🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 754
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 315
Да, вярно, че така беше. Богатите се борят кой да си запази гривните ако победи и кой да си даде половината на победилият от бедните.

# 316
Играта довечера е голям риск. Ако Жоро бие ниекой вече не може да го догони по гривни. Дзами рязко ще обеднее. Ако обаче Дзами бие изведнъж рязко ще се промени ситуацията в негова полза
Ох, бе Лорд, айде да почнеш да гледаш с разбиране. Най-многото, на което Жоро може да се надява, е да си запази гривните.

И това според теб е малко?

# 317
  • София
Ами кой ще го гони по гривни и защо него, като Венци е богаташът за догонване.

# 318
Сега като играта е all in (пак от другата седмица) не е толкова важно дали си с 14 или със 7 гривни. Важно е за диска, ма освен това не чак толкова и от 14 и от 7 можеш да останеш с 1. За да събере някой над 25 и да мине Венци, трябва да играе със богати съперници и да вземе и двете игри.

# 319
Италианецът на острова

Аз съм от тези жестикулиращите също и много ме забавляват коментарите (без да се обиждам)  Smile

ПП: Не мисля, че Жоро има беден речник. Даже напроотив, за мен  е доста интелигентен човек. Чешит и малко по- тясно скроен отколкото заявява, но със сигурност не е глупав.

# 320
Този Георги в следващия епизод пак ще се дере с цяло гърло. Толкова ме отвращава това крещене като някой неандерталец, че няма накъде. В промото се видя как вика при въртенето на колелото.

# 321
Георги е нарцисист като по учебник.

# 322
  • София

"Духовно извисен" нарцисист. Joy

# 323
  • София
Този Георги в следващия епизод пак ще се дере с цяло гърло. В промото се видя как вика при въртенето на колелото.
Не е вярно. Крещи на плажа.

Но да, крайно неприятно е.

# 324
Този Георги в следващия епизод пак ще се дере с цяло гърло. В промото се видя как вика при въртенето на колелото.
Не е вярно. Крещи на плажа.
Най-вероятно, просто наслагват кадрите, знаете как е при анонсите... пускат звук от едно нещо, върху картина от друго нещо, за да не е пълен спойлер. Дадоха го точно след колелото, но при монтажа наслагват много кадри за няколко секунди. Най-вероятно крещи след някоя спечелена битка. Прави се на Тарзан за пореден път. Изключено противно.

# 325
Не знам дали е нарцисист, но със сигурност има доста грешно възприятие за самия себе си.

# 326
Георги .. Обаче не можете да отречете "великите" му, незнам как да ги опиша с една дума, обяснения, разсъждения , теории?.. то да се обърквах само аз слушейки го, хубаво, но говорейки той се оплита сам!

# 327
  • Другата България
Избор между шпионска дейност в лагер 1 и предполагам домакински дейности в лагер 2. Не разбра, ама и не попита Simple Smile
Истиснки злодей нямаше да пропусне да потърси ползи.
Това ме озадачи и мен.
Но, пак, и отново си го обяснявам с другото, което вече сме видели от Гошо.
“Не си ти, когато си гладен“ при него се трансформира в “не си ти, когато има вероятност да станеш беден, или да те надиграе някой“. В такива моменти Георги направо все едно става друг човек, “неговият близнак“ се появява /някой снощи го спомена, а Гошо дори не е зодия близнаци/, разконцентрира се, амбицира се дори ако щеш и направо се фиксира в една едничка цел - победа на всяка цена. Всичките му мозъчни клетки са насочени на едно място, и така пропуска други неща, които може/могат да са му от полза.
Можеше да погледне по друг начин на предложението на Петя, особено след като вече е явно, че най-голямата му конкуренция е Дзами. Можеше дори да я “преметне“ с оферта да я пази например /ако може/, а тя да му снася инфо от нумеролозите. Можеше още неща да направи, ако се беше замислил. Но той си изглеждаше отегчен още по време на разговора с нея, тялом беше там, духом обаче не.
Ето това ми пречи да го призная за истинския злодей на сезона, Дзами в такава ситуация щеше да обърне ситуацията от десет страни, да я анализира, осмисли, премисли, дори обсъди със съвета на старейшините, и едва тогава да вземе решение.
А Петя дори няма да коментирам, тя иска само да се махне от нумеролозите, без значение цената.
И не, от това, което видях Нина не я харесва, изобщо не я харесва.

# 328
Снощи се загледах в краката на участниците - всичките са в лепенки, рани, нещо ги е ухапало, ударили са се... Обаче по Мая не виждам нищо такова, цяла-целеничка си е Grin
Сега се замислям, че май и по Бистра нищо не видях, но не съм сигурна.
Виктор Митов стои горкия безмълвен, как пък една дума не обели или пък просто не го излъчват.
Хареса ми това, че Ванеса не се подлъга по акъла на Петя да сменят заедно лагера, отстоя си позицията кратко и ясно - "аз съм си темерутче, просто умея да се изолирам и ще стоя тук на инат" Simple Smile

# 329
Хареса ми играта на Нумеролозите, но осъзнавам, че съм пристрастна и ако на мястото на Жоро беше някой мой фаворит, щях да се възмущавам колко е нечестно и колко са гадни правилата Relieved Макар че се запазват половината гривни и няма отпадане.
Вера играе много добре наистина, добър тандем бяха с Гогов. Дзами поне от уважение се престори че се съзтезава Simple Smile
Тъпотиите на Киро и гимнастичките не ми се коментират, пълен пълнеж (тавтологията е нарочна).
Петя определено се изложи, първо отиде да се предложи (а излъга, че от другия лагер я искали), после предупреди Жоро, не че той не го очакваше, и отново не си призна. Позицията на Ванеса ми допадна повече. Или оставаш напук и игнорираш или си отиваш открито и достойно... И нямаме кадри от мрънкането и налагането й в кухнята, трябва да вярваме на Дзами. За сметка на това гледахме далеч по-важното - например как Киро си загори ориза, а този на Тренера беше с пясък, когато бяха на отшелническия остров Unamused

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 12:36 от ladonnae

Общи условия

Активация на акаунт