Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 124 883
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 335
Сега видях игра на Елит в инстаграм- https://elitfoods.eu/

elit_nuts
GIVEAWAY! Трима от вас ще могат да добавят 5 килограма ядки към празничната си трапеза! Ето как да участваш в играта:

1. Посети сайта ни и открий вкусния знак! https://elitfoods.eu/
2. Кликни върху него, за да отвориш формата за участие!
3. Въведи данните си – име, телефон и имейл!

# 1 336
Наградите на Малива са моментни

# 1 337
Всички, които сте си видяли номера в Захарни заводи, ли имате смс вече? Аз виждам моя при кошниците, но нямам смс. Чудя се дали да не им звънна все пак да потвърдят

# 1 338
  • Телиш/Плевен
Всички, които сте си видяли номера в Захарни заводи, ли имате смс вече? Аз виждам моя при кошниците, но нямам смс. Чудя се дали да не им звънна все пак да потвърдят
Аз имам, качила съм го в поста си. И всъщност така разбрах, не съм гледала списъците.

# 1 339
Еeх, от форумните тоя път няма нищо. Заявих агънце от Пуфис, ама като го видях колко е ... направо ми дожаля за 100-те точки. Честито на всички спечелили!

# 1 340
  • София
Знаеш ли, че печалбата влияе на работата на  мозъка.
Всеки път като спечелиш ставаш мъничко по-умен: нарича се "ефекта на победителя".  
По този начин печалбата привлича други печалби.
И ти става навик. Имам нужда от победа.
Скрит текст:
от филма "Измама за 40 милиона"
Comedy 140 min
Филмът се основава на истинската история на три жени: Робин Рамирес, Мерилин Джонсън и Амико "Ейми" Фонтан. Домакините създават измама с купони за храна на стойност 40 милиона долара.
Original title   Queenpins
Production   САЩ, 2021
Cast   Kristen Bell, Kirby Howell-Baptiste, Paul Walter Hauser, Lidia Porto, Joel Mchale, Greta Oglesby
Ако някой ми каже как да вмъкна и видео-записано от телефон

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 10:18 от lite16

# 1 341
  • София
Имам купони за книгата на Манчев от Лидл, ако някой търси.

# 1 342
И аз имам купон за книгата ,ако някой го иска да пише

# 1 343
В играта на Захарни заводи, постоянно трябва да се купува и регистрира бележка.Много хитро са го измислили, като бележките не участват в следващите тегления.

# 1 344
В играта на Захарни заводи, постоянно трябва да се купува и регистрира бележка.Много хитро са го измислили, като бележките не участват в следващите тегления.

И предната им игра беше такава. Сега поне има възможност да се купуват повече продукти.

# 1 345
В захарни заяви всички техни продукти ли участват?

# 1 346
В захарни заяви всички техни продукти ли участват?
Без захарта.

# 1 347
И аз съм с кошница от Захарни заводи, но нещо не успях да разбера имам ли право сега да участвам за ваучерите? А покрай децата забравих да попитам жената, на която заявих наградата. Дали някой знае?

Редактирам се, ето какво пише в правилата:
 - През целия период на Играта всеки участник може да спечели само една награда от вид. Това означава, че след спечелена награда, тя няма да бъде активна за дадения участник и той няма да може да участва за нейното повторно спечелване.

# 1 348
https://jamieson.bg/pechelivshi-jamieson-razdava-podaruci/
Тук май всички участвали са спечелили чак и Дианчето Славова с нейната класическа бележка от 2000г ли беше се е наместила Simple Smile

# 1 349
  • София
Поръчай от Happy Delivery с код COMBO
за над 20 лв и участвай в томбола за комплект мишка и клавиатура RAZER
22.11.2024г. и продължава до 15.12.2024г.

Общи условия

Активация на акаунт