Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 125 068
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 960
Печеля куфар от Лук ойл и Кит Кат. Обадиха ми се преди час.
Честито! И аз играех за такъв, много симпатично изглеждат на снимката на играта. Ще чакам да качиш снимка като го получиш.

Има игра на Аладин фуудс. При поръчка през сайта се появява скреч карта.

# 961
  • Пловдив
във Филаделфия са качили и последните печеливши.
Няма ме отново

# 962
И мен ме няма. Ама и там малко ме съмняват нещата. Един номер 0896610ххх мнооого на често се повтаря, сигурно има и други но не съм преглеждала много обстойно, това просто ми се наби на очи.
Няма ме отново

# 963
Имаше игра на Нивеа за Айфон, но нещо не намирам печеливши.

Пишеше че на 18.11 ще теглят и в двуседмичен срок ще се свържат с печелившите

# 964
Познат ли ви е този номер 0875325448 ?

# 965
Не печеля в тази игра, само в нея бях взела участие този месец. Има няколко повтарящи се имена. За съжаление в правилата няма конкретно условие може ли да се печели повече от една награда от вид.

# 966
  • Пловдив
И мен ме няма. Ама и там малко ме съмняват нещата. Един номер 0896610ххх мнооого на често се повтаря, сигурно има и други но не съм преглеждала много обстойно, това просто ми се наби на очи.
Няма ме отново
И на мен отдавна ми прави впечатление този номер,буквално е навсякъде !

# 967
Не печеля в тази игра, само в нея бях взела участие този месец. Има няколко повтарящи се имена. За съжаление в правилата няма конкретно условие може ли да се печели повече от една награда от вид.
Писах на Фьоникс Фарма. Като правят игри да си направят свестни правила. Едно от имената го има 3 пъти и още 3-4 човека по 2 пъти вкл. и за една и съща награда. Не че очаквам реакция, но може пък при следваща игра да вземат мерки. Blush

# 968
да, Miroslav Todorov печели колело и комплект за рисуване, и Марина Петророва се повтаря, и още има, но не ми се търсят повтарящи, а и не видях в правилата колко награди могат да се спечелят от 1 човек

# 969
Има име като моето в Junior Angin , сега видях , че са разместили имената в списъка с комплект за рисуване . Явно са го коригирали.
За играта на Куинс , не видях в правилата да пише 1 бележка за всички тегления ли ще важи.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 13:50 от TaniaTanq

# 970
Нищо не пише в правилата. Вече ще ги чета по подробно преди да си дам парите за нечий продукт. Не знам какво са разместили, но преди малко реших да си направя труда и това са повтарящите се имена. Общо 9 човека са с по 2 награди и 1 с 3 награди, т.е. можеше да има още 11 зарадвани деца.

Румяна Шаламанова
Румяна Шаламанова
Павлинка Иванова
Павлинка Иванова
Надя Липчева
Надя Липчева
Марина Петророва
Марина Петророва
Йордан Андонов
Йордан Андонов
Джейлян Реджебова
Джейлян Реджебова
Антоанета Петрова
Антоанета Петрова
Антоанета Петрова
Алена Маркова
Алена Маркова
Miroslav Todorov
Miroslav Todorov
Imman Ismail
Imman Ismail

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 14:01 от Bobby®

# 971
  • София
Здравейте, моят номер съдържа в началото същите цифри и от Филаделфия съм с книга, но си играя честно и с много участия - у дома се харесва и се купува.

И в други игри съм го засичала,  в които и аз съм взимала участие, явно си е чиста случайност и няма никаква конспирация зад него.

# 972
Дойде  gift картата от кока колa. Това е задето бях им писала,че имат проблем с това и ми дадоха утешителна награда

# 973
И моята гифт карта дойде на кока кола , тъй като имаше бъг и ми пратиха компенсация.

# 974
И аз писах на фирмата организатор. Не, че очаквам реални действия и ново теглене, но се надявам поне на адекватно обяснение.
Включих се в играта само защото, за съжаление, ни се наложи точно сиропа да вземем.
Нищо не пише в правилата. Вече ще ги чета по подробно преди да си дам парите за нечий продукт. Не знам какво са разместили, но преди малко реших да си направя труда и това са повтарящите се имена. Общо 9 човека са с по 2 награди и 1 с 3 награди, т.е. можеше да има още 11 зарадвани деца.

Румяна Шаламанова
Румяна Шаламанова
Павлинка Иванова
Павлинка Иванова
Надя Липчева
Надя Липчева
Марина Петророва
Марина Петророва
Йордан Андонов
Йордан Андонов
Джейлян Реджебова
Джейлян Реджебова