Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 125 004
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 885
Бъдете позитивни, радвайте се на живота. Късметът ще дойде!
Нека всеки спечели това което ще му е нужно!
И аз играя във ФФ, но все греда, моля някой да играе за мен.., 😊

# 886
  • Бургас
сикрет намерих тук. Най-долу е отговора. Но пък се чудя това до живот/на приложелието/ ли важи, или е за всяка кампания поотделно.
https://www.coca-cola.com/bg/bg/offerings/app-page#accordion-428 … 7-item-d81894d31e

# 887
С уред за готвене на пара от Памперс и Кауфланд съм.

# 888
И моите дойдоха днес, но са различни 😁
Чорапите от Колата пристигнаха и не са кой знае какво.😅

Нали са в три разцветки. 😅

# 889
Ти би ли била благодарна ако е обявено едно ,а получиш примерно на 50 % от обещаното?
Аз много рядко получавам някаква награда, така че предполагам бих била доволна. Ама всеки знае себе си. А тези които печелят често в един момент почват да имат претенции, поне аз това съм забелязала. Живи и здрави да са!

# 890
Пробвай с касова бележка със закупени продукти може да се получи Laughing
Чудя си се за нещо-спечелих много желана награда-ама нито се съобразиха с желаната от мен дата,нито предложеното отговаря на обявената стойност.
И дали да мина с теорията на харизан кон зъбите не се гледат или да коментирам що така не им се връзват нещата?
Аз бих настоявала за обявената в общите условия награда. И съм го правила. От една игра спечелих голямата награда и ми доставиха по-стар модел от обявения. Месец и половина с организатора и агенцията мейли, разговори. Накрая успях да си получа истинската награда, но вече в други игри не ме теглят от агенцията Grin Явно съм в черен списък.

# 891
Печеля от Кауфланд и Памперс. Много се зарадвах.

# 892
  • София
Тук https://prestigepromo.bg/RodenKraiFantastico/ обявиха последните печеливши.

# 893
Ти би ли била благодарна ако е обявено едно ,а получиш примерно на 50 % от обещаното?
Аз много рядко получавам някаква награда, така че предполагам бих била доволна. Ама всеки знае себе си. А тези които печелят често в един момент почват да имат претенции, поне аз това съм забелязала. Живи и здрави да са!
Кое е претенция? Да искаш да си изпълнят договора ли? Претенция би било ако е обявена награда примерно еърфрайър, печелиш го, доставят ти еърфрайър, но ти искаш комбиниран уред мултикукър с еърфрайър.
Не знам за каква игра става дума в случая на AniMM, но тя е изпълнила нейната част да купи продукт, да регистрира КБ, вероятно софтуер я избира за победител и остава организаторът да й предостави обявената награда. Ни повече, ни по-малко!

# 894

Бих си търсила наградата ако се различава от обявената.

# 895
Връщам се от пазар, ще се включа в Маги, Захарни заводи и соковете на Куинс, дано пък падне печалба някъде от нещо да счупи каръка.
Нали Ви казах как гоних спагетите от пилето с броколи на MyDay, е снимката ми е отхвърлена 😂 толкова труд на вятъра.
МРЪН

# 896
# 897
Скрит текст:
Новата игра на Сладки времена е само за мен - започнах Коледните пости и това е вариант за хапване на нещо сладко. Обичам Лимонови резанки от дете, Ментина също ми е сред любимите. Благодаря за споделането.
Ментина не става за пост - има желатин, да знаеш
Лимоновите резанки не са ли и те с желатин? Само предполагам, де, такова нещо не съм доближавала от сто години.
Лимоновите резанки са с агар-агар, стават за пост
Благодаря, това беше полезно да се знае. Аз такова пак няма да нахапя, но ако купувам да черпя някого по време на пости, да ги имам предвид че не са много нещата дето стават, доста хора ги спазват.

# 898
Ама това ли са чорапите на КК 🤯, един чифт чорапи!?! Няма да коментирам 🤐.
Куинс много хубави и много награди. Браво. Вярвам, че тази година ще следят стриктно бележките, след миналогодишната офанзива от форума. Предвидили са дори резерви, явно знаят ,че някой пак ще опита да играе Шменти капели 😅.
 Ще се включа, макар, че не пием сокове по принцип, но по празниците купуваме.
В Инстаграм и аз пък съм блокирана. На всеки два дена ме блокират, явно и на мен ми предстои да ми свалят профила 😟

# 899
  • При децата ми
Ама това ли са чорапите на КК 🤯, един чифт чорапи!?! Няма да коментирам 🤐.
Куинс много хубави и много награди. Браво. Вярвам, че тази година ще следят стриктно бележките, след миналогодишната офанзива от форума. Предвидили са дори резерви, явно знаят ,че някой пак ще опита да играе Шменти капели 😅.
 Ще се включа, макар, че не пием сокове по принцип, но по празниците купуваме.
В Инстаграм и аз пък съм блокирана. На всеки два дена ме блокират, явно и на мен ми предстои да ми свалят профила 😟

А, аз въобще не го вярвам, особено след миналогодишната кореспонденция с тях! Но ще се включа, че тази седмица имам повод.

Общи условия

Активация на акаунт