Искам да кажа…(224) през НОЕМВРИ 2024

• 37 896
  • 891
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Лелеее,Ени,ужас! Освен да бършеш с хавлия и да включиш духалка към мокрото...друго не се сещам.

# 691
Добро утро.
Книжка имам от повече от 30 години. Не обичам да карам. Даже вече четвърта година нямам кола. Работата ми е на 400м от нас. Ако имам да свърша нещо ми е по-лесно да отида пеш или с тролей.
Вчера отметнахме едно състезание. И както е в нашия град, целия ден замина. Закарах Натали в 8 до училище, че заминава за 2 дни на екскурзия. За днес съм планирала първо да лежа 1 час на лява кълка, 1 час по гръб, 1 час на дясна кълка. И после в обратна последователност.
Хубав почивен ден!

# 692
  • София
Добро утро!
Навън пече доста измамно, а иначе -3.
Ние една вечер с доста голям ентусиазъм пуснахме Гладиатор да го гледаме, но на 20-та минута го спряхме. Не ни грабна изобщо.
Руми, дано си купиш нещо любимо. Hug
Аз трябва да измислям подаръци за Никулден.

# 693
Имаме ли празнуващи днес, освен бургаското Кате?

# 694
Нямам влагоуловител, че у дома е сух въздуха много, за това и пускам овлажнител. 😅 И духалка нямам... Ще го мисля. Не се сваля калъфа май, чакай пак да го погледна. Набримчихме конвектора, вътре е адска жега.

# 695
  • Бургас
Добро утро!

Честити да са днешните именици! Здрави да са!

Измамно е и тук слънцето, макар че на по-открити места си е приятно. Сутринта се успахме, Вики закъсня с половин час за урок, но нищо, класира се за останалите два и половина Laughing. Тъпа неделя ми се очертава, с домакинстване, а следобед ще трябва да се ровя като мишка из архива във фирмата, че са ни погнали с някаква проверка за документи от преди 20 години.

Ени, виж дали има при вас фирми за пране на мека мебел. Имат едни уреди за сушене, може да се отзоват.

Снощи гледахме филма за Тръмп с Мария Бакалова, не му разбрах името. Не е зле, става за убиване на някой и друг час.

Хубава неделя ви пожелавам! Отивам аз да преточа зелето у нашите, че нали ги няма и аз съм отговорник. Всеки ден идвам, само да има късмет да не стане хубаво Joy

# 696
  • Germany
Добро утро!
Честити да са имениците!
Ние си имаме рожденик днес Simple Smile Големият ни син става на 20. Искам само да здрав и да сбъдва мечтите си.

# 697
  • Бургас
Здрав да е,Мони! Много успех, щастие и късмет!

# 698
Честит да е рожденикът, Мони! Много здрав, щастлив, успешен и да постига всичко с лекота 😊!

# 699
  • Бургас
Честит да е рожденика!Пожелавам му с лекота да постига целите си.
Честити да са и Катетата Simple Smile
Дописваме с болната домашните, че утре е на мъчилището (нейни думи, не мои)

# 700
  • На брега на реката
Мони, честит да е. Здрав и успешен. Ех, прекрасна възраст.

Да са здравички Катетата и с много късмет.

# 701
Честит да ви е, Мони! Много здрав, успешен и щастлив!

# 702
Мони, здраве и късмет в живота да има голямото ви момче newsm59.

Честити да са имениците.

Изпратих си Бръмбито и мисля следобед да гледаме новия Граф Монте Кристо.

Спокоен неделен ден.

# 703
  • София
Мони, да ти е жив и здрав! Много успехи занапред!
Честити да са имениците!
Аз направих кекс. Чакам да изстине и ще си хапна с кафето. Ох, така няма да отслабна. Но не съм правила отдавна. Rolling Eyes

# 704
Добър ден от мен. Живи и здрави да са празнуващите.
Роди, на ДЕЛЕ ли се явява дъщеря ти?
Планирам Калин да го изпратя за 1-2 седмици в Испания, в испанско семейство. Даже бях намерила и с кое училище да отиде, но те ще ходят април, а Калин април има много важни изпити... сега търся друга алтернатива.
Снощи бяхме на премиерата на един проект, в който участва Калин. Казва се "Вечерята" и става дума за агресията в семейството. Кино на съвсем различно ниво, защото и зрителя става участник в самата вечеря. Беше много интересно и въпреки, че гледах снимките нон стоп, и плаках по време на снимките, се оказа, че и сега ми въздейства така. Та който иска, и е в София, отворили са нови часови спотове: https://www.facebook.com/events/1623652589033513/
Днес си поспахме, че ММ е на тенис. После обичайно по задачи аз и Калин. Мисля след обяд да прескоча до мола, че имам много подаръци да купувам.

Общи условия

Активация на акаунт