Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 125 029
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 050
В правилата прочетох за номер на фискален бон -не УНП,обаче не съм запозната в регистрационната форма пишеше ли отгоре УНП да се въведе

# 1 051
От Памперс и Кауфланд съм с продуктов пакет. Специално ходех до магазина да купя за играта, защото иначе поръчвам онлайн. Успях само за малката награда да участвам, защото повече не се добрах до Кауфланд, а мъжът ми не обича да влиза в хипер маркети. В 3 игри с покупки участвам, дори и в Джуниър ангин успях да се включа, но ме няма там. Няма болни вкъщи, реших онлайн да поръчам близалките дори 😂.  Някак с бебето и баткото и на мен не ми се влиза по магазините да пазарувам, а от кварталния изписва само “хранителни стоки”. Играя в истаграм, но и там съм често блокирана. Това с кодовете по мейл и телефон е много досадно, веднъж дори и верификация с камера ми поиска…
Не е награда, но си купих от ЧП мечтаната прахосмукачка Дайсън. Така чиста не съм си виждала къщата, само където съм чакала да го спечеля толкова дълго.
Майтап, ама не е: Много исках еър фрайър, но така и не спечелих. После решихме да си купим и аз взех, че спечелих още един. Подарих го на свекървата и е много доволна. Айде сега и с Дайсъна така да стане 😂

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 15:15 от Мама Лиса

# 1 052
Със сигурност беше показано, че трябва да се регистрира УНП. Има номер, който много често печели и съм го запомнила, защото е много сходен с този ни съпругът ми, той пък е регистрирал чак и BN номера най-долу на бележката, т.е. няма как да е объркване, а чиста измама.

# 1 053
КК Арр преминава през планирана поддръжка. Сайтът е недостъпен за момента, дано да избегнем кодовете за валидация, че беше голяма мъка. Много е куцо това приложение и само се чудят какво да измислят, та да е още по-тегаво.

# 1 054
Със сигурност беше показано, че трябва да се регистрира УНП. Има номер, който много често печели и съм го запомнила, защото е много сходен с този ни съпругът ми, той пък е регистрирал чак и BN номера най-долу на бележката, т.е. няма как да е объркване, а чиста измама.
Никой ли не проверява касови бележки,трябваше ли снимка?Може да не е въведен УНП,а номер и да си е купил кафе за играта.Да проверят касовите бележки!

# 1 055
  • София

И пак измамници 😀

Сега ще им пиша на ДГ, със сигурност беше ясно, кой номер трябва да се пише, УНП!
Качваха се снимки на бележките, така че ако имат желание със сигурност могат да проверят кои участия са валидни и уникални.

# 1 056
ДГ могат да проверят, ако имат желание, тези с по-малките номера, защото може да са ги качили и с Бон и с УНП и с номера от долу. Вече чух за такива снимки и ум не ми го побира как смеят да си регистрират така :-O

# 1 057
В играта на dolce gusto не се включих, защото използваме lavazza капсули, но наистина е абсурдно. DY вместо DT, BN вместо DT. УНП: DT и какви ли не още съчетания, а най бруталното номер 71:
• Номер на фискален бон: 220
Поне номер на касова бележка да беше.

Аз също ще им пиша да си преразгледат списъка. Даден е имейл Nestle.Bulgaria@bg.nestle.com

# 1 058
Ясно беше написано кой номер се вписва, даже и пример с червено имаше. Всякакви други номера трябва автоматично да се изключват от томболата! То е ясно, че една и съща бележка я регистрират по няколко пъти. Аман от хитреци!!!

# 1 059
Тамън щях да регистрирам кодове в колата и сайтът бил в поддръжка . Cry

От година нищо не съм печелила от тях.. време е ми се вижда Grinning

# 1 060
  • Пловдив
то ясно, ясно, колко да е ясно ...
имах проблем с регистарция на бележка от билла в престиж
писах мейл, те сами ми казаха да регистрирам номера под QR кода, понеже имало дублиране на бележките от билла

# 1 061
Имам мейл от Джуниър Ангин, все пак съм аз. Simple Smile
В Долче Густо не съм участвала, но нищо не ме учудва вече.
Пишете им, това е недопустимо.

# 1 062
  • София
Ясно беше написано кой номер се вписва, даже и пример с червено имаше. Всякакви други номера трябва автоматично да се изключват от томболата! То е ясно, че една и съща бележка я регистрират по няколко пъти. Аман от хитреци!!!
Ами не съм съгласна с Вас. Ясно е винаги само написаното в Официалните правила на всяка игра. В случая там няма изискване за УНП. Иначе във формите за регистриране сме виждали всякакви грешни примери - понякога показват да се регистрира обща сума на бележката, вместо само на участващите продукти, друг път са давали за пример да се регистрира номера на фискалното устройство, а не номера на фискалния бон и др.
Най-коректно е да се проверяват всички регистрирани бележки с QR кода на тях и така да се редуцират измамниците!!!

# 1 063
# 1 064
Имам имейл то Джуниър ангин, искат данни за доставка

Общи условия

Активация на акаунт