Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 125 088
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Благодаря Лаленце! Heart
От днес мъжо ще е на Каменица Blush

# 1 006
Тези ,който спечелихме чорапи от кк с колко кода ги уцелихте и ако може някой да иушне час ,благодаря Heart Eyes

# 1 007
  • Елхово
Тези ,който спечелихме чорапи от кк с колко кода ги уцелихте и ако може някой да иушне час ,благодаря Heart Eyes
Не знам, аз не си хабя кодовете за безпредметни награди! Виж за ваучер за Фешън дейс, да, ама за чорапи, дето няма да ги сложа, не!:joy:

# 1 008
Не знам, аз не си хабя кодовете за безпредметни награди! Виж за ваучер за Фешън дейс, да, ама за чорапки, дето няма да ги сложа, не!:joy:
аз защото има доста кодове  и като не пуска воучери поне чорапи Hug

# 1 009
  • София
Не знам, аз не си хабя кодовете за безпредметни награди! Виж за ваучер за Фешън дейс, да, ама за чорапки, дето няма да ги сложа, не!:joy:

Съгласна съм и аз, куриерът, за дето ми донесе книгата от Филаделфия беше на мнение, че само за "глупости" се разкарва, пък си представям.. поне да бяха в комплект с одеало, с още нещо за зимата, за да има смисъл. Тя доставката е по-скъпа от самата награда.
аз защото има доста кодове  и като не пуска воучери поне чорапи Hug

Не знам, супер безсмислено ми е това, ако продължаваме да "кълвем" на такива абсурдни награди - ще ни ги предлагат все по-често, според мен. То някой даже се беше изненадал как не са 3 чифта, наистина това е подигравка като награда.

Вие си знаете де...

При мен е суша, мрън, мрън, надявам се на Фереро - имам доста участия там, това са ни сред любимите бонбони.

# 1 010
Печеля от Фереро Роше ваучер за часовник.

# 1 011
Здравейте,
Има ли игра освен във Фан....тико за покупка на продукти с грижа на устната хигиена?

# 1 012
  • Washington,USA
Спечелих чорапи от КК. Много се радвам, ако ще да са и от найлон. 🥰🤗

# 1 013
Добро утро, някой има ли уведомление за спечелената награда от Джуниър? Сестра ми е с термо чанта и трие всичко от спам папката, та и да са и писали не е разбрала Wink
На Фереро сме участвали само за пирамидката, но нямаме обаждане, та няма да си кичим стаята от рано Simple Smile
На Крема за готвене има нова рецепта, ама ако я направя течна с лъжица ли ще я ам тази пица Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 014
  • Washington,USA
Може ли до офис на Спиди /Еконт да дойдат наградите от КК? Или ползват Европът?

# 1 015
  • Пловдив
Скрит текст:
Добро утро, някой има ли уведомление за спечелената награда от Джуниър? Сестра ми е с термо чанта и трие всичко от спам папката, та и да са и писали не е разбрала Wink
На Фереро сме участвали само за пирамидката, но нямаме обаждане, та няма да си кичим стаята от рано Simple Smile
На Крема за готвене има нова рецепта, ама ако я направя течна с лъжица ли ще я ам тази пица Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Защо течна? Сирената ще се разтопят при печене, но като поизстине малко ще се стегнат. Също като фондю, но не в котле, а върху тесто.
Пасифлора са изпратили мейл за наградите от последното теглене.

# 1 016
Да провери в кошчето от Спам отиват там, освен ако не е изпразнила и него.

# 1 017
Аз също си виждам името в Джуниър Ангин за комплект за оцветяване, но не знам дали съм аз, нямам мейл.

# 1 018
Аз вчера в 19.15 спечелих коледни чорапи от първи опит.
Много се радвам все едно съм спечелила екскурзия. И как няма след като преди няколко месеца правихме десетки опити с малкия да спечелим чорапи на Fanta, много ги искаше но не се получи.

# 1 019
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте,
Има ли игра освен във Фан....тико за покупка на продукти с грижа на устната хигиена?

Има:
https://www.pgonlinepromos.bg/GiftingNov24 - във всички магазини.
https://www.pgonlinepromos.bg/OralBKauflandNov24 - в Кауфланд.
https://aroma.bg/healthysmile/ - на Арома.

Общи условия

Активация на акаунт