🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 787
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 375
  • софия
Аааааа, аз съм с  предимство, защото го бройкам от самото начало! Heart
А сега сериозно - ако се чувате, да му кажеш, че има много фенки в БГ мама, на всякаква възраст.
Дет сА казва, обра каймака. Детската градина остана на заден план, направо ги издуха. 🤣
 Да се разбира, че и аз съм в кюпа.
 Тази вечер ще гледам със закъснение, че кОпон по никое, вторнишко време се очертава, но после ще ви настигна.
 И да, Вера, наистина беше права от самото начало кой, какъв е. Просто не се бяхте разгърнали, като образи. В момента сте ми най-интересната коалиция.

# 376
  • Враца

Не е вярно, аз си бях първа. Simple Smile Simple Smile Simple Smile 

...
Дет сА казва, обра каймака. Детската градина остана на заден план, направо ги издуха. 🤣
...

Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 377
  • Враца
Аз много харесвам хора с чувство за хумор. Смятам, че и аз притежавам такова , и все по-рядко засичам себеподобни.
Затова, Гогов ми направи впечатление от самото начало.
Останалите са.... трагични герои. Няма как да са моите.

# 378
  • София
Хубав колаж, браво Simple Smile
Аз Венци си го харесвам, ама да не говори - само да се катери, да тича, да прескача огради, ей такива неща Joy

# 379
  • Другата България
JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy
Топ!
Категорично аз поне съм по-голям фен на Гогов, отколкото на Венци.
Но аз винаги гледам основно ет.2, физиката е бонус.

# 380
Специално за фенките на Гогов 😂, негова снимка публикувана септември, отслабнал още повече, което означава, че ще ни радва още време от екрана.

# 381
На мен Гогов ми харесва като зрял ум, чудесно чувство за хумор, тънка ирония, житейска мъдрост.
Иначе като мъж въобще не ме привлича.

В тази връзка, не знам кой трябва да се появи, но аз да си кажа, че пращам поздрави на Влади Blush

# 382
  • София
Благодаря за по-раншния "репортаж" от поднадхраста с Лора.
Да видим тази вечер колко бой и рИване ще пада...
Отсега: наздраве!

# 383
  • Другата България
На мен Гогов ми харесва като зрял ум, чудесно чувство за хумор, тънка ирония, житейска мъдрост.
Иначе като мъж въобще не ме привлича.

В тази връзка, не знам кой трябва да се появи, но аз да си кажа, че пращам поздрави на Влади Blush
Ама то и аз от тази гледна точка си го бройкам Гогата, иначе и за Влади ще пратя поздрави, ако има по кого. Sunglasses

Явно Ванеса е жената, която е била готова да напусне заради глада, и на нея са ѝ казвали “издръж само още малко“.
Още един спойлер на НН падна.

# 384

Интересно от интервюто с Лора:
• с Марина са от един град и са се виждали по работа преди "Островът", в момента са много близки, чак неразделни
• преди предаването никога не е пипала тиган (готвели баби и се хранела по ресторанти)
• първите 20 дни се криела нарочно от камерите
• върнала се е с корем и 3 кг. отгоре

По работа значи....Максимал и приятелите на участниците докара...
Виждаше се, че не е на ти с кухнята, ма много знае на теория като бабите пред блока.
За килограмите и коремчето съм склонен да и повярвам. Около седмица преди да си тръгне беше нещо пред камерите в профил. Виждаше се с коремче. Чак се зачудих, че не съм забелязал, а е слаба.После предположих, че има стомашни проблеми....

# 385
Тази вечер къртят с реплики.JoyJoyJoy

# 386
И още няколко страхотни снимки, които не са достигнали до зрителите, тъй като са публикувани преди началото на шоуто, когато все още нямахме представа кои са. 😅🇧🇬

# 387
Жоро ме хипнотизирВа!

# 388
  • България
Който разбира, тук се спира:

Аааа, аз си искам Венци! Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 389
Аааааа, аз съм с  предимство, защото го бройкам от самото начало! Heart
А сега сериозно - ако се чувате, да му кажеш, че има много фенки в БГ мама, на всякаква възраст.
Готови сте😉

Аааа и от мен да го поздравиш! Човека си играе естествено.  Пуска си бъзици естествено 😉Говори си както би говорил с приятели на маса, е как да не си му фен?

Ако поддържате връзка с любимката ми Бистра да я поздравиш😊

П.П.. Всички във форума очакваха последното от мен🤣

Да видим тази вечер колко бой и рИване ще пада...
Отсега: наздраве!

Наздраве!

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 20:24 от Лорд Шаш

Общи условия

Активация на акаунт