Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 125 068
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 975
  • Бургас

Бих си търсила наградата ако се различава от обявената.

Благодаря Беки, че сподели  ... нямаше де разбера,
рядко се включвам, че все времето не достига

# 976
И аз писах на фирмата организатор. Не, че очаквам реални действия и ново теглене, но се надявам поне на адекватно обяснение.
Включих се в играта само защото, за съжаление, ни се наложи точно сиропа да вземем.
Скрит текст:
Нищо не пише в правилата. Вече ще ги чета по подробно преди да си дам парите за нечий продукт. Не знам какво са разместили, но преди малко реших да си направя труда и това са повтарящите се имена. Общо 9 човека са с по 2 награди и 1 с 3 награди, т.е. можеше да има още 11 зарадвани деца.

Румяна Шаламанова
Румяна Шаламанова
Павлинка Иванова
Павлинка Иванова
Надя Липчева
Надя Липчева
Марина Петророва
Марина Петророва
Йордан Андонов
Йордан Андонов
Джейлян Реджебова
Джейлян Реджебова
Антоанета Петрова
Антоанета Петрова
Антоанета Петрова
Алена Маркова
Алена Маркова
Miroslav Todorov
Miroslav Todorov
Imman Ismail
Imman Ismail
[/quote]
А този Miroslav Todorov дали е същият, който печели пътуване до Дисниленд Париж?

# 977
  • При децата ми
Скрит текст:
И аз писах на фирмата организатор. Не, че очаквам реални действия и ново теглене, но се надявам поне на адекватно обяснение.
Включих се в играта само защото, за съжаление, ни се наложи точно сиропа да вземем.
Скрит текст:
Нищо не пише в правилата. Вече ще ги чета по подробно преди да си дам парите за нечий продукт. Не знам какво са разместили, но преди малко реших да си направя труда и това са повтарящите се имена. Общо 9 човека са с по 2 награди и 1 с 3 награди, т.е. можеше да има още 11 зарадвани деца.

Румяна Шаламанова
Румяна Шаламанова
Павлинка Иванова
Павлинка Иванова
Надя Липчева
Надя Липчева
Марина Петророва
Марина Петророва
Йордан Андонов
Йордан Андонов
Джейлян Реджебова
Джейлян Реджебова
Антоанета Петрова
Антоанета Петрова
Антоанета Петрова
Алена Маркова
Алена Маркова
Miroslav Todorov
Miroslav Todorov
Imman Ismail
Imman Ismail
А този Miroslav Todorov дали е същият, който печели пътуване до Дисниленд Париж?

Още, като го прочетох си го помислих.

# 978
Няма да разберем. Аз имах дълго прекъсване в игрите. Та се сещам да питам, продължават ли да участват и печелят масово от онази групичка: Пеньо, Руска, Даниела и т.н. Нямаше ли и там. Мирослав или се бъркам? Пеневи май бяха.

# 979
Днес трябваше да има теглене на КК и Фантастико. Все още няма обявени печеливши.

# 980
Някаква леля звъни и предлага безплатен биорезонанс и тъй като и затворих доста бързо сега се чудя има ли някой да е отишъл да види каква нова измама са измислили?

# 981
Някаква леля звъни и предлага безплатен биорезонанс и тъй като и затворих доста бързо сега се чудя има ли някой да е отишъл да види каква нова измама са измислили?

И на мен звъняха, питаха от кой град съм, излъгах, че съм в чужбина. 😅😁 Но тя продължи да настоява да предложа на някой близък да се възползва. Нахална работа.

# 982
Няма да разберем. Аз имах дълго прекъсване в игрите. Та се сещам да питам, продължават ли да участват и печелят масово от онази групичка: Пеньо, Руска, Даниела и т.н. Нямаше ли и там. Мирослав или се бъркам? Пеневи май бяха.
забрави 1 -Диана Славова Joy

# 983
  • при късмета
На КК и Фантастико още ли е валидна играта? Ако някой има линк под ръка, ще съм благодарна да го метне

# 984
На КК и Фантастико още ли е валидна играта? Ако някой има линк под ръка, ще съм благодарна да го метне

https://coca-cola.promo/campaigns/26

# 985
  • София
Придобивка с ваучера от Либрес и Фантастико
Скрит текст:
мъжа ми печели тениска от Кока-кола и Кауфланд
Скрит текст:
Честито! Вие сте победител в промоцията "Купи продукти Coca-Cola, Fanta или Sprite в Kaufland магазини за минимум 5 лв. в една касова бележка и можеш да участваш за награда“
Наградата, която печелите от томболата, организирана от ”Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България” АД, е Marvel Тениска
на Арома на някой отваря ли му се тази томбола
https://aroma.bg/healthsmile
от 01.11 до 30.11.2024 е
като натисна линка ме препраща в сайта на Арома-писах им във ФБ но не е прочетено.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 16:44 от lite16

# 986
на Арома на някой отваря ли му се тази томбола
https://aroma.bg/healthsmile
от 01.11 до 30.11.2024 е
като натисна линка ме препраща в сайта на Арома-писах им във ФБ но не е прочетено.
Скрит текст:

Имат грешка в линка, ето правилния: https://aroma.bg/healthysmile/

# 987
  • при късмета
Благодаря!

# 988
Току- що

Даже не знаех, че са моментни награди.
След огромното ми разочарование днес. Не знам защо, но много се надявах на наградата от Кауфланд за Дисниленд- само за нея играх. И като видях пак Мирослав, вече ми се гади като чуя това име... Навсякъде е налазил...

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 19:26 от Venytoto

# 989
Не съм играла още в Каменица и не знам какво е това число, което се вижда горе. Ако е нещо важно, скрий го.

Общи условия

Активация на акаунт