🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 790
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 270
Добре де, някой може ли да ми обясни как изведнъж темата кой е издал Петя просто изчезна. Да знаеш, че имаш къртица в лагера и да не ти пука? Това не може да е истина. Има нещо нагласено тука.

# 271
Добре де, някой може ли да ми обясни как изведнъж темата кой е издал Петя просто изчезна. Да знаеш, че имаш къртица в лагера и да не ти пука? Това не може да е истина. Има нещо нагласено тука.
Това може в следващия епизод да го покажат. За днес емоциите на Жорко стигат.
Промото за утре нещо не ми харесва, извисеният пак реве като макак Head Band

# 272
Жоро не смееше да си насили късмета. И без това го недолюбват, след като остракира Марина и Тренера (заради Лора), а после всички му се ядосаха заради пазарлъците за храната.
Можеше целият лагер да се обърне срещу него.
Затова направи компромис - поиска приемането на Петя да е с единодушие, върза си гащите. Утре ще каже "не чух някой да е против".
Подозира Киро, но е неудобно да го посочи.

# 273
Издадоха всичко. Язък. Злият елф вика така само като спечели. Значи утре печели, а тия тайни майни и интриги утре са някакъв въздух за запълване...

# 274
Дзами си го харесвам от самото начало с всичките му кусури, защото е безцеремонен, директен, умен и с много бърза мисъл - мой тип човек. Даже Влади не може да се измъкне от лапите на Дзами, когато го подложи на кръстосан разпит. Добре я нареди Петя. Нека си се карат за манджите в рамките на лагера, но тя да ходи и да клюкари какво се обсъжда в племето си е много долно. Като иска да се мести, защо трябва да ги предава, а уж много принципна била.

Вера вече ми е любимка от жените. Много е разумна, проницателна, не се натрапва,  не се има за велика, много я харесвам.

# 275
  • Другата България
Гошо не е толкова тъп, дори изобщо не е тъп. Ако всички щракаха като него, ехеееей, друг сезон щяхме да гледаме.
С кого разполага - тренер, Марина и пишман пъзелиста. За “къртици“.
Естествено, че не са тренер и Марина, не само ние, и Гошо ги вижда, че нямат никаква представа защо са там и за какво се борят. То е ясно, че е Киро, това нито има какво да се мисли, нито да се коментира.
В този момент, ако Гошата беше на център, трябваше така леко да финтира Киро и да го пусне по пързалката, с някой измислен ход, който НЕ смята да направи, да изчака кротко оня да отиде да го тропне на Дзами, и после да им гледа сеира и на двамата.
Само че Гошата е разклатен в момента, не само защото си го призна - и видимо му личи.
И дано наистина спечели утре, за да се мобилизира и да гледаме /дано/ още такива като тези, които предполагам моменти, че и други. Много рано е да се спихне, да изживява там катарзиси и смирения, трябва да хързулне Кирцата, а защо не и Влади /който никакъв го няма напоследък/.
Аз обаче мисля, че промото може и да е подвеждащо. Дано не е.

# 276
За всички, дето не помнят кога преди е играла Вера:
https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/videos/koj-shte-gra … -na-bogatite.html
https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/videos/koj-shte-izl … edizvikanite.html
Пипкавите игри не са нейните, ма иначе си е топ Yellow Heart Yellow Heart
Островът БГ има малък дефект, че някой може 1 месец да откара без да ирае. Зле е това за хората, дето биха искали да се пробват, за палмите и Мътна е плюхс.

Чакам да качат видеото, за да гледам пак промото, Жоро вика верно, ма продукцията знае, че ние знаем кога вика.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 23:15 от Одри ♡

# 277
Киро не е заедно с Рената. В подкаста каза, че са само приятели.
А добре, защото точно този тип мъж има "само приятелки" по принцип
Понеже никой не ти е отговорил, се върнах да отговоря
Скрит текст:
защото или не му става, или му е малък... пъзела

# 278
За мен беше разочароващ епизод в няколко направления.

Първо, имам чувството, че запълниха 1/3 от времето с някакви тъпотии.

Второ, от жените ми харесваха вече само Ванеса и Петя. То няма и кои от другите. Марина ми е по-скоро безразлична на този етап заради държанието й покрай ситуациите с бибетата. Самата Биляна горе-долу по същия начин. Нина не я виждам да е мотивирана, а и не ми харесаха някои неща в нея още докато беше в лагер 3. Вера се справя сравнително добре в игрите и изглежда лек характер, но пък и ми си струва, че се нагажда и лавира - рядко заема категорична позиция и тн, което не ми допада. Бистра е сравнително силна и напечели доста игри, но аз си имам определено мнение за част от печеленето й, опонентите и тн. А и това с криенето на храната ми е много противно. Мая... твърдо нйе.
Но днес постъпката на Петя ми беше някаква никаква. Не ми хареса какво направи, казвайки на Георги дори и завоалирано някакви неща. А и че не влага достатъчно мисъл в играта. Пак ми е 200 пъти по-приятна от Дзами схемаджията, но...това, което направи е кофти.

Иначе, ако трябва да съм честна, утре от Дзами и Георги бих била по-скоро за втория, въпреки че си мисля, че ще загуби. Такива в голяма степен свирени игри като днешната не ми харесват.

Кирил и Дзами и тяхната коалиция - също са ми неприятни. И все още не ми е ясно Дзами на кого какво е обещал в крайна сметка. Той "мъжки" си стисна ръцете с Миро и Киро. Но пък и уж играе с Гогов и Вера. На финала има 3 места - това са 5 човека - Миро или Бистра... пак са си поне 5. Какво точно прави с Вера и Гогов и какво се е разбрал с тях, което не са дали... Или просто са си обещали да се пазят малко занапред с идеята те да изкарат още малко време в играта и същевременно да го избутат конкретно него на финал. Или той има намерение да прецака Миро (Бистра) и Киро и да дръпне със себе си Гогов и Вера на финал. Не виждам иначе какъв му/им е планът.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 23:33 от Geri2000

# 279
  • Другата България
Това с Миро и Бистра остана някак в миманса.
С Киро няма никаква коалиция, само Киро още не го е разбрал това.
За мен и според мен Дзами играе основно с Вера и Гогов, а всичко извън тях му е в допълнителен плюс според ситуация, игра, съперници, опоненти и т.н. Неща, които /ще/ решава в движение.
Затова се е подсигурил с повече от двама “съюзници“, но безрезервно вярва само и единствено на Вера и Гогов.

# 280
Жорката вика в промото. Може вече да започне да вика, когато падне. Нали са в нов етап от играта, та и той да си е сменил репертоара. 😃

# 281
За мен най-големият недостатък на Островът са някои немотивирани за зрителите отношения и ситуации, както и недовършени сюжетни линии, които се започват внезапно и силно и след това просто "увисват" в пространството. Като цяло, динамиката не е съвсем добра, да не кажа и мудна, и твърде много пълнеж с елементарни и неестествени разговори, като този за моркова тази вечер...И въпреки тези основополагащи несъвършенства, гледам предаването с интерес и съм "във филма". Като няма риба и ракът е риба.

# 282
Мая е тотал щета - физически и най-вече социално. Не искала жената да ги знае другите лагери, камо ли да си общува с тях. А тук я гласяхме за играча с едната гривна и контрола.

Венци добре го подреди Кирил - сложи си шапка, че те е напекло нещо.😂

Кирчо пък ми напомни за вица с онзи, дето си поканил засукана мадама, излязъл от стаята, надникнал през ключалката и си рекъл: "мале, тая ако ми падне..."

Позабавлявах се с някои моменти, но толкова да нямаше с какво да напълнят епидода, че чак го приключиха с петнадесет минути по-рано.

# 283
Всяка вечер имам сериозна главоблъсканица кой измежду Георги, Кирил, Берке,Марина и др.която изхвърча мин.седмица ми е най-неприятен.
Е,тази вечер вече реших това да е Кирил.
Като жена казвам, че е много жалко за всеки мъж помислил си как жените сме създадени "ей тука да шетаме".
Просто е отвратителен!

Благодаря за темата!

# 284
В малцинството съм, но на мен Мая ми харесва. Жената всичко вложи от себе си да си създаде елитен лагер как ще иска навлеци. И социалната й игра е достатъчна. Ще си докара, докогато тя си реши, не е и заплаха за никого, а след като Нина я няма не виждам и защо и някой даже има интерес да я премахва от лична неприязън.

Жорката определено е ужасно лицемерен към самия себе си и имането изкарва тези черти наяве, не умее да се справя с каквато и да е сила, или власт.

Петя много ме разочарова, симпатизирах й искрено. Много ми пречи това, че днес разбрахме, че на нея не й е окей, а последните 4 седмици беше най-семейната. Липсва ми монтаж, липсват ми кадри. Няма да започна да симпатизирам на Дзами, заради възгледите и доста темерутския му характер, но определено е много добър играч по всички фронотове.

Верче, молим ти са, като човек, който е бил там  - как по дяволите общувате с Киро и имате някакви въобще съмнения, че има какъвто и да е стратегически гений у него. Аз не мога да си обясня как го виждате като нещо друго освен клоун.

Общи условия

Активация на акаунт