Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 125 025
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 810
  • Елхово
Добро утро! Могат ли да се прилагат едновременно два ваучера на КК за Fashion days?

# 811
Добро утро! Могат ли да се прилагат едновременно два ваучера на КК за Fashion days?
Би трябвало да може. Може да си ги вкарате в " Отстъпки" и ако има проблем- ще го изпише, но ваучерът няма да изгори (предполагам). Не би трябвало. Аз често пазарувам от там и когато имам ваучери,
промокодове, ги въвеждам един след друг. Досега не съм имала проблем. Сега се сещам, че от една игра на Nestea преди няколко години имах няколко по 20 лв. Ползвах ги наведнъж, като ги въвеждах един след друг на последната стъпка преди плащане.

# 812
Ако някой има излишен купон за книгата на Манчев ще съм много благодарна.
Писах Ви на лично съобщение.

# 813
Аз на КОлата над 30 кода изиграх, и за хепи и за подаръчния ваучер, в различни части на деня, но нищо. И доколкото знам, никой не се е похвалил в темата,освен с чорапи.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 10:08 от zlplst

# 814
  • Елхово
Би трябвало да може. Може да си ги вкарате в " Отстъпки" и ако има проблем- ще го изпише, но ваучерът няма да изгори (предполагам). Не би трябвало. Аз често пазарувам от там и когато имам ваучери,
промокодове, ги въвеждам един след друг. Досега не съм имала проблем. Сега се сещам, че от една игра на Nestea преди няколко години имах няколко по 20 лв. Ползвах ги наведнъж, като ги въвеждах един след друг на последната стъпка преди плащане.

Благодаря много Heartpulse Сега се сетих, че на нея игра  Nestea имах и аз доста по 20 лв и ги комбинирах! Благодаря:sparkling_heart:

# 815
  • Пловдив
Аз на КОлата над 39 кода изиграх, и за хепи и за подаръчния ваучер, в различни части на деня, но нищо. И доколкото знам, никой не се е похвалил в темата,освен с чорапи.
И аз над 30 кода опуках, по всяко време не денонощието...Следях бройката..., нищо...

# 816
Здравейте!Купих брашно на София мел,но не намирам къде да регистрирам бележката?Единствено играта за корите намирам.

# 817
Здравейте!Купих брашно на София мел,но не намирам къде да регистрирам бележката?Единствено играта за корите намирам.
Играта е от 02.12

# 818
Фибела не обявиха големите награди . Много разочароващо
П.п. Значи аз съм сбъркала срока

# 819
  • Там...
Фибела не обявиха големите награди . Много разочароващо
Играта не е свършила още.

# 820
20.11 e срока за обявяване на наградите във Фибела.

# 821
И аз за ваучерите съм валат, но и за чорапите също. Бях го махнала това тъпо приложение, но натрупах доста кодове и пак го инсталирах. Колко кодове изгорих- не е истина, а най- ми е тегаво да ги регистрирам.  Имам усещане, че накрая всеки код ще печели чорапи, че са много бройки, а не ги дават. Както беше със суитчърите. Засега ще спра да се опитвам и ще изчакам последните дни. Ако не ми писне пак да го разкарам.

# 822
Благодаря много на Малечка90, че ми даде купон за книгата на Манчев.

# 823
Ако някой иска купон за книгата на Манчев в Лидл, може да ми пише.
Важи до днес!

# 824
  • Русе
И аз имам за подаване код за книгата на Манчев, че и два даже!

Общи условия

Активация на акаунт