Искам да кажа…(224) през НОЕМВРИ 2024

• 37 899
  • 891
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добро утро!
Аз станах в 6, изпратих половината домочадие към работа и училище и легнах за още час.
Нито първия, нито втория път БМ усети, че съм бременна. Беше дори учуден като му казах. Иначе моя колега, когато съм била още 3 седмица ме пита да не би да съм бременна, че нещо съм била подпухнала. Явно е имал Око. Grinning
Третия път вече ММ още преди теста беше сигурен, че съм. Дори той ми донесе тест да  проверя.
Деси, радвам се, че сте намерили вашето място за релакс! Hug
Свекъра днес го изписват вече. Да видим какво лечение ще дадат.
Прекрасен слънчев ден на всички!

# 151
Голям студ. Няма ли да идва пролетта вече Satisfied

Али, кой хотел избрахте?

Добро утро Nature High Brightness

# 152
  • Бургас
Руми и аз като теб си чакам топлото!😜
Добро утро!
Нося само дънки. И някой друг спортен панталон.
Поли нямам. Рокля 2-3, които са ми подарък,но не ги нося!

# 153
Добро утро!

Роди, тоя колега е абсолютен муньо. И въобще кой нормален човек би си позволил да коментира евентуална бременност на колега и то по такъв начин.
Всичко нося като дрехи и поли, и рокли, и дънки, и панталони, и къси панталонки, според настроението. Но с клин освен вкъщи и в залата, не може да ме види човек другаде.
Никаква пролет не искам сега, зимата има своето очарование, тепърва започват коледните базари с греяно🍷, захаросани бадеми, горещ шоколад, палачинки с марципан и още много други изкушения, след това малко ски, карнавал и чак тогава може да идва пролетта.
Честит да им е новия стар президент на Щатите. Очаквах по-оспорвана надпревара.

# 154
  • Бургас
Обед станало, докато сваря. Направихме една бавна разходка до морето, пихме кафе, поцъкахме с език на къпещите се и наобратно.

Всякакви дрехи имам, топлите месеци дълъг крачол/ръкав не слагам, зимата пък не излизам от дънки/панталон.

# 155
Аз съм на чайче в коледна чаша и припек.

Обичам поли и рокли, но за ежедневието предпочитам дънки и панталони. ММ ще ме води на банкет другия месец и на 7.12 сме на юбилей, та ще трябва някоя нова рокла. 😁

# 156
Ени, две рокли поне ти трябват;)
Голям студ. Няма ли да идва пролетта вече Satisfied
и аз я чакам;)

# 157
Г

Али, кой хотел избрахте?

Дианамар. В Княз Павел не пускат котки 😁

# 158
  • Бургас
Захванала съм се да меря дрехи и да отделям за раздаване....
Много досадно е това пробване 😞

# 159
Ем, за първи път чета за палачинки с марципан и разбира се, заинтригува ме.

# 160
  • София
Ем, изобщо я пропускам с тези коледни идея аз.
Днес щерката реши да оползотвори белтъците и ги направи на целувки. Удържах се да не ги опитам. И баница беше направила, но понеже е с бяло брашно и от нея се лиших. 

# 161
Режим ли спазваш, Роди?
И аз трябва, че и движение ми липсва.

# 162
Чета ви, момичета, но не стигам до писане.
Лале, добре завърнала се!
Вчера ходих на прословутите изследвания, 8 епруветки ми източи лаборантката, от три места.
До тук каквото е излязло е ок. Основното - другата седмица ще е готово.
Назад четох за ходене в магазин за резервни части за щори, трябва ни за една щора този механизъм/пръчка, с която се отварят и затварят. Ако може подсказка къде да намеря.

# 163
Лято, да не имаме някаква добра новина ( питам по-завоалирано, за да не изпраскам директно въпроса)?

# 164
Роди, не чети нататък Grin
Мари, страшна вкуснотия е. Предлагат ги по коледните базари като вариант само с марципан или с марципан и нутела. И двата варианта са много вкусни и много калорични, защото са много щедри с плънката.

Общи условия

Активация на акаунт