр. Зимата иде. На първото кафе съм още. Трябва да готвя после. Ще направя леща с картофи. Не съм правила отдавна, а е много вкусна.
Поли рядко нося и нямам много. Предпочитам рокли. И дънки нося, но с клин ми е най-удобно.

Успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт