Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 125 025
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Велико Търново
Още две игри за споделяне  с награди от Захарни Заводи, едната е в ФСБК, другата в  инстаграм Simple Smile

https://www.facebook.com/share/p/15JreaBM7A/

https://www.instagram.com/p/DClibMfq_V4/?igsh=MWhuaTdycGM0eTN1NQ==

# 1 066
Имаше игра на Нивеа за Айфон, но нещо не намирам печеливши.
Пишеше че на 18.11 ще теглят и в двуседмичен срок ще се свържат с печелившите
Това са печелившите
Скрит текст:

И тук греда. И непрекъснато вдигат мизата. FF продукти за 9,99 лв., MEN -12,99 лв., тази томбола- 17 лв., новата игра искат вече да купиш за 25 лв. Е ...

Тези "Стоеви" да не са семейство!?

# 1 067
Направих си профил в инстаграм за игри,но след като участвах в игри от споделени линкове тук ,профила ми го закриха.Ако някой ме види като печеливша някъде svetulkata2 моля да ми пише на лични.
Сега погледнах печелившите в кафето има една бележка с номер 220 това за мен е фалшиво.Сега ще пиша и аз на Фантастико,това не е честно!

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 16:53 от avtomivka

# 1 068
  • In The Middle Of Nowhere
Аз се чудя, ако профила е закрит/изтрит не заминават ли с него и коментарите?

# 1 069
Аз май разкрих кой ми е звънял от номера ,за който питах.Сега ми звъннаха от подобен да си попълня анкетата ,която ми е пратена от GFK панела Simple Smile Жалко,не е от игра Grinning

# 1 070
Печеля кафемашина от Фантастико. Това ми е най-голямата награда за годината.
Доколкото си спомням екрана за регистрация, имаше нарисувана касова бележка с оградено поле на УНП да се регистрира.

# 1 071
Направих си профил в инстаграм за игри,но след като участвах в игри от споделени линкове тук ,профила ми го закриха.Ако някой ме види като печеливша някъде svetulkata2 моля да ми пише на лични.
Сега погледнах печелившите в кафето има една бележка с номер 220 това за мен е фалшиво.Сега ще пиша и аз на Фантастико,това не е честно!

Ако някой иска да удари едно рамо, дори и да не е участвал, то трябва да се пише на:

Нестле.       nestle.bulgaria@bg.nestle.com
Фантастико      office@fantastico.bg
Парида, агенцията. office@parida.net

Дано не съм чула грешно някой от мейл адресите.

В този ред.
Аз много нямам надежда за Нестле, че ще реагират, но в случая се надявам на Фантастико да ги размърдат.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 17:30 от evhen

# 1 072
  • София
Аз си направих труда и споделих линкове с игри от ИГ,с хубави награди...Не Ви свалят профилите,заради линка...наред ограничават тези от ИГ и няма как да се включи човек в повече от 5-6 игри,а ако пишете и много коментари-да,махат Ви профила и се изискват кодове от мейл,смс и т.н.
Но ще го имам предвид и няма да качвам повече линкове в темата...
Късмет на всички и честити награди! Кафе машината на Nescafé е много добра,ползвам си я наред с автомата на Филипс.

# 1 073
ей това ми е интересно току що ми блокираха профила в инстаграм и не ми пращат код на телефона да си го отключа.
А някаква нагла женица ме тагваше дни на ред в всички игри без да я познавам и за нея нищо.
Разни други тагват едно и също име по 10 пъти и за тях нищо.
Май ще си стоя във фейса там поне нищо не те блокира за 2-3 коментара.

# 1 074
  • Сливен
Приложението на Кока-Кола вече работи. Не виждам да има нови награди или игри.

# 1 075
[quote author=emli link=topic=1704424.msg48868609#msg48868609 date=1732116484]
Аз си направих труда и споделих линкове с игри от ИГ,с хубави награди...Не Ви свалят профилите,заради линка...наред ограничават тези от ИГ и няма как да се включи човек в повече от 5-6 игри,а ако пишете и много коментари-да,махат Ви профила и се изискват кодове от мейл,смс и т.н.
Но ще го имам предвид и няма да качвам повече линкове в темата...
Късмет на всички и честити награди! Кафе машината на Nescafé е много добра,ползвам си я наред с автомата на Филипс.
[/quote]

Аз също последвах ликовете за игрите. Писах по един коментар и не са ми свалили профила. Може би проблема е в броя коментари.

# 1 076
Не знам до късмет ли е, но във ФБ теглят едни и същи имена, които често са с повече от една награда за ден. Големите награди в игрите с покупка пак са за определени хора. За ИГ не мога да дам мнение, защото там играя рядко.

# 1 077
  • Б
Аз съм с награда от Кайлъшка ракия. Получих емейл.  Може да има и други  печеливши от тук.

# 1 078
  • Сф
И аз съм с кафе машина. И много кафе Simple Smile
 ФФ според мен винаги си проверяват добре бележките. В крайна сметка,пишете им щом не е УНП то. Обаче веднага ви казвам, играта на Шуменско и ФФ, оградено е УНП то , но не го приема формата. Питах тук, нищо, не знам колко хора участват. Аз съм почти всеки ден. И си приема само номера на бележката долу вляво и изписва " имате 3 участия примерно. "  Освен утре да звънна на Шуменски за УНП то. Да няма изненади. Но така или иначе не го приемаше първите дни и си продължим с номера на касовата.  Трябваше просто да си оправят формите. Спомням си преди ,някога приемаше си само УНП то както искаха и не можеше да се въведе друго.

# 1 079
Печеля кафемашина от Фантастико. Това ми е най-голямата награда за годината.
Доколкото си спомням екрана за регистрация, имаше нарисувана касова бележка с оградено поле на УНП да се регистрира.
Така беше. Няма как без да искаш да въведеш друг номер като то е пред теб оградено с червено.

Общи условия

Активация на акаунт