🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 799
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 300
Еми вече почвам да го гледам/слушам "през пръсти" защото наистина го развалиха... гледам игрите от време на време, с надежди да има нещо интересно.

То не са  "биографични филми" за една златна, самовлюбена гимнастичка. Сцени с  най-сексапилните златни жени жена на острова и гъзаря в "палата му", после малко палави разговори и разпитвания. А завършека с Кой дали си го е "вдигал" защо или не - сринахте ме...

# 301
Гогов:
-- Утре Дзами пак ще го бие, щото той като яде бой и носи храна!

# 302
  • софия
Гогов:
-- Утре Дзами пак ще го бие, щото той като яде бой и носи храна!
🤣🤣🤣
 Гогов е хит след хит, радост за ухото ми.
 На Жорката моралът му се събужда правопропорциаонално на намаляването на гривните. Ако остане с една го виждам да готви, чисти, превързва рани и пере гащи на всички оцелели.
 Не можах да позная Мая на синхроните. Без зърната си не е тя.
 КиреТо един път да свърши полезна работа. Издъни Петя.
 Дзами изигра най - трудната си игра, да не играе. Как се надцакваха с Жорката на терен. Ти бъди пръв, не ти бъди. Целият се разтреперих, Земи тва топче. Мнооого се смях.

# 303
Георги даде ориз, за да си "откупи" или "плати" победата...Има подобни практики езотерични.Не даваш нищо ей така.Мантри, визуализации, ала-бала и си номер едно.Така си обяснявам щедростта на Георги.

# 304
Петя що не се предложи на Венци ми избра Георги? И Георги каква файда може да има от нея? Какво всъщност му предлага. Май и той не разбра.

# 305
Избор между шпионска дейност в лагер 1 и предполагам домакински дейности в лагер 2. Не разбра, ама и не попита Simple Smile
Истиснки злодей нямаше да пропусне да потърси ползи.

# 306
Мая е тотал щета - физически и най-вече социално. Не искала жената да ги знае другите лагери, камо ли да си общува с тях. А тук я гласяхме за играча с едната гривна и контрола.

Венци добре го подреди Кирил - сложи си шапка, че те е напекло нещо.😂

Кирчо пък ми напомни за вица с онзи, дето си поканил засукана мадама, излязъл от стаята, надникнал през ключалката и си рекъл: "мале, тая ако ми падне..."

Позабавлявах се с някои моменти, но толкова да нямаше с какво да напълнят епидода, че чак го приключиха с петнадесет минути по-рано.

Мая на този етап си постига перфектно целите. Отпаднаха почти половината участници, а тя все още е тук. Повече не ѝ трябва.

# 307
Сега ако Георги победи той ли става най-богат? Ще надмине ли Венци?

# 308

Свалянето не тръгва. Досега не съм имал проблем с точките ви за споделяне !

# 309
  • софия
Сега ако Георги победи той ли става най-богат? Ще надмине ли Венци?
Не, Георги сега ще играе за оцеляването си.
 Гогов и Вера ще са на дуел за плячката. При всички случаи гривните отиват в нумеролозите.

# 310
Пак си мисля за играта и ми оставя едно такова неприятно чувство, че съм си загубила времето.

Все си мисля, че ако беше формат щафета, щеше да е много по-интересно и би дало шанс на този в неизгодна позиция да навакса.

Не знам това ли ме дразни повече в епизода или разговора ей така от нищото за ерекцията на острова. Или какво Кирчо предложи гости и продукцията казаха "Майче, айде да го питаш дали му става, че да вдигнем рейтинга. Какво ще кажеш?"

# 311
Играта довечера е голям риск. Ако Жоро бие ниекой вече не може да го догони по гривни. Дзами рязко ще обеднее. Ако обаче Дзами бие изведнъж рязко ще се промени ситуацията в негова полза

# 312
Няма да играе за оцеляване нито дзами нито георги...

# 313
Пак си мисля за играта и ми оставя едно такова неприятно чувство, че съм си загубила времето.
....
И мен ме гони това чувство. Гледам на инат защото съм го почнала. Но ме гложди чувство на вина, че съм пропиляла 3 часа..

# 314
  • София
Играта довечера е голям риск. Ако Жоро бие ниекой вече не може да го догони по гривни. Дзами рязко ще обеднее. Ако обаче Дзами бие изведнъж рязко ще се промени ситуацията в негова полза
Ох, бе Лорд, айде да почнеш да гледаш с разбиране. Най-многото, на което Жоро може да се надява, е да си запази гривните.

Общи условия

Активация на акаунт