Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 125 060
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 825
Подарен
някой ако го иска

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 14:59 от Илияна.Р

# 826
Споделям една промоция, ако не е споделена до момента - колело на аптеки Бену:
https://www.benu.bg/kolelo

Аз няма да се възползвам от моята награда, ако някой иска да поръча с безплатна доставка прилагам кода:
Скрит текст:
Безплатна доставка BENU
Вашият код за безплатна доставка е: 8DHIHY

# 827
Кодовете са еднакви за всички в Бену. В другата тема с кодовете са пуснати и другите награди - серум, мицеларна вода и още нещо.

# 828
  • Телиш/Плевен
Много ми харесват коледните чаши на Кока кола и се надявам да уцеля едничка. Heart Eyes Днес не успях. Но явно ще трябва да си прося скреч карта, защото онзи ден като купих, не ми дадоха, а сега сама си поисках, защото се сетих за тази промоция.

Сънувах преди няколко дни, че печеля награда с бележка номер 5656. Не помня каква награда, то като цяло само това помня от съня, обаждане, че печеля и че искат касова бележка, попитах за номер и казаха този. Тръгнах да ровя из бележките и се събудих. Това беше общо взето. Grinning Не му обърнах внимание тогава, сън като сън, но днес се сетих, защото сутринта купих бисквити Роден край и видях, че бележката е с номер 8686. Не е 5656 като в съня, но все пак е подобен номер и може и да е знак, очаквам с нетърпение тегленето утре и да видим дали ще имам късмет. Heart Eyes

За Инстаграм не знам защо така се получава, аз имам профил от няколко години и не съм имала проблеми с него, но и рядко виждам интересни игри, в които да участвам. Ако някой иска последване, да пише смело. Hug

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 09:04 от Лале в дъжда

# 829
Имам 2 купона за книга на манчев. Единия е валиден до утре.

# 830
Как и кога се свързват с печелившите от Пасифлора? Последното теглене май се състоя. Виждам име като моето, но нямам имейл или обаждане и си мисля, че може би е съвпадение.

# 831
Не знам дали са еднакви навсякъде, но картите на КК спечелих чаша от втория ред, първото (най-лявото) 😆. На първия, третия и четвъртия ред бяха усмивки. На първи ред, третото отляво надясно беше чаша. Дано на някой да помогна

# 832
Не са еднакви. Във фурната до нас има хладилник на кока- кола. Талоните са пръснати пред клиентите зад витрината, избираме си от кой талон искаме да трием. Ами изтрих поле, което в другия талон беше с чаша, ама не. Усмивка!

# 833
  • Пловдив
Как и кога се свързват с печелившите от Пасифлора? Последното теглене май се състоя. Виждам име като моето, но нямам имейл или обаждане и си мисля, че може би е съвпадение.
Изпращат мейл, но не веднага. Предполагам, че утре или вторник най-късно ще го получиш.

# 834
Не видях да са споделени печелившите от cinebook 4. Честито, дано да има хора от тема!
Скрит текст:

# 835
Имам и аз още един талон за кога на Манчев, ако някой иска дапише.

# 836
  • София
Може ли да ми помогнете с линк за регистрация в Дм.

# 837
  • Сливен
Едната награда-пъзел, с покупка на марката Бочко.

Ето как изглежда и колко парчета са, ако някой се чуди.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 21:30 от сикрет

# 838
# 839
Нови игри от утре:

Сок Queen's - https://promo.queens.bg 🎁
Maretti & Kaufland - https://maretti.bg 🥳

Общи условия

Активация на акаунт