Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 125 075
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 780
  • Пловдив
Малката ходиха с баба си до магазина... Мислех изобщо да не споменавам чашите на КК, защото буквално няма къде да ги прибирам, но се прибраха с червена чаша. Много е сладка и ще търсим и другите явно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 781
И чорапите са им хубави тази година на КК.

# 782
evhen, получи ли ги вече? Ако да, кога са спечелени? Simple Smile

# 783
  • София

Не съм evhen, но моите са спечелени на 11.11. и днес си ги взех.

# 784
И моите са спечелени тогава, значи ще ги очаквам от другата седмица.

# 785
Подарявам. Купоните за книгите са два, не знам ако са едновременно активирани могат ли да се купят 2, който иска
ще се разберем как да процедираме.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 14:52 от Малечка90

# 786
Малката ходиха с баба си до магазина... Мислех изобщо да не споменавам чашите на КК, защото буквално няма къде да ги прибирам, но се прибраха с червена чаша. Много е сладка и ще търсим и другите явно Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз имам зелената!И за другите ще се пробваме!

# 787
  • Пловдив
Не съм evhen, но в сряда сутринта ги спечелих и днес са в офис на Еконт (пренасочих пратката вчера, че няма никой вкъщи). В понеделник ще си ги взема.

# 788
В аптека Бену имат колело на късмета, можеш да спечелиш различни продукти, които получаваш към поръчката си. За съжаление обаче нямат безплатна доставка (тя е част от наградите в колелото)

# 789
Подарявам код за XBOX Game Pass и за Глово за 6 лева. За Glovo подарен,остана за Game Pass

Свободен ли е кода все още?

Аз имам проблем с иползването на такъв код, дава някаква грешка...
Това е от имейла
NOTE: Използвайте на microsoft.com/redeem до 11 февруари 2025 г. Валиден само за нови членове на Game Pass. Ограничение: 1 на лице/акаунт. Предмет на Споразумението за услуги на Microsoft, условията на Game Pass и системните изисквания на: xbox.com/subscriptionterms. Датата на изтичане е зададена на 90 дни след крайната дата на последната промоционална кампания – 11 февруари 2025 г. Кодът е буквено-цифров 5 x 5. Формат: XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX Ваучерът може да бъде използван само от нов потребител, който отговаря на условията. Вече съществуващите потребители не могат да го използват. Влизането в платформата с кода изисква добавяне на данни за кредитна карта: Информацията за плащане е необходима в случай на подновяване след изтичането на безплатния 1-месечен код. Потребителят може да анулира абонамента си преди края на първия месец, ако не иска да го подновява и кредитната му карта да бъде таксувана. Ваучерите не се наслагват. Forza Motorsport и City Skylines II, основни елементи от промоционалния пакет, са оценени с етикет PEGI.

# 790
В аптека Бену имат колело на късмета, можеш да спечелиш различни продукти, които получаваш към поръчката си. За съжаление обаче нямат безплатна доставка (тя е част от наградите в колелото)
А върти ли ви се колелото? На мен ми дава да се свържа с администратора на сайта😆

# 791
  • Пловдив
Сега покрай черния петък, предполагам, че доста хора си чакат поръчките Stuck Out Tongue Winking Eye
Ето и една игра:

# 792
А върти ли ви се колелото? На мен ми дава да се свържа с администратора на сайта😆
Върти се да. Поне при мен се въртя. Малко по-долу трябва да въведете имейл и то започва автоматично да се върти. https://www.benu.bg/kolelo

# 793
  • Washington,USA
В бену снимката на Мицеларната вода е 200 ml, но в кошницата ти слагат 100 😂

# 794

Не съм evhen, но моите са спечелени на 11.11. и днес си ги взех.
Моите са спечелени на 08.11, но още нямам съобщение за получаване. На имейла от 11.11 пише да ги очаквам до 30 дни.

Общи условия

Активация на акаунт