🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 771
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 285
Това беше най-скучния епизод евър!
И не че нямаше интересни неща, но

-   повтарящи се сегменти
-   синхрони, които казват едно и също
-   глас зад кадър, който повтаря същото от повтарящите се сегменти или повтарящи се синхрони

Лека нощ деца, тоя епизод го проспахме и ние и редакторите.
bottom line - 3 часа епизод и една игра е негледаемо.

# 286
Този епизод беше един от най-скучните и нагласени от продукцията по лично мнение.

Стратегията - Гогов ме забавлява, но честно казано не измисли нещо, което другите лагери да не се бяха сетили вече. Не беше нещо което не са очаквали. Виж ако беше Тренера можеше да ме изненада, неговите стратегии са out of the box.

Играта - ами не ми хареса , свирен мач. Въпреки многото компоненти , честно казано не можах да "вляза" в играта и ми беше скучно. Аз повторения на игрите съм гледала с повече ентусиазъм, при все че знам кой е победителят.
Нещо не ми допадна и форматът. Така отборно ми идва леко бавно, някакви хора стоят в страни нищо не правят, другите играят абе няма го това готиното напрежение кой ще стигне първи, кой ще се запъне на елемент.

Епизодът:
На Бистра и беше толкова неудобно от този разговор (смело твърдя - продиктуван от продукцията), че нямам думи. На мен два пъти по-неудобно ми стана като я гледах как се петляви, защото продукцията ги кара, а аз не съм от срамежливите.

Много неща се казаха за маникюра дето Мая го прави, ама това с тези клещи е несериозно. Аз ако ще ходя на остров без удобства на цивилизацията първото нещо което ще направя преди да замина е да науча техниката с конец.
клещи != вежди.

Петя досега ме дразнеше без да знам защо, сега вече го облече в действие. Доста глупав ход, но аз не съм се надявала на друго. Предложението към Георги за коалиция ми дойде малко изневиделица - защо Георги, досега не сме видели да си кажат дума даже, не ми стана ясно.🤔

Аз харесвам Нина (донякъде), но да дава съвети, за това кой колко бил недоволен и критичен като до онзи ден и тя беше в същата ситуация и се докачаше от всяка дума в лагера и кой я бил поздравил и кой не ми е малко ... ммм

Марина пак ще е силна ( не знам и аз за какво вече ) , пак не разбрала ( и Тренера и той ), че са зле в стратегиите и никой не ги търси. Те обаче упорито още се смятат за силни играчи. Положителното е че ги даваха малко.

Като цяло не ми допадна епизода, може би за пръв път 🙂

# 287
Дзами какво е тренирал?  Днес поне три пъти споменаха, че е бивш спортист.
В утрешния епизод Георги крещи кат'  изтърван. Явно е победител. Или ни подхлъзват от продукцията...
Гогов пак кефи!
Марина искала Петя в лагер Глория да си "ревункала" като и се прииска 🤣
Сега отивам да Ви чета

# 288
Какъв епизод, изпълнен с непредвидими решения и тонове уроци:

- Интрото е стандартно - Марина рИве . Вече няма съмнение , кой е любимият ѝ десерт - а именно рИване.

- В лагер 1 все пак тече логическа мисъл и решават да изтърбушат на Гошката кесийката.

- Бат Жо се опитва да си купи имунитет с 2 чаши ориз и паница манджа. Може би следващия път.

- При Нумеролозите назрява конфликт, приличащ на свада в кръчма. Гогов пак е варил. От лагер 3 търсят тоалетната чиния на Мимо Гарсия. Тя отдавна вече е замаскирана , като казанът за ракия на Гогов...

- Играчите са на таблото. Жорката започва да миксира по плажа във всички посоки. Получава предложение за работа в Ибиса.

- Битката реално не била един срещу трима, а един срещу четирима - бат Жо първо трябвало да пребори себе си, другите са лесни.

- В играта се вижда ясно, че аВера е по-добра и от тримата мъже с топки , и лост в ръце. Класи над тях.

- Дзами е прекалил с варивата на Гогов и това оказва влияние на перформънса му. Опитва с всички сили, но просто е снощен и не се получава.

- Бедните печелят, но по-важното е , че Жорката е научил тонове уроци и даже това е оптималният развой за него от тази игра.

- Пепа търси трансфер в бавния лагер след скандал с мениджъра. Кирцата я порти и тя бива делистната от кухнята. Поне си е спечелила тонове фенове след епизода.

- Венци пак нищо не е разбрал от играта (тук нямаме промяна).

- Мая гледа злобно Алекс, че я настига по килограми и фигура.

- Митов е все по-често в кадър. Идната година се очаква и да каже нещо.

- Сашето също.

- Кир Жуан признава, че не може да реди пъзел на Острова от притеснение. Другите мъже и те.

- Вера и Мая са с дънки. Очевидно има мол някъде в джунглата.

- Бат Жо решава да изнесе монолога на разкаянието, като подкупва лагер 1 да го изслуша с чаша ориз.

- Почти не остават будни хора след уникалната реч, съставена от 4 думи, повтарящи се 20 минути в различни формации.

- Излиза, че Жорката е научил толкова много уроци в този ден, че дори да не спечели нищо от играта, ще излезе с поне 2 готови висши само от уроците в нея.

- Тренера ( стратега на сезона засега ) и Марина се отделят на разговор. "Аз нищо не разбирам, ти нищо не разбираш, най-добре да си стоим заедно, а?" . "Да, топ е това."

- Кирцата поръчва танцьорки , но не иска да плаща. Получава ултиматум за плащане от импресариото им или излиза по медицински причини.

- Нина превъзпитава Пепа в скалъпена риалити сцена. Пепа се чуди накъде да погледне, за да не я удуши.

- Биляна не е казала нито дума. Връща си фен базата на момента.

# 289

Мая ми е плашещо слаба.

# 290
  • София
Браво на Гогов, че се сети за стратегията! Колкото и да се прави на умряла лисица, мозъкът му щрака на бързи обороти. Да, и в другите лагери се сетиха, но в техния идеята дойде от него и му отдавам дължимия кредит за това.
Петя много долно си предаде лагера. Не я харесвам от самото начало и сега съвсем ми затвърди антипатията. А и беше излишно това портене, беше близко до акъла това развитие на играта, само се показа в кофти светлина.

Май прешъса страшно се изнерви, че може да изгуби някоя гривна. То не беше ръкомахане, то не беше логорея... много нерви строши горкият. И какво псевдодуховно нанадолнище е само! Нали ако го помолеха за храна, веднага щеше да даде?! Или той тия приказки на Шехерезада ги е забравил още в момента, в който ги е казал.
"Моралът преди всичко", каза този, който за пореден път отказа храна на хора, голям смях. Обаче за мен това, че в крайна сметка им занесе ориз, не смекчава лошото впечатление, оставено отпреди.

Много искам планът на Нумеролозите да успее, но като видях Георги как крещи като изоглавен на промото, явно той е спечелил играта, за съжаление. Дано е подвеждащ анонса!
Кирето ме разбива от смях с ухажванията си. Толкова е нелеп, че чак е абсурден.

# 291
  • София
Скучен епизод, твърде много излишни битовизми и повтарящи се сегменти.

Не са го измислили добре с тези битки между богати и бедни. Добре, че е само за 1 сецмица. Реално в понеделник и сряда битки няма да гледаме, а някакви пародии. Вие сериозно ли?
Вторник и четвъртък ще са интересните игри, които крият интрига.
Тези игри по двойки няма да ги броя за статистиката, да е ясно още сега. Само сингъл битките.

Браво на Вера и Гогов иначе. Играха много добре. Вера за пореден път демонстрира отлична игра на терен.
Но беше видно как Дзами симулира и то на елементи, които явно му се отдават с лекота.
Грозна картинка. Може да е тактика и на тях да им е забавно там на острова ама на мен пред екрана ми е скучно като няма интрига.
Иначе отличен 6 за плана на Гогов. Сече му пипето и това си е. И както каза Влади, явно и в трите лагера са обмисляли една и съща тактика (е, не всички в лагерите...), защото Георги веднага им разкри спатиите.

Кирил се изложи за пореден път. Подмолно издаде Петя и дори излъга, че тя е издала на Жоро стратегиите в лагер 1, а такова нещо нямаше. Единственото което попита жената е дали може да се премести в лагер 2.
Дзами и той как може така лесно да издаде ''партньора си'' пред Георги. Защото трябва да си пълен идиот, за да не разбереш, че Кирил е предателя. Просто Георги е решил да запази това за себе си. За това нямаше развитие според мен след разговора им и директния въпрос на Жоро.

Днес прогнозирам победи за Жорката и Вера.

# 292
  • Варна
Кирето се опитва да чисти имидж на ебач 🤣🤣🤣

# 293
Жорката вика в промото. Може вече да започне да вика, когато падне. Нали са в нов етап от играта, та и той да си е сменил репертоара. 😃

Некое канче с ориз му липсва...и затуй врещи там Joy

# 294
# 295

Пхаха, аз се чудих защо не го понася, ми тя конкуренция вижда в него Joy

Скучен епизод, а ролята в която е влязла Мая, да се четка на мъжете, направо ми призлява.

# 296
Италианецът на острова

# 297
Италианецът на острова

Няква гимнастика/тренировка на ручките ли прави тук? Joy

# 298
Петя си каза на Жорето, че иска да играе с него, че ще му е трудно днес в играта и той да избере тя в кой лагер да бъде. На Жоро това му се стори завоaлирано, но вечерта каза, че я харесвал защото е много пряма и всичко казва директно Simple Smile
Както досега няма противоречия в Жорката.

Петя мисли, че всички на острова без Дзами я харесват и се избиват кой да играе с нея, но фен масата се свежда до Венци и Ванеса, спечелила е и малко симпатия от Нина, която вижда в нея грешките от младостта си.

- Тренера ( стратега на сезона засега ) и Марина се отделят на разговор. "Аз нищо не разбирам, ти нищо не разбираш, най-добре да си стоим заедно, а?" . "Да, топ е това."
Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

За пълнежа, така е като се опитват да направят 3 часов епизод от ден с 1 игра. За следващият сезон да знаете, може от два дни да се направи 1 епизод ко толкоз.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 14:36 от Одри ♡

# 299
Дон Пожарникар

Общи условия

Активация на акаунт